icon

Stolička na kŕmenie IKEA. Máte s ňou skúsenosti?

janka3.12
2. feb 2010

Ahojte, hľadala som v témach a nenašla som nejaké novšie info, rada by som Vás poprosila ak máte nejaká skúsenosti so stoličkou na kŕmenie z obch.domu IKEA, mohli by ste napísať či ste s ňou boli prípadne neboli spokojné? Chystáme sa ju totiž kúpiť, synček má 5 mes., som si istá že sú lepšie vybavené stoličky no cena je cena, vďaka

Strana
z2
sonka_d
4. jún 2015

Ikea je najlepsia, lebo deculo sedi a rovno pri stole papa. Pre syna som mala taku polstrovanu mega a dodnes ma zlozvyk, ze sa vyvali za stolom a sedi ako v krcme.. to sa v Ikea stolicke neda 🙂

dobromila
18. jún 2015

@norkiego poslúži dovtedy, kým dieťa nebude dosť veľké a schopné jesť na obyčajnej stoličke za stolom. Tam deti prechádzajú zväčša niekedy medzi 2. a 3. rokom. Je fakt výborná

silaviat
18. jún 2015

aj ja ju mam v testoch vysla ako druha najlepsia... prva bola stokke .. ale davat cez 100 za stolicku nehodlam takze staci i druha.. troska mi vadi ze jej tam vysia nohy ale vatsinou si ich i tak vyloz na mna takze v pohode

peny33
18. jún 2015

Anooo,mame ju a je super🙂 nic zlozite,premakane ,spinkat v nom dieta nepotrebuje ,takze za taku cenu nie je co vahat🙂

norkiego
19. jún 2015

@dobromila moc děkuji za odpověď 🙂 kupujeme jí tedy 🙂

momoqui
25. nov 2016

Mamicky, je ta stolicka dost stabilna? Obcas sme v nej sedeli v restike, ale to som sedela pri malej aj ja. Potrebujeme kupit dalsiu stolicku a rozmyslam nad Ikea, len sa mi zda menej stabilna oproti tomu, co mame teraz doma. Tie co mate prosim poradte

katka253111
8. dec 2016

@momoqui ahoj urcite je stabilna perfektne 🙂 my ju pouzivame od 8mes a to som ju kupovala tu na konovi uz a maly ma 2r a 2mes a pohodaaa a to co on v nej vyvadza 😁😁😁 odporucam, perfektna stolicka 🙂

Strana
z2