icon

Do akého veku ste používali detský prášok a aviváž?

denulienkad
10. nov 2014

ahojte do ktorého veku ste používali prášok a aviváž pre deti určené. Ja používam persil senzitiv a lenor senzitiv pre malého.ďakujem

stanislavao
•
10. nov 2014

ja pouzivam tie persil sensitive - je to najlepsi prasok. ziadny iny vam pradlo asi nevyperie tak krasne, ako tento. avivaze pre deti su tiez sensitive najlepsie. alebo skuste silan biely, cocolino biely, lenor biely, batole biely - to su take detske prijemne vone.

domi1988
•
10. nov 2014

Ja od pol roka som dala normalne nas persil dospelacky.. detsky persil nevypral nic, slo mi to na nervy

ushuaia
•
10. nov 2014

Vseobecne pouzivanie avivaze pre deti sa neodporuca, mozu sposobit ekzemy ci ine neziaduce prejavy na kozi drobca...ja avivaz nepouzivam vobec, zijem v zahranici nasla som si prasok Le Chat...a suhlasim na SK som pouzivala prasok Batole, alebo Persil pre deti...bola som spokojna...

evka_evka
•
10. nov 2014

No naša ma 14mesiacov a od narodenia jej vecicky periem len a len v drefte baby sensitiv a ziadnu avivaz nedavam.a som spokojna

pribinak
•
10. nov 2014

Od roka pouzivam normalny gel ci kapsule, ale este dam jedno plachanie navyse, avivaze nepouzivam

muchacc
•
10. nov 2014

A ja mám teraz aviváž cocolíno a som veľmi spokojná

minnie55
•
10. nov 2014

Ja som od narodenia oboch detí ppoužívala tiež Persil sensitive a aviváž Silan sensitive. Nikdy deti nemali žiadne problémy, bola som spokojná. Teraz používal Ariel a musím teda povedať, že vidím veľký rozdiel, je oveľa lepší ako Persil sensitive. Ale určite nie je vhodný pre bábätká.

ludka140281
•
10. nov 2014

asi do polroka som používala batole prášok aj aviváž a neskôr som prala ako nám

evittam
•
10. nov 2014

Lovela prasok al.gel a aj avivaz. Pouzivam na vsetko pradlo.

ajjka87
•
10. nov 2014

Nechtiac sa mi raz podarilo vyprat malého veci v Bonuxe , chudatko sa celý osypal. Takze minimálne do roka - dvoch urcite Persil sensitive ci lovela a ziadna aviváz.

moniciak
•
10. nov 2014

Ja som od štyroch mesiacov (odvtedy sme začali bývať sami) používala normálny Rex a avivážnejakú Tesco a nič sa nestalo 😀 Dovtedy sme mali ten jemný Dreft 🙂

saska.t
•
10. nov 2014

nikdy som nepouzivala prasok pre deti a avivaz nepouzivam vobec...

nicolle21
•
10. nov 2014

ja som nikdy nic nepouzivala speci pre maleho, avivaz vobec nedavam, od cca 10mes periem spolu s nasimi vecami

magdalenkami
•
11. nov 2014

lovela gel-pre celu rodinu

popelka5000
•
11. nov 2014

Ahoj pri oboch Lovelu alebo Dreft,ale bez avivaze zbytocne drazdi detsku pokozku.Do cca roka a pol ,teraz Perwoll