icon

Aké topánky sú najlepšie na pláž a do vody pre dieťa?

janinah
12. jún 2011

Vždy som synovi dávala tie penové sandálky a bola som s nimi spokojná,už má ale 5,5r. a väčšiu nôžku a tie penové neviem nájsť jeho veľkosť....mám len crossky,ale nezdajú sa mi nejaké super....tie celé /nesandálkové/do vody som zatiaľ neskúšala....akú máte s týmto skúsenosť?

gretkab
•
12. jún 2011

My pouzivame crocsy.

hajanka
•
12. jún 2011

@janinah tiez som za crocsy classic, tie su super do vody, mame ich odskusane, z nozky vdaka remienku nepadaju a ak nahodou aj, tak sa nemusis bat ze ich uz nenajdes, lebo vyplavaju a drzia sa na hladine 😉

kyska
•
13. jún 2011

vyskusali sme kadecko slapky k vode, bosa noha do vody, stahovaciu obuv do vody a stale sme sa vratili ku "kroskam". mala sa obsluzi sama, neboji sa v nich santit, noha je chranena aj v jazere resp. vode v s nerovnym dnom a ked sa vyzuju tak naha "bojku" aby si ju zase mohla obut

irriss
•
13. jún 2011

My bydlime u more a moje deti jedine Crocsy(original)...crocsy na nozkach jsou "povinne" 😉 mame tu more kamenite (dost ostre a klouzave) ne oblazkove a pisecne... ☹

ivett1
•
13. jún 2011

ahoj...nám sa tiež osvedčili crocsy🙂

zuzikkaa
•
13. jún 2011

tiez som za crocsy 😉

lindulak
•
12. júl 2011

moja malá má tiež crocsy, ale keby som šla napr. do chorvátska, tak by som jej kúpila také neoprénové na stiahnutie.

tigri
•
12. júl 2011

ak ti crocsy nevyhovuju, tak penove adidas sandalky sa robia aj vo vacsich velkostiach

napr.
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11105697&tab=1

janka_pn
•
12. júl 2011

neoprenky 😉