Hnačka u šteniatka: Môže teplotný stres spôsobiť problémy?
Ahojte včera začal mať môj psík hnačku z ničoho nič. Nič vonku nezožral, je prevažne v dome v týchto teplách. Mohol ju dostať aj z toho, že bol vonku v tom teple? Je to 6 mesačné šteňa, pravidelne odčervované. Je aktívny, normálne žerie, pije, žiadna krv nikde. Dostal enterozoo gél, no chcela by som sa nejako dopátrať k príčine.
Nekupala si ho? nenapil sa studenej vody? moj pes vzdy ked sa okupe v jazere, tak ma po tom hnacku. Sice sa vykadi len raz, ale ide z neho voda. Podla mna to su zachladene creva, tak ho prezenie a potom je dobre. Aj ludom sa to stava, na rozhorucene telo ladovy napoj a mozes utekat.
Kazdopadne, ak lieky co si dala zaberu, pust to z hlavy. Ak nie, predpokladam, ze uz sam veterinar urobi nejaky ten rozbor stolice.
pes sa ti neuchladil lebo sa nepoti , iba jazykom odparuje co u vyslachtenych kultivarov co nemaju s prirodou moc spolocneho je problem v nezvyklom teple
pes sa ti neuchladil lebo sa nepoti , iba jazykom odparuje co u vyslachtenych kultivarov co nemaju s prirodou moc spolocneho je problem v nezvyklom teple
@martinmmartin psy maju potne zlazy, ktore produkuju pot na vankusikoch labiek 😉
@martinmmartin psy maju potne zlazy, ktore produkuju pot na vankusikoch labiek 😉
@anonym_c3e584 už viem prečo tomu nášmu tak hrozne smrdia labky ako dospelemu chlapovi čo ma celý deň bagandže na nohách 😀 lebo náš york spí stále schúlený na labkách a teda keď sa rozvynie smrdí mu bruško aj labky ako som hore opísala 😀
Nekupala si ho? nenapil sa studenej vody? moj pes vzdy ked sa okupe v jazere, tak ma po tom hnacku. Sice sa vykadi len raz, ale ide z neho voda. Podla mna to su zachladene creva, tak ho prezenie a potom je dobre. Aj ludom sa to stava, na rozhorucene telo ladovy napoj a mozes utekat.
Kazdopadne, ak lieky co si dala zaberu, pust to z hlavy. Ak nie, predpokladam, ze uz sam veterinar urobi nejaky ten rozbor stolice.
@anonym_c5cfb6 nie ten náš do vody nevlezie, vodu má na izbovej teplote.
ano zial stáva sa...aj moja dnes hnačkuje, ale ona stale pije chlorovu vodu z bazena 🤦

Moze to byt z tepla