icon

Detské veci z Aliexpressu - skúsenosti

misshelliness
11. feb 2021

Máte prosím vás niekto skúsenosti, že ste si objednali veci pre deti z Aliexpressu?

simca06022011
•
11. feb 2021

Neveim ci myslis oblecenie: Ja iba kostým na karneval 🙂 inak nie.. kym by mi to prislo dieta by o 5cm narastlo. Plus objednavala som na mna a chlapa a to boli take handry, ze isli rovno "do koša". Ale mozno len ja som mala ake stastie 🙂

hettinka
•
11. feb 2021

Oblečenie neobjednavam. Len veselé ponozky. Dieťaťu už vôbec nie.

havranka31
•
11. feb 2021

Nie, nic pre dieta neobjednavam. Parkrat som objednala tricka pre seba a bol to otras, sama umelina.

mattkapd
•
11. feb 2021

Raz som skúsila a naposledy bolo leto a ak svietilo slnko na ten materiál malý mal červenú kožu z toho

ivka21
•
11. feb 2021

Klasické oblečienie nie ale čiapky, rukavičky pre bábätko podbradník, ochranu hlavy, hrajúcu hračku v pohode.

cubo2
•
11. feb 2021

Nie, nenakupujte z AliExpresu. Je to vrcholne neekologicke a podporujete Cinu, najvacsieho znecistovatela planety. Radsej by som pozeral po lokalnych vyrobkoch.

ckatka
•
11. feb 2021

Ja objednávam detské z Patpat. Tiež je to Čína ale tvrdia ze biobavlna (aspoň niektoré) a mne vyhovujú tvarom aj kvalitou. Príde relatívne rýchlo a ceny dosť v pohode

misshelliness
autor
•
11. feb 2021

@ckatka a s veľkosťami je to ako na Slovensku alebo treba väčšie objednať?

sazumak
•
11. feb 2021

Ja objednávam a som spokojná, ale neobjednávam úplne to najlacnejšie, radšej priplatím 🙂 Objednávam o rok väčšie...veľkosti sú o dosť menšie. Malá má 9 mesiacov, objednala som jej šaty na dva roky a sú jej len tak tak 🙂

ruzasipova
•
11. feb 2021

@misshelliness Objednavam. Topanocky, plavky, saty. Veci s vela pozitivnymi recenziami a fotkami.

katikaba
•
11. feb 2021

@misshelliness ja kupujem len doplnky,dcere gumicky nausnice,art diamond,synovi zvoncek na bicykel,capicu,baterku,par veci do domacnosti

qetka
•
11. feb 2021

ja obcas objednam, ale teda ovela vacsie ako treba. velkost 68 bola napriklad uz mala, ked deti nosili 80 😂... takze fakt vacsie kupit

ckatka
•
12. feb 2021

@misshelliness normálne tabuľka veľkostí na centimetre, treba sa riadiť tým. Ja som poobejednavala rôzne veľkosti od Newborn po 80tky....vynosi postupne

seva22
•
13. feb 2021

@havranka31 presne tak, ja som objednala lebo dobre ceny a vsetko umelina, taky ten hnusny material, co nesaje pot, no OTRAS!