Prevarate dojčenskú vodu Lucku?
Ahojte je tu niekto kto neprevara lucku? Ja som neprevarala ale čítala som že sa musí ...
Nikdy som neprevarala
@viktoria1751 Myslim ze je napisane na nej, ze sa nemusi. My sme neprevarali.
Kde si to čítala??
Nie, netreba ju prevárať.
Nie, nemá sa prevarat, čítaj relevantné članky..
Nie, ziadnu dojcensku vodu z flase som nikdy neprevarala.
Nie neprevarala...nie je dovod
Nie. Načo?
@viktoria1751 priamo na fľaši je napísané, že nie je potrebné ju prevárať.. poprosím si tiež zdroj, kde sa toto píše
Naco, pre pana?
Pri prvom preváraš. Pri druhom už kašleš na to. Pri treťom a ďalšom dieťati dávaš z vodovodu.😉😁😁
Nie neprevarala..len som naliala a hotovo.od 6m po zavedeni prikrmov som davala prevarenu z kohutika a od roka uz neprevaram ani tu.
ružová sa nemusí prevarať , ale keď kúpite tu druhu v zelenom obale tak tá by sa vraj prevárať mala.
6x destilujem.
@viktoria1751 prevarala som
neperlivá nie, jemne perlivá áno,na odstránenie bubliniek,žiadny iný dôvod nie je
Prevaram každý druh dojčenskej vody,mne v pôrodnici povedali že treba prevárať aspoň pol roka aj keď sa píše že nemusí ...
Načo by som kupovala lucku keby ju aj prevaram. Robila som to pri malých babatkach tak že buď som prevarila z tocky vodu, alebo kúpila lucku keď sa mi nechcelo prevarat
Umelú výživu pripravujeme v prvom roku života tiež z prevarenej dojčenskej vody.
Dojčenské vody sa odporúča prevárať pred prípravou umelého mlieka nielen z hygienických dôvodov, niektoré majú minimálny obsah oxidu uhličitého, ktorý je nutné odstrániť prevarením.Najdeš aj na stránke mamaaja.sk vyjadruje sa MUDr.Vicianova
Umelú výživu pripravujeme v prvom roku života tiež z prevarenej dojčenskej vody.
Dojčenské vody sa odporúča prevárať pred prípravou umelého mlieka nielen z hygienických dôvodov, niektoré majú minimálny obsah oxidu uhličitého, ktorý je nutné odstrániť prevarením.Najdeš aj na stránke mamaaja.sk vyjadruje sa MUDr.Vicianova
@sunny15 na teba ne kazdeho pismenka skoda. Rob ako myslis.
@sunny15 nechcem byť zlá ale jednak je tá voda v trj fľaši už zbavená oxidu uhličitého a za druhé čo sa týka hygienických dôvodov... No.. myslíš, že keď sa tie deti dojčia tak je materské mlieko sterilné? No nie je veru... Ja nevravim, že treba s tymi drobcami neviem ako narábať či čo ale ozaj nie sú z makového kvietka...
@really8 prečo takáto komunikácia? Pani nič zlé nenapísala. Kiež by tu bola vludnejsia komunikacia
@zuzkaadusko ja som nic nevludne nenapisala. Pani je presvedcena ze treba tak co viac jej mam pisat? Neni o com komunikovat uz.
@really8 prečo takáto komunikácia? Pani nič zlé nenapísala. Kiež by tu bola vludnejsia komunikacia
@zuzkaadusko žiaľ,asi musí mať každý rovnaký názor ako pani, ináč hneď útočí 😏ale mne je jedno kto čo robí, vyjadrujem svoj názor prečo ja prevaram A nikoho nepresviečam aby robil to isté.
@zuzkaadusko žiaľ,asi musí mať každý rovnaký názor ako pani, ináč hneď útočí 😏ale mne je jedno kto čo robí, vyjadrujem svoj názor prečo ja prevaram A nikoho nepresviečam aby robil to isté.
@sunny15 ideál je,keď tie fľaše niekde pri transporte trávia hodiny na slniečku,to fakt pomôže prevaranie ...
@zuzkaadusko ja som nic nevludne nenapisala. Pani je presvedcena ze treba tak co viac jej mam pisat? Neni o com komunikovat uz.
@really8 myslím si,že diskusia u inteligentných ľudí prebieha v štýle, vyjadríme svoj názor,prípadne prečo je naše konanie takéto, rešpektujeme názor a konanie toho druhého,keďže tu nejde o život ale o obyčajný zvyk prípravy mlieka pre deti,tak je zbytočnē sa vyjadrovať štýlom že škoda písmenka na mňa,čo evokuje útočný tón,ako ti tu už písala jedna pani.Ja nikoho nepresviečam ani netlačim svoj názor na autorku ...vyjadrila som svoj názor.A týmto končím túto diskusiu,keďže som sa vyjadrila k tejto téme a viac nemám čo povedať.
@really8 myslím si,že diskusia u inteligentných ľudí prebieha v štýle, vyjadríme svoj názor,prípadne prečo je naše konanie takéto, rešpektujeme názor a konanie toho druhého,keďže tu nejde o život ale o obyčajný zvyk prípravy mlieka pre deti,tak je zbytočnē sa vyjadrovať štýlom že škoda písmenka na mňa,čo evokuje útočný tón,ako ti tu už písala jedna pani.Ja nikoho nepresviečam ani netlačim svoj názor na autorku ...vyjadrila som svoj názor.A týmto končím túto diskusiu,keďže som sa vyjadrila k tejto téme a viac nemám čo povedať.
@sunny15 mohla si skoncit uz pred tymto prispevkom...ja tvoj nazor respektujem, je to len tvoj nazor. Sice nespravny ale je tvoj. Zase je to len bohuzial tak ze naozaj je skoda kazdeho pismenka lebo ty si ides svoje aj ked som ti povedala ze tu na diskusiu nie je priestor. Ty mas svoju pravdu a nie je o com diskutovat.

@viktoria1751 daj zdroj