icon

Aké máte skúsenosti s topánkami Elefanten?

d_anica
12. okt 2014

Ahoj žienky! Napíšte mi prosím skúsenosti s touto značkou. Zvažujem kúpu zimných topánok pre syna (3 roky, veľkosť cca 29) a ešte sme ich nemali. Obzvlášť ma zaujíma, či sú spoľahlivo nepremokavé. Ďakujem

celasapremenim
•
12. okt 2014

ako elefanten je velmi kvalitna znacka, my sme mali od nich len topanocky clenkove a sandalky/ ratam tak viac ako desat parov urcite od nich, kupujem superfit, adidas, bama, geox, converse a richter
zimne som od nich nemala pre deti, ale vobec by som sa toho nebala
zimne topanky kupujeme superfit a cizmy pre slecnu uz sme mali aj bama a dobre

zaneta123
•
12. okt 2014

ahoj, cenovo sa vyrovnajú goratexovým superfitom, ale podľa mojich skúseností majú superfity oveľa lepšiu podrážku, ktorá lepšie drží na snehu a superfity nepremoknú, skús ich obzrieť, iné svojim deťom na zimu nekupujem 😉

hori
•
12. okt 2014

od ciziem elefantov ma odradza jedina vec a sice, ze maju velmi nizky nart a sirka byva rozna, preto by som kupovala jedine po dokladnom vyskusani... kvalitou inak patria medzi top, toho by som sa nebala...

kape
•
12. okt 2014

Mala som pre syna zimne ako druhe v poradi pre istotu minuly rok, ale v porovnani s nasou oblubenou 1tkou co sa zimnej obuvi tyka Superfitkami boli strasne tazke a mali velmi tvrdu a neohybnu podrazku. Mladsi mal toto leto sandalky a tie su vyborne ale na zimu uz jedine Superfity. Pripadne este Richter, ine uz nie.

lolonka
•
12. okt 2014

môžem sa spýtať...tie superfit kupujete iba cez internet?..nemajú klasické predajne?

zuzka38
•
12. okt 2014

Ja som mala zimne a premokli..takze uz ich nekupim kedzebsu dost drahe..na suchu zimu super ale nie do snehu...

meluela
•
12. okt 2014

vzdy sme mali s nimi vybornu skusenost, zimne nepremokli. sklamana som bola akurat pri poslednych letnych ... zly strih, syncekovi uplne stlacali malicky, nemohli sme ich nosit .. a ani uz reklamovat, kedze sa to naplno prejavilo az po par prechadzkach ...