Aký krém na tvár pre škôlkára používate v tejto zime?
Celá otázka je v nadpise,tak už len pekný deň všetkým.... 😉
používame sos nivea
klasická nivea tá modra ... hlavne nijaký hydratačný ... 😎
Nakoľko sú moje deti dosť háklivé- alergické na rôzne krémy, detská kožiarka nám odporučila LIPOBASE.
Babylove do zimneho pocasia (nema este 3 roky, ale pokial jej bude vyhovovat, budeme aj ked pojde do skolky, mne osobne tiez vyhovuje do mrazu)
Nech je krém poriadne mastný napr. aj stará dobrá klasika Modrá indulóna 😉 ja mam skoro ročné dieťatko a používam Bubchen sme spokojní
len výrobky z biodermy a to na všetko
mali sme Hipp, teraz skusame babylove a zatial v pohode. .inak som kedysi pre seba kupila od nievea a tiez celkom dobre, ale dost mastne, az moc sa mi zdalo
Detska nivea do zleho pocasia.
nivea 😉
niveu striedame s krémom bubchen
naša slečna síce ešte nie je škôlkarka, ale používame sebamed jemný detský telový a pleťový krém
je dosť mastný a pekne sa za chvíľočku vstrebe 🙂
My sme boli u koznej kvoli Miskovmu ekzemu a dr, sa nas pytala, co davam detom nalicka ked ideme von a ked som odpovedala ze Niveu proti chladu a vetru, tak ze super, ze ta je dobra 😉 takze nam ju odobrila aj kozna 😎
nivea
Jednoznačne Nivea SOS, tá je super na všetko. A hlavne na moje veľmi suché ruky 🙂
este zdaleka nemam skolkarku, ale pouzivame babylove 🙂
v tejto zime e potrebne pouzivat krem "voda v oleji", teda krem v ktorom je malo vody a vela "masti". voda by mohla dietatku v takejto zime na tvaricke zamrznut a narobit sarapatu. my pouzivame menalind derm.
Wundschutz od Nivea Baby 🙂
sebamed jemny krem
Avene Cold Cream. Vobec vyrobky z Avene pouzivam aj ja, aj maly. Maly ma atopicky ekzem, vyskusala som vsetko BioNIke, Bioderma, A-derma.. Avene bol najlepsi a pomohol.
u nas je naj odskusany na vsetko klasicky Aviril modry olej pre deti ... aj na tvaricku 😀 .... ked nahodou nemame tak modra indulona
Nivea 😉
..ja mám Lipobase..veľká a lacná tuba.. 🙂
takisto môžem odporučiť obyčajnú modrú indulónu, bez farbív, vône a kadejakých zbytočných "zvláčňujúcich" a iných hlúpostí... 🙂
NIVEA BABY ochranny krem proti chladu a vetru, neobsahuje vodu, preto je super... my ho uzivame odmalicka a mala ma tvaricku bez fliacikov 😉 ostatne co sme pouzili sme asi po troch pouzitiach mohli vyhodit lebo vobec nesplnalli ucel :-/
mne vždy mama namazala Niveu, teraz si dávam Jelení loj na celý ksicht 😀
Modrá indulona je najlepšia ...žiadne drahé krémy...pomáha aj premasťuje a neštípe ani pri atopickom ekzéme 🙂
Začali sme ju používať celá rodina 😉
Linola Fett
my sme používali Lipobase.....všetko ok...teraz došiel, tak ho natieram Niveou, WIND * WETTTER CREME....hmmm.....asi nebola dobrá volba...malému sa začala tvoriť "krupica" na tvári...... 😝 😝 😝

my pouzivame bambucke maslo