Prevažne sladká strava
Poraďte mi čo jedia vaše deti lebo svokra mi vyčíta že maly preferuje sladké veci a že z toho bude mat vysoký cukor a vypestuje si cukrovku ale ja fakt neviem čo už mu mam dať jest. Keď jedlo nie je jeho obľúbené tak je to celkom slabý jedák takze preferuje skoro stale to iste len mu to nejak striedam (keď ma pečivo na ranajky, nema ho na veceru, keď ma jablko doobedu, poobede ho nema atd)
Jeho jedálniček je:
ranajky -pecivo so šunkou, praženica, ovsena kasa, cerealie, rozok s dzemom
Desiata -jablko, jogurt, brejky (sladké mlieko),
Obed - to čo je navarené
Olovrant - výživa, jablko, puding, tvarohové buchty, kolac
Večera- pečivo so šunkou, chlebík vo vajicku, griska, cereálie s mliekom, niekedy polievka z obedu, briošky, croissant s maslom, obcas Pizza
Viem že je tam naozaj dosť sladkých jedál ale ja fakt neviem že čo iné mu mam dať tak prosím poraďte čo jedávajú vaše deti

Na večeru/raňajky kľudne vajíčková / mrkvová / cesnaková / rybacia nátierka / syrová a iné. Dajú sa kúpiť aj hotové - napr. škvarková lunter, gazdovská. Mlieko čisté a nie brejky. Nezabúdať na strukoviny - hrach, fazuľa, šošovica, krúpky ako polievky alebo prívarky. Keď som deťom varila striedala som zeleninvé/mäsové polievky s krúpkovou/strukovinovou. Podotýkam, že naši sladkosti jedávajú, ale v napísanom jedálničku sa mi zdá toho cukru dosť.