icon

Aký krém na tvár pre škôlkára používate v tejto zime?

janinah
5. feb 2012

Celá otázka je v nadpise,tak už len pekný deň všetkým.... 😉

Strana
z2
zuzana76
5. feb 2012

my pouzivame bambucke maslo

dudduli
5. feb 2012

používame sos nivea

ivetkab.
5. feb 2012

klasická nivea tá modra ... hlavne nijaký hydratačný ... 😎

cany1
5. feb 2012

Nakoľko sú moje deti dosť háklivé- alergické na rôzne krémy, detská kožiarka nám odporučila LIPOBASE.

katka1981
5. feb 2012

Babylove do zimneho pocasia (nema este 3 roky, ale pokial jej bude vyhovovat, budeme aj ked pojde do skolky, mne osobne tiez vyhovuje do mrazu)

nasta197
5. feb 2012

Nech je krém poriadne mastný napr. aj stará dobrá klasika Modrá indulóna 😉 ja mam skoro ročné dieťatko a používam Bubchen sme spokojní

poleva
5. feb 2012

len výrobky z biodermy a to na všetko

magali
5. feb 2012

mali sme Hipp, teraz skusame babylove a zatial v pohode. .inak som kedysi pre seba kupila od nievea a tiez celkom dobre, ale dost mastne, az moc sa mi zdalo

simsalabim
5. feb 2012

Detska nivea do zleho pocasia.

jankapiknova
5. feb 2012

nivea 😉

ivett1
5. feb 2012

niveu striedame s krémom bubchen

ibamy2
5. feb 2012

rovnako ako @zuzana76, aj ja s dcerkou sa natierame cistym bambuckym maslom

beruska.zuzanka
5. feb 2012

naša slečna síce ešte nie je škôlkarka, ale používame sebamed jemný detský telový a pleťový krém
je dosť mastný a pekne sa za chvíľočku vstrebe 🙂

katren
5. feb 2012

My sme boli u koznej kvoli Miskovmu ekzemu a dr, sa nas pytala, co davam detom nalicka ked ideme von a ked som odpovedala ze Niveu proti chladu a vetru, tak ze super, ze ta je dobra 😉 takze nam ju odobrila aj kozna 😎

akika722
5. feb 2012

nivea

majakuca
5. feb 2012

Jednoznačne Nivea SOS, tá je super na všetko. A hlavne na moje veľmi suché ruky 🙂

sampo
5. feb 2012

este zdaleka nemam skolkarku, ale pouzivame babylove 🙂

modrofuzik11
5. feb 2012

v tejto zime e potrebne pouzivat krem "voda v oleji", teda krem v ktorom je malo vody a vela "masti". voda by mohla dietatku v takejto zime na tvaricke zamrznut a narobit sarapatu. my pouzivame menalind derm.

steggy
5. feb 2012

Wundschutz od Nivea Baby 🙂

rybka13
6. feb 2012

sebamed jemny krem

januschka10
6. feb 2012

Avene Cold Cream. Vobec vyrobky z Avene pouzivam aj ja, aj maly. Maly ma atopicky ekzem, vyskusala som vsetko BioNIke, Bioderma, A-derma.. Avene bol najlepsi a pomohol.

alex31
6. feb 2012

u nas je naj odskusany na vsetko klasicky Aviril modry olej pre deti ... aj na tvaricku 😀 .... ked nahodou nemame tak modra indulona

titkovamiriam
6. feb 2012

Nivea 😉

vinifred
6. feb 2012

..ja mám Lipobase..veľká a lacná tuba.. 🙂

nickushka
6. feb 2012

takisto môžem odporučiť obyčajnú modrú indulónu, bez farbív, vône a kadejakých zbytočných "zvláčňujúcich" a iných hlúpostí... 🙂

jahody11
6. feb 2012

NIVEA BABY ochranny krem proti chladu a vetru, neobsahuje vodu, preto je super... my ho uzivame odmalicka a mala ma tvaricku bez fliacikov 😉 ostatne co sme pouzili sme asi po troch pouzitiach mohli vyhodit lebo vobec nesplnalli ucel :-/

katusska1
6. feb 2012

mne vždy mama namazala Niveu, teraz si dávam Jelení loj na celý ksicht 😀

ani3012
6. feb 2012

Modrá indulona je najlepšia ...žiadne drahé krémy...pomáha aj premasťuje a neštípe ani pri atopickom ekzéme 🙂
Začali sme ju používať celá rodina 😉

aninka30
6. feb 2012

Linola Fett

denisenko
6. feb 2012

my sme používali Lipobase.....všetko ok...teraz došiel, tak ho natieram Niveou, WIND * WETTTER CREME....hmmm.....asi nebola dobrá volba...malému sa začala tvoriť "krupica" na tvári...... 😝 😝 😝

Strana
z2