icon

Do akého veku dieťaťa ste používali baby monitor?

kamanima
5. sep 2014

V pôrodnici mi odporúčali do 6 mesiacov. Do kedy ste ho používali vy?

Strana
z2
barcelona94901
5. sep 2014

odporučaju do roka

siska53
5. sep 2014

Ja pri oboch do roka..ked nam ho uz kupili..aj ked deti spavali casto aj so mnou..

esterba
Autor odpoveď zmazal
mirka0703
5. sep 2014

tiez do roka aj ked posledne 2m nie pravidelne..

strociatka
5. sep 2014

vobec, spali so mnou, ja som bola najlepsi baby monitor 😉

jlp
5. sep 2014

Len v porodnici

petka1075
5. sep 2014

do 2 rokov, dovtedy je totizto riziko syndromu nahleho umrtia deti, kym sa vyvija dychacie centrum v mozgu

pakin
5. sep 2014

do vtedy, kým nezačal malý pretáčať, vtedy sme mali už poplachy a to preto, lebo už nie na tom ležal ale vedľa toho. Takže do 4-5 mesiaca 🙂

alobalka
5. sep 2014

Nepoužívali

leporeloo
5. sep 2014

najlepsia prevencia SIDS je spanie s babatkom takze to zavisi od toho ci spinka s tebou alebo same
ak same urcite do roka ...

andrejka1974
5. sep 2014

ja som mala do roka, pri mladsom co mal reflux do 3 rokov, teraz to pouzivam ako vysielacku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

kika2111
5. sep 2014

do roka

luliu
5. sep 2014

Pri dcere do roka a pri synovi par meaiacov

cica869
5. sep 2014

len v porodnici 🙂

jamabe
5. sep 2014

Do roka... ja som skrátka bola spokojnejšia 🙂

slavaf
5. sep 2014

Pri oboch dcérach do roka.

zuzanockamt
5. sep 2014

ani den - nebolo treba, spal pri mne od uplneho zaciatku - uz v porodnici

sense
5. sep 2014

my sme pouzivali do polroka....

kyri1977
5. sep 2014

do 8 mesiacov. asi od druheho mesiaca. kazali nam to na pohotovosti, kde sme skoncili, lebo sa krpec kvoli refluxu dusil. monitor hulakal kazdu druhu noc. lebo rozospata mama (ja) ho zabudala vypnut, ked vytiahla krpca z postielky na kojenie. muz mal infarktove stavy 😀.

heni79
5. sep 2014

Nepoužívali sme ani pri jednom dieťati. A spali síce s nami v izbe, no vo svojej postieľke.

sosanna88
6. sep 2014

do 6mes., potom sa mala uz vela mrvila a sto razy za noc pipal, tak som ho zrusila a mala zacla spat s nami...

katarina644
6. sep 2014

mala som ho v skrini a nikdy som ho nepouzivala... mala som z nemocnice pozicane, ale doverovala som synovi malemu a doteraz nam to klape...

asimama
6. sep 2014

ja som pouzivala do 6 mesiacov..jeden jediny raz nam hucal..a to sa maly asi pozabudol nadychnut 😒 som ho pomykala a bolo vse ok..chvalabohu..inak sme mali baby sence 2 zapozicany z nadacie krizovatka..najdes aj na nete..a inak bol tak super citlivy,ze stacilo,ked sme mali my polozenu ruku na matraci a pekne snimal..este by som dodala,ze aj teraz pri druhom budem urcite zapoziciavat..ale asi az na rok..pre istotu.. 🙂

euka210
11. sep 2014

pokial to nie je nedonosene predcasniatko tak je to podla mna zbytocnost

anuskaaprazko
11. sep 2014

@pakin dobry monitor dychu musi zaberat celu postielku a nie len to co je na nom...
My sme pouzivali do roka cca...

didi51100
1. okt 2014

my sme ho mali pozicany a spomenuli sme si nan asi 2 mesiace po narodeni... dovtedy lezal zabaleny v krabici pod postielkou 🙂 tak sme ho potom zo zvedavosti vyskusali a pouzivali sme ho cca do 6 mesiacov, ale to opat len z lenivosti, ze sa nam ho nechcelo spod matraca vytiahnut 🙂

veriiii
1. okt 2014

do 8 mesiacov..

evittam
2. okt 2014

Vôbec a to od 3 mesiacov spáva sama v postieľke v detskej izbe....🙂

princezpuss
23. júl 2024

Cca rok a pol

kris_tin257
24. júl 2024

Do tých 11-12 mesiacov približne 😊 človek nikdy nevie čo sa môže stať a nechcela by som si to celý život vyčítať

Strana
z2