Trojmesačné dieťa nechce jesť
poradte mi prosi,mam 3mesacnu dcerku ktora uz asi 3tyzden nechce papat.Ked ju chcem nakojit tak sa hned zacne odtahovat a plakat a rozhadzovat ruckami.Niekedy neje aj 6hodin a viac,ale nieje nervozna ani neplace iba proste nechce jest ani za svet.Prsnik si vezme jedine tak v polospanku,ked sa prebudza ale akonahle jej vypadne ked sa otoci uz nechce cicat dalej.Doteraz sme pekene papkali,niekedy aj kazde 2-3jodinky,no tento interval sa zacal zvysovat na 5-6hodin.Neviem ci len niekje hladna ze nechce papat alebo mam za tym hladat nieco ine?Ma s tym niekto skusenosti?
ja mam tiez taku skusenost, nakoniec to bola intolerancia laktozy.
ale my sme davali umele, neviem, ci to moze byt aj s materskym mliekom
@olivka26 ked mala asi 4-5 m tak presiel straj ako taky kojila som a muusela som davat prikrm no ale ona mala zapal a na ten jej dosli tento tyzden takze mne poriadne nejedla rok 😖 ale uz sa zlepsuje . Ma 8800 g a necelych 14 m . Kolko g ma mala?ale vysku ma 81 cm takze na vahe nic moc no je dlha tak preto riesili az teraz
o tyzden 4mesiace a 6250 g,tak mozno to prejde aj nam aj ked ja uz nedufam velmi
Ahojte, neviem ci vam moja rada pomoze ale tiez sme mali tento problem. Jedla len v polospsnku a v noci cez den skoro nic. Ja som urobila to ze som jej v noci zacala davat postupne menej papat, najprv 90ml potom 60 potom 30. Dva dni nejedla skoro nic ani cez den ani v noci a potom postupne zacala viac papat cez den. Predtym sa budila v noci kazde dve hodiny a vypila plnu flasku. Teraz sa zobudi 2x a dam jej len trosku aby znova zaspala, aby sa jej trosku utisil hlad ale aby sa nenajedla dosyta. Mozno aj vam to pomoze, ja som tiez bola zufala chcela som uz ist k lekarovi. Mala vtedy asi 3 mesiace teraz ma 5m. Trapila som sa asi mesiac.drzim prsty
@olivka26 nedavaj flasu zbytocne robota naviac a aj tak by nejedla takze zbytocne peniaze za UM kojenie je najluxus das kedy chce nosis vzdy pri sebe 😉 casto cestujem a kojenie mi ulahcilo zivot kojila som 11 m potom chcela iba pred spanim tak to ma nebavilo lebo to by ju nemohol dat spat mm 😀 tak teraz pije z pohara alebo z flase co mam po ruke
A inak na mne sa smiali preco kojim led spi lenze mne vstat problem nerobila a nechcela som aby sa budila tak preco nie
@jvlo no ja si uz davam budik rano aby som bola skor hore ako ona...aj ked nie vzdy sa mi podari ju nakojit.A neviem,neviem ci sa to upravy,u nas to trva uz vyse 2mesiacov a nijako sa to nezlepsuje,prave naopak je to iba horsie,uz ani pocas spanku nieje take jednoduche ju nakojit,nikekedy pri nej sedim aj 2hodiny kym sa mi to podari 😢 ja uz nedufam ze to bude ako pred tym
@olivka26 dobry den, mam podobny problem so synom. Ako ste to nakoniec zvladli? Ja uz som z toho zufala. Krmim ho aj hodinu a pol. On ma sice aj problem so srdieckom, uziva lieky, ale to sa nam pomaly zlepsuje, tak lekarka v tom hlavny problem nevidi, i ked liek, ktory uziva, sposobuje nechutenstvo. Od jeho narodenia som bola v neustalych stresoch, ale to sa tu nechcem rozpisovat, pomaly stracam mlieko, takze papame uz z flase. Aj to bol zo zaciatku boj, kym zistil ako sa z nej pije. Tento tyzden sme robili skusku vazenia pred a po jedle. Pribral za tyzden 100g. Veaj on bymal tych 150-300 g. Mal by jest 7x po 100 ml. Niekedy stiahne 95, to skacem od radosti,ine kojenie 15, za pol hodku, 20, za hodku 30.... sak takto by som ju kojila vkuse cely den a nezvykne sa na rezim. Neviem uz co s tym? :(
@olivka26 ahoj, ako ste dopadli s "nejedenim"?
@anetkaadamko ahoj, tiez prezivate niečo podobné? My už minimálne mesiac máme doma podobne peklo a veľmi by mi pomohlo sa s niekým o tom porozprávať. S niekým kto to chápe a nemá ma za cvoka, ktorý rozmaznava dieťa tým, že ho ma stále na rukách

@olivka26 podla mna ak na vahe prospieva neries , moja nepriberala a zistili ze ma problem. Takze ak pribera neries zbytocne sa budes zatazovat nie kazde je rovnako