icon

Problémové jedenie 7,5 mesačnej dcéry

fazulka21
20. dec 2020

Ahojte.
Baby idem si po rady. Mám 7,5 mesačnú dcéru. Už mesiac neuveriteľne bojujeme s jedením prikrmov. Nezje NIČ. Predtým jedla krásne, potom akoby uťalo. Zuby nie.
Skúšala som rôzne pokrmy, do polievky aj UM. Kašičky. Ovocie. Presnidavku. Mäso, bez mäsa. Tri dni sme fungovali tak, že som sa tvárila že jej dávam dudel a akonáhle otvorila ústa tak šup lyžičku. Po každej lyžičke sa teším, pochválim ju, tancujem, spievam, skačem, robím všetko čo viem na čom sa smeje.
Väčšinou po troch lyžičkách reve. Zoberiem na ruky. Po minúte zas dám do stoličky. Reve.
Nič iné nerobím len jedenie pre ňu (a vylievam), ja koľkokrát aj celý deň nejem lebo nemám chuť, energiu...Jedno jej jedenie trvá aj trištvrte hodiny. Koľkokrát už to nervovo nezvládam toto trikrát denne. Mlieko pije pekne. Niekedy už aj skriknem, plačem, trase so mnou, nervovo úplne v prd*li. Som na ňu sama, na dedine, mimo všetkých, úplne sama. Prosím dajte nejaké rady.

Strana
z2
babydesire
21. dec 2020

@abriela presne,,aj ked uznavam,ze ma to niekedy vytaca, traumu si stym nerobim...rastu,priberaju,zdravy su...kaslem nato ze dr mi vzdy krutia hlavou ze tabulkovo nesedia,,ja ako dieta som tiez bola nejedak chuda jak palica,prisla puberta a odvtedy bojujem s nadvahou,, myslim ze aj moje deti budu riesit nadvahu ked budu starsi,zvlast dcera,kedze na nas zeny sa to viac lepi a viac to riesime..
Ak niesu zdravotne problemy suvisiace s jedlom nerobim si stym take starosti

91erika94
25. dec 2020

@zuz02 suhlasim..ja som tiez dala "vikendovu pauzu" od prikrmov a pomohlo..opat zacala mala papat ako predtym ;)

Strana
z2