icon

Akú velkosť pre ročné dieťa?

nasta55
19. dec 2013

Ahojte, neviem aku velkost mam kupovat malemu od januara ma 1 rok a velkost 86. Kupujete aj vacsie veci ako je 92? ze to vynosi aj v priebehu aj ked ma 86? A na leto neviem ci kupovat 86 alebo 92? Kedze v juli ma 1,5 roka? Chcem vediet ako nakupujete vy? dakujem za kazdu radu

zivika
•
19. dec 2013

ja kupujem vtedy, ked treba a taku velkost ako aktualne nosi, lebo uz sa mi stalo, ze som kupila vacsie a nakoniec to ani nemal oblecene...

sedmokravka
•
19. dec 2013

@nasta55 ahoj, toto by sa zislo vediet aj mne, lebo do tej 92 rastie asi dieta tak pravidelne, ze kazdy stvrtrok sme obmienali satnik, ale ako je to okolo tych 2 rokov, no ked mate 86, tak my konkretne sme 86 nosili najdlhsie, 92 asi len mesiac, nejako sa vytahuje do vysky a skaderuka stadenoha. tak a neviem ci 98 bude od 2 rokov a vydrzi aj do leta? vdaka kocky za skusenosti... kedy deticky akoze rastu uz menej. az od 3 rokov?

luba28
•
19. dec 2013

nas maly ma 19 mesiacov a az teraz prechadzame na c.86,.....ale este na doma nosi c.80,....

bibi21
•
19. dec 2013

vela záleží aj od značky akú budeš kupovať. nám napr. tesco značka sedí presne podla veku. ale napr. HM má trošku vačšie veci v danej veľkosti.

peta_petruska
•
19. dec 2013

nas ma 28 mesiacov a teraz nosi 92

whiterosses
•
19. dec 2013

moja slečna má rok, a niektoré veci nosí 86 .. to záleží od dieťatka, aké je veľké ...

kikina84
•
19. dec 2013

nasa mala ma 3 roky a kupujem jej namiesto 104 (co zodpoveda veku),az 110/116,co je 5/6 rokov..a to preto,lebo je vyssia ako jej rovesnici..mi sme s muzom obaja basketbalisti 🙂 ,takze díťe je vysoké po nás..ale vždy kupujem väčšie o kúsok,radšej podviniem nohavice a rukávy o troška a nosí to potom dlhšie 😉

majka99999
•
19. dec 2013

Moj teraz nosi 92, podla mna 92 ponosi aj v lete, lebo pri trickach nevadi, ze by tam boli kratsie rukavy, sortky takisto. Moj rastie podla velkosti presne 12-18 nosil 86, niektore hm su mu este dobre, inac nohavice musel mat 92 na zimu. Pokial ide o tricka, tak tie sa ponosia v kazdej velkosti podla mna. Ale mze byt, ze sa medzi 2. a 3. rokom vytiahne a zacne nosit uz 104. Na leto z HM tvojmu budu 92, ostatne zvaz. Ze ako rychlo ti tastie, moj stale ten 1 cm za mesiac.

babatkoling
•
19. dec 2013

my sme vzdy o cca tri mesiace dopredu - Maco nosi latkove plienky, takze potrebuje par centimetrov navyse...

virivka
•
19. dec 2013

Ja kupujem aj vecsie, vsak tricka sa daju ohrnut🙂

ikke
•
19. dec 2013

nekupujem podla veku! mam jedno oblecenie z talianska a tam ze velkost 80, vek 1.5-2 roky, hahahaaaaa
velkosti 86 a 92 nosi dieta podla mojich skusenosti priemerne pol roka (pol roka 86, pol roka 92), 98 a 104 asi tristvrte roka a od 110 dufam aspon rok... 😅

snopkulka
•
19. dec 2013

na leto môžeš kľudne väčšie - kraťasy a tričká, vôbec to nevadí... náš nosil v lete 98-čku ale tričká má aj 110 😀 aspoň dlhšie vynosí

luciannka83
•
19. dec 2013

Ja kupujem stále vačšie. Nohavice sa trocha podhnú, rukávy tiež. Nevidím problém.

sampo
•
19. dec 2013

to je individualne, Ja sa neriadim vekom 🙂 moj ma rok a este stale nosi 74-ku 😀 teda uz aj 80-ku par veci. 86-ku bude podla mna nosit az do druhych narodenin 😅 A kazda znacka je ina.

k_a_j_k_a
•
19. dec 2013

Indi - vindi 🙂 kupuj, ked treba. Jedna moja dcerka nosila v roku 86, druhej bola velka 74, kamoska davala malemu v roku 92. Tak si vyber 🙂

zuzkat1
•
19. dec 2013

Toto je uplne indivindi... Nasa ma v januari 4roky a len teraz sme zacali kupovat 104ky.a este su jej dobre 98ky. Ja som do zasoby nikdy nekupovala. Kupila som ked bolo treba.

evickapooh
•
19. dec 2013

to ako ze od januara bude nosit 86 lebo bude mat 1 rok,,,to je ako<? v den narodenin zmenite aj velkost siat<? 🙂 ...mozes aj 92 az 98 na leto v pohode... 🙂 aj ja kupujem vzdy vacsie cisla...ale ako pisu tu baby ,zalezi to aj od znacky

linda20111
•
19. dec 2013

Ahoj, moj bude mat tiez v januari 1rok. Teraz nosi od 74 po 92ku pretoze velkosti niesu jednotne, zalezi od vyrobcu....Zatial sedi podla veku iba oblecenie z tesca, ostatne kupujem od oka, vacsinou trosku vacsie. Do zasoby kupujem iba take veci ktore viem ze vyuzijem bezohladu na to ake bude rocne obdobie - napr. teplaky, mikinu a body dlhy rukav. Ostatne - body kratky rukav, tricka, teple nohavice topanky, ciapky nekupujem dopredu preto ze neviem odhadnut ci to bude este dobre v danom rocnom obdobi.