Sú lepšie kupované alebo domáce príkrmy?
zdravim kocky maly estenema3mesiace aneplanujem esteprikrmovat to len pre "SUPERMAMY" ALENIE
MAM LETACIK Z jednej polskej nemenovanej predajne A BUDU MAT ZA DVA TT STRASNEDOBRY VYBER HAMI prikrmov vseliakych aj tie ich znacky a za polovicne ceny resp 2+1zdarmaa podtak sachcemspytatzeby som si nakupila teraz aspon trosku natie prveprikrmy len neviemci je vhodne davatkupovanu stravu aleboradsejkupit zeleninku a uvarit
jelepsie kupovane alebo domapripravovane prikrmy dakujemza odpoevedeeee
@petra_maminka Dakujem, tiez ich sem tam kupim, mne tiez chutia ovocne kapsicky priznavam sa :D
@vilaamala no tak prave v tych prikrmoch je to prisne kontrolovane, chces povedat ze taka zelenina v tescu pod umelym svetlom je akoze lepsia? 😁 supanie je uz posledna vec, ktora ma trapi... ja to napr. striedam, zacala som varit, ale napr. my doma brokolicu nejedavame, ani baklazan - ale chcela som aby to ochutnal, kupila som Hipp sklicko.. (alebo dm bio, to su naj znacky podla mna).. pozeram vzdy zlozenie - nie je tam nic navyse, ziadne skroby ani sol... a maso je uz uplne ina kapitola, tym umelinam z tesca neverim, ale napr. ani maso velmi nejedavame a kazdy tyzden kupovat drahe bio maso... ja som za take zdrave striedanie.... ovocie napr. nekupujem, to vzdy cerstve a zeleninu - ako mam cas a ci mam nejake maso namrazene vopred v nadobke na lad... aj kupujem aj varim, syn nema problem s nijakou znackou... hlavne teraz v zime je ta zelenina a ovocie fakt vselijake, to sme vacsinou na sklickach (syn je zimny narodeny min. rok), ale ked sme zacinali v lete, to som varila a varit budem zas na jar, to uz bude mat rok a pol takmer, takze to uz bude jest s nami
@sanide ahoj, mpja mala jedla krasne všetko, prisiel 9m a zje jedine kupne hipp..... nic ine...prosim ta, zvyklo si tvoje dieta na vernu stravu. Rada by som jej varila ale ani pana...ani vyzovu ovocnu nechce a ani kasu uz..... ci obdobie, na nervy som
@andrea2722 moja bola len prvý mesiac na "domácich" príkrmoch ktoré ani za boha nechcela jesť.. Skúsila som kupované a tie zjedla no problem.. Tak som vydržala do 1roka a potom mi malá bez problému prešla na našu stravu.. Mne malá vymýšla aj teraz (má 1.5roka už) ale keď sa jej tlačia nejaké zuby, aj teraz napr všetky štyri očné 🤦🏻♀️
niektoré kupované ako sunar majú super zloženie, keď som nestíhala tak som dala tie

@okulka_db Suhlasim s tebou- ja davam cely cas iba kupovane, nemam cas robit prikrmy napriklad na cesty a podobne. Mne sa najviac osvedcili napriklad Sunarek kapsicky, alebo kase, tie su super 🙂 a chutia malym