icon

Akú odsávačku kúpiť na soplíky?

lunana
27. júl 2010

Aká odsávačka na soplíky je vhodná pre bábätko?

stanusa
•
27. júl 2010

pouzivam tu na vysavac, prve 2-3 tyzdne som mala balonikovu, potom som uz soplik nevytiahla, maly sa jedoval a nakoniec aj ja 😖 potom som zacala s vysavacovou najskor len ustami a teraz v pohode s vysavacom a sme spokojni obaja 🙂

gabika7706
•
27. júl 2010
centik
•
27. júl 2010

ja som jednoznacne za tu na vysavac 🙂

wodana
•
27. júl 2010

aj ja mozem najviac pochvalit vysavacovu. a to mame balonik aj na ustne vytahovanie. vysavacova je najlepsia - najkratsie sa dietatko trapi a najlepsie odsaje.

chichaa
•
27. júl 2010

Odsávačka na vysávač zasluhuje Nobelovu cenu!!!!

tatiana305
•
27. júl 2010

aj ja suhlasim s chicaaa .. mala mala 3 mesiace vkuse nadchu..a nebyt odsavacky na vysavac tak sa zblaznim z toho rucneho odsavania.. 😎

zuvinka102
•
27. júl 2010

my mame na baterky ale este neviem aka je nakolko sme nastastie ju este nevyuzili 😝

domeli
•
27. júl 2010

pridávam sa: na vysávač. Pred pôrodom som nekupovala žiadnu, doma som ale zaregistrovala, že malá má soplíky v nose, že mi chrčí a ťažko sa jej dýcha. Na radu známej lekárničky aj kamošiek-mamičiek sme kúpili tú na vysávač. Najprv sme ju odskúšali na manželovi, či to nie je drastické 🙂 Je to výborná vec. Rýchle a účinné nielen na soplíky, ale maličkým bábätkám aj na mliečko, ktoré ak hltavo pijú, udrie aj do nošteka. Takže odporúčam "vysávať".

jankapiknova
•
27. júl 2010

naštastie sme odsavačku použili len raz ale použila som tu na vysavač a odporučam 😉

22mamina
•
27. júl 2010

ja som tiez za vysavacovu odsavacku, super vec, za par sekend ma babatko nostek vycisteny 😉 tak odporucam 😉

gaby21
•
27. júl 2010

No jednoznacne na vysavac, nic lepsie nemohli pre babatka vymysliet, je to rychle, ucinne, bezbolestne, .... 😵

gaja
•
27. júl 2010

hm a mojej známej synovi z vysávačovej popukali cievky a nevedeli mu zastaviť krvácanie pomaly ani v nemocnici.. a vraj tam mali takýchto prípadov za posledné roky dosť a čím dalej tým viac a viac..
takže ak musíte ťahať častejšie, tie vysávačové sú neni vraj moc vhodné, lebo síce je to rýchle a super ale strašne ničia sliznicu a zbytočne aj odstranujú vlhkosť.. a podporujú vznik alergií v horších prípadoch tieto problémy s pukajúcimi cievkami, ktoré potom musia v nemocnici taviť atd atd..
je to samozrejme jeden z mála prípadov, ale tiež neviem, akú kúpim...
pri prvom som mala hadičkovú.. občas sme sa natrápili, ale stačila.. tiež som bola rozhodnutá že pri druhom si kúpim vysávačovú a teraz pár známych čo ju majú sa im postávali takéto veci, tak neveim.. ale asi kúpim nejakú obyčajnú a budem sa radšej trápiť.. zvládla som to raz, zvládnem aj druhý

mateson
•
19. aug 2010

Na vysávač. Kolkokrát som dakovala v duchu tomu kto to vymyslel. Vraj to bol madar.

veqa
•
19. aug 2010

jednoznačne odsávačka na vysávač.... 🙂 geniálny vynález, pri prvom sme mali len tú hadičkovú čo musí ťahať maminka, a to teda boli galeje 😢

olienka12
•
19. aug 2010

jednoznacne na vysavac maly zazrak

winona24
•
19. aug 2010

pripájam sa k tej na vysávač....podľa mňa je na nezaplatenie... 😉 ale našťastie sme ju tak strašne často nemuseli používať

atrami
•
19. aug 2010

Ja som odsávačku na vysávač nikdy nepotrebovala. Soplíky sa majú odsávať len vo vynimočných prípadoch je to zbytočné dráždenie sliznice. Doma som mala obyčajnú hadičkovú z lekárne a použila som ju raz.
Neviem si predstaviť, že dieťa kojím, má upchatý nosík, dieťa odložím, vytiahnem vysávač a odsávam. Je to zbytočný prepich. Ja som buď dala kvapky aby odpuchla sliznica, alebo vytiahla ústami. Vonku dosť praktické. Alebo som malého otočila oproti slnku, kýchol si a bolo.
Túto odsávačku by som kupovala ak by boli synovia veľmi často chorí, čo neboli.

juliagregor
•
19. aug 2010

jednoznačne vysávačová...
ale nepoužívať ju každú hodinu, treba poodsávať ráno, na obed a večer a ozaj len husté zadné sople...
riedke soplíky je zbytočné odsávať, len sa ničí sliznica...
bol to neskutočný pomocník a hlavne to bolo šup, šup ...

meduliacik
•
17. sep 2010

Ja som objavila elektronicku, ktora funguje na baterky aj na sietovy adapter, ma celkom slusny vykon, ale nie az taky, zeby praskali cievky v nose. Mam ju doma odo dnes a testujem ju zatial na 3,5 rocnom synovi, ktory ma prave nadchu. Zatial som s nou spokojna a to som este nevyskusala aj dalsiu jej funkciu-nosnu sprchu, t.j. zvlhcovanie nosnej sliznice fyziologickym slanym roztokom. Dufam, ze sa mi osvedci aj pri dalsom babatku-hlavne kvoli nemu som ju totiz kupovala 🙂