icon

Bambusové plienky a chodenie

barbora286
19. jan 2013

Ahojte, chcela by som poradit, Malickej davam bambusove plienky, su setrnejsie a som s nimi velmi spokojna.Len neviem ci mala nebude mat problem zacat chodit, kedze ma nozky kvoli nim viac od seba.Nemam jej zacat davat pampers? Ake mate vy skusenosti. Dakujem

jaruska8
•
19. jan 2013

@barbora286 Ahoj!! Keby toto bol ptoblém, tak by sme vastne všetci začali chodiť neskoro pred 20-30timi rokmi. Neboj, určite nie. 😉

monuska342
•
19. jan 2013

@barbora286 ja latkujem obidvoch synov a ani jeden nema problem malinky mi uz stvornozkuje,stoji a chodi okolo nabytku od 6 mesiacov a to ma na zadocku poriadny balik urcite jej to nebude prekazat starsi tiez nemal problem a ani nema 😉

ivanka.7
•
19. jan 2013

@barbora286 moja ma 9,5 mesiaca a okolo nabytku chodi bez zavahania aj v najsirsich plienkach 🙂 a my vsetci sme nosili latkove plienky, dokonca so sirokymi postolkami a nase mamy sa dodnes chvalia tym ako sme uz v 10 mesiacoch chodili 🙂
Toto urcite nie je dovod preco vzdat latkovanie 🙂

barbora286
autor
•
19. jan 2013

Mna to tiez napadlo. ved niekedy pampersky neboli, len drobec sa mi doteraz este nepostavil, tak som chcela vediet ci ju tymi plienkami neobmedzujem.

peluskovo
•
19. jan 2013

@barbora286 latkovala som dcerku od pol roka a synceka od narodenia, obaja chodia od 11 mesiacov. latkove plienky v pohybe detom vobec nevadia. a co sa tyka, ze Ti dietatko este nestoji, nas maly ani nechodil po 4roch, ledva sa dvihol na rucky a kolienka ale bez pohybu, ked jeho rovesnici uz pomaly stali pri nabytku a zrazu, za velmi kratku dobu to vsetko dobehol a dokonca rpedbehol. pediatricka t urcite potvrdi , ze je uplne normalne , ak dieta zacne chodit aj v 14-16tich mesiacoch. Pediatricka ma sledovat na poradnach aj pohybove pokroky, ak by bol nejaky zadrhel, urcite by ti to povedala. ale plienky na to vplyv nemaju

vojann
•
19. jan 2013

Určite to nebude plienkami. Moje deti síce začali chodiť neskor, až okolo 14 mesiacov, ale začali a teraz ich ledva viem chytiť 🙂 Neboj začne.

euka210
•
20. jan 2013

ja mam skusenost, ze zacal lozit az v 9m ale sam zacal chodit pred prvym rokom. Plienkami to nebolo, len bol baculo, no teraz je z neho mala vrtulka 🙂

handricky
•
20. jan 2013

@barbora286 plienky s chodenim nesuvisia. pozri sa na nasu generaciu, do coho sme curali my 🙂 . kazde dieta ma individualny vyvoj. inak moja zacala chodit, ked mala 13,5 . ked sa dietatu dobre lozi, ani nema potrebu chodit🙂 keby si sa opytala vsetkych mamiciek , co latkuju, tak kazda ti povie uplne rozdielny vek, kedy deti zacali chodit.. a vela ich je od 10 mes (a to su v latkovkach).