Príkrm pre 6-mesačnú
Ahojte mamičky mame 6 mesiacov a malicka je kojena chcela som sa opýtať ci jej úplne bude stačiť keď raz za deň dostane polievočku ? Alebo ako to robíte vy prosím vás poraďte mi som prvorodicka a nemám nikoho koho by som sa opýtala ďakujem pekne
@rose198973773 popros pediatricku o brozurku, kde mas krasne vysvetlene, co kedy a ako v ktorom mesiaci. urcite nezacinat ziadnou polievockou.
@matkahelka myslela som pomixovana zelenina bez soli a podobne veci
@matkahelka
@matkahelka
@matkahelka
Pediatrická mi nič nedala keby dala tak tu neprosím o radu
@rose198973773 tomu sa hovori prikrm, polievocka je nieco uplne ine 😉
@rose198973773 a pytala si sa na to pediatricky? ziadne odporucania, letaky, nic ti nedala?
@matkahelka nie nič keby mi niečo dala tak sem nepíšem a neprosím.o pomoc
@rose198973773 pozri si na instagrame profil pekne papkaj, má tam všetko krasne rozpísané 🙂
@rose198973773 ano, tak zacnes…daj si do googlu hocico o prikrmoch a riad sa podla toho. Postupne budes pridavat odporucane potraviny. Neskor das ovocie na desiatu, potom obilninova kasa na veceru…
@matkahelka aj moja pediatricka tomu hovori polievocka. Radi uvarit vo vode zeleninu a maso a polovicu roztlacit, polovicu pomixovat. Ja som ale vsetko mixovala

Ano, zacnes obedom. Najprv jednozlozkovu zeleninu, idealne 3 dni po sebe (nech vidis, ci nema nejaku alergiu). Idealne mrkva, batat, zemiak atd. Potom mozes mixovat aj spolu. Maso zacnes davat cca po mesiaci.