icon

Dali ste dcérkam aj oceľové pozlátené náušničky?

megi1989
20. júl 2011

Chcela by som sa opýtať mamičiek, ktoré dávali svojím dcérkam náušničky - či ste dávali len zlaté, alebo sa tu nájdu aj mamičky, ktoré dávali oceľové - pozlátené ? Vopred ďakujem za odpovede. 😉 🙂 😉

beruska.zuzanka
•
20. júl 2011

Chirurgická oceľ je najmenej alergizujúci kov, respektíve naň by nemala vzniknúť nejaká zlá reakcia, my máme čisto z chirurgickej ocele, nepozlátené. A v pohode, nič nebolo ani nie je problém 🙂

lucia.kl
•
21. júl 2011

ja som dávala titán - nastrelovali, to je ešte lepšie ako chyrurgická ocel, normálnu ocel by som nedala - môže byť alergia, a tieto náušničky (titánové) sa po 6týždňoch vymieňajú za normálne aké si maminka donesie a to je už uško zahojené...

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzkat1
•
21. júl 2011

ja som nedala nic, lebo ved naco...ked bude chciet ked bude vacsia tak potom dame...a nelutujem toto rozhodnutie, lebo mala je velke sidlo a ako ju poznam uz davno by si ich vytrhla z uska.... ale ak by som davala tak urcite chirurgicku ocel... nedavala by som ziadne pozlatene ani nic podobne alergenne...

annaopialova
•
22. júl 2011

ahoj ja mam chlapca ale nedavala by som pozlatene ak tak poriadne zlate moze nieco dostat uska jej mozu hnisat a toje bolestive

michaela.g
•
25. júl 2011

Chcel asom dat biele zlato, ale bolo mi odporucene dat normalne zlte zlato, to je pre mrne vraj najbezpecnejsie...

parvitas
•
26. júl 2011

máme biele zlato, prepichnuté ušká a úplne bez problémov.

sante
•
27. júl 2011

ja som dala nedávno malej prepichnúť a je to chirurgická ocel pozlátena a povedali nám, že o mesiac možme vymeniť (nie nikel), alebo možme nechať tie čo jej nastrelili 🙂

andrejka1974
•
28. júl 2011

my mame zlate nausnicky a neodporucala mi ich lekarka dat skor ako budeme mat ockovanie 6 vakcinou takze sme ich dali az ked mala 7 mesiacov

zuzana1710
•
28. júl 2011

ja som malej davala nastrelovat v 9 mes chirurgicku ocel-pozlatene.nic ziadny problem az do 2 rokov..potom jej zacalo jedno usko hnisat a musela som jej to vycistit a presli sme na klasicek zlte zlato a klop klop klop je to ok.

nibiru
•
28. júl 2011

kedze nastrelovanie sa robi az od 6m. mi sme davli tie ocelove s ruzovim kamienkom po 6tt sme dali zlate.