icon

Tipy na stravovanie a nočné kŕmenie ročného dieťaťa

tatiana234
6. dec 2024

Ahojte dcéra je celkom fajn papkač keď. Ju nič netrápi. Pred obecným spánkom má ešte mliečko pred novou a pýta si aj v noci čomu nerozumiem už by teda prespať mohla. Ale tým že večer pred spKim ešte mliečko pýta cca o pol 8 dávať jej večeru o 6 pol 7 ? Lebo vie sa aj fajn navecerat potom ešte za hodinu tesne pred spaním stiahne mlieko len takže ťažké kombo mi to príde. Bez mlieka ešte nezaspi. Plus čo by ste mi poradili na to nočné kŕmenie ? Nechcem ju stresovať v noci a nedať jej ho myslím že si to sama zruší keď bude chcet

gabus543
6. dec 2024

@tatiana234
@tatiana234 ahoj náš má aktuálne 15 mesiacov a pred obedným spánkom mlieko nechce ale večeru má normálne s nami okolo 18tej a pred nočným spánkom čo je o 8mej ešte vypije fľašku mlieka a v noci takisto sa budí na mlieko

tatiana234
autor
6. dec 2024

@gabus543 ona nemala ani pred obecným spánkom ale dr hovorila že jej máme dávať lebo máličko pije tak dobre som spokojná ďakujem 😀

hederamonstera
6. dec 2024

Moj ma 1,5r a stale sa budi 2x v noci na mlieko, tiez uz by som bola rada keby prestal😀 ale vidim, ze mi rastie pred ocami, cez den toho tiez dost zje. Neriesim, cakam. Ale ked sa mi vecer dobre naveceria, uz mu nedavam mlieko, presne preto aby z toho nemal ritual (ani cez den nedostava)

Starsi prestal sam pytat uplne v 1,5roku a odvtedy spi celu noc.

siska53
6. dec 2024

@tatiana234 my sme to mali tak, ze o cca 19 vecera a o 21 mliecko, lebo chodil cxa o 21 spinkavat.