Ako obliekate trojmesačné dieťatko?
Ako mam obliest 3 mesacneho syna v tychto teplach ?
Možeš mu daj aj nejaké tričko na body podla toho akú hrubá je tá mikina. A ano pančužky mu ešte daj predsa to bábetko leží a mi sa pohybujeme jemu je chladnejšie.
@petka0202 ma sa obliekať tak aby malo babetko pol vrstvy navyše. Desí ma keď vidím vonku mamičku v krátkom tricku, kratasoch a babetko v bundičke a dokonca vo fusaku. Keď je vonku 22 určite by som. Nedávala puncisky. Max tak mikinku na vrch. Doma predpokladám že máte tiež 22C a nenosia deti pančušky a na nich teplaciky. Babetko sa ešte v kočiar prikrýva dekou. Zima mu určite nebude. A ak svieti slnko tak kočiari je o niečo teplejšie pod strechou.
No ta mikinka.je aj celkom hruba a na bodicka mu davam ajvtricko ale je vzdy strasne spoteny tak preto sa pytam ...
A pancusky mu davam iba ked je pod 20 stupnou mozno robim chybu ale viem ake je mne teplo a ked vidim aky je.spoteny az mokry .
dieťa sa nehýbe,ty áno....sleduj rúčky,či nemá studené....a používaj deku či prikrývku,tú môže podľa potreby odhrnúť alebo zakryť
Tak dnes pojdeme vonku a dam mu tricko z dlhym rukavkom a zoberem mikinku ak by mal rucky atudene bude to asi najrozumnejsie 🙂
Podľa mna stačí body s dlhým, na to mikina, dole tepláky a ponožky, na hlavu tenkú čiapku, zakryť dekou, určite nie pančuchy. Sama vidíš, ze je spotený, tak treba logicky ubrať. Skus niekedy strčiť hlavu pod striešku kočíka, aké je tam teplo 😉
@seahorse27 staci mi ked tam dam ruky 🙂 🙂 🙂
@petka0202 ja som tiež skúšala len rukami, ale pre lepšiu predstavu som tam strcila aj hlavu. Ja mám stále studené ruky, preto neviem nimi odhadnúť ani teplotu tela na čele...
Ked je vonku teplo maleho nezakryvam mam deku len pod nim ale ako sa ochladi alebo zacne.poriadne fukat ho prikrivam
ja so zacala tiez experimentovat lebo mam skoro 3 mesacnu dcerku a bola som celkom zmatena ze co a ako vrstvit ked su talke vykivy pocasia a tiez sa mi stalo ze mala potnicky,alebo nechcel ami spat koli tomu ze mala aj rucky aj licka celkom dost teple.skusam uz bez bodiciek s kratkym rukavom..davam len bodycka s dlhym a teplacky+ ponozky tenke a na to overalik tenky a ciapocku bavlnenu...co s atyka kociara dala som zavinovacku na spodokl a deku flisovu uzivam pr epripad ak by sa ochladilo.... predsa len ak deka nie je na spodku,ale len zavinovacka klasicka bavlnena len tak babatku nie je tak horko .
******Chcem sa Vas baby opytat ci by ste davali aj pancusky v pripade ak mam zamatove polodupacky, ktore su teplejsie ?V pripade ak by sa oteplilo napr na 24? Je pravda ze babatko lezi, to je tiez ho alebo trop :(
moj ma 4 .m. a vcera mal body s kratkym rukavom,gate a ponozky...si uvedomte,ze v tom kociku je ovela vacsia teplo..jaaj a este deku ale iba tak prehodenu
Vzdy skus dietatu za krkom ci ma spotene,ak ano je mu teplo ak nie je oblecene tak akurat..mozes dat pancusky ale teplaciky tenke, a hore ak das tielkove body+tricko s dlhym+ tenka mikina.
Zavinovacku len narodenemu babu keď tak.väčšiemu body a niećo tenucke a nohavice tenka deka jed spinka
ked mas len tricko a rifle, babatku ponozky, (polo)dupacky, bodyno, mikinu a prikry dekou
Ponúkame kvalitné oblečenie pre detičky od 0-7 rokov. Všetko vyrobené v EÚ zväčša zo 100% kvalitnej bavlny. Doručenie do 48 hodín, doprava zdarma nad 50€ a doprava zdarma + darček nad 60€ 🙂
www.minisatnik.sk

Stále len o jednu vrstvu viac ako máš ty. U nás to funguje 😉 . Ešte sme chorý neboli. praktizujem to od narodenia a už má 8mesiacov.