icon

Dokedy dávať fusak?

nikolet_89
6. mar 2013

Ahojte maminky, mame 1 rok a vonku zacina byt krasne, kedy menite fusak za deku ? dakujem za odpovede

adka7755
6. mar 2013

ahoj🙂...my máme dva a pol roka, no fusak zatiaľ nevyberám..toto slniečko je veľmi klamlivé..a predsa len to dieťatko sedí a nebehá v kočíku..radšej tenšie oblečiem, aby mu nebolo teplo..

gubcikova
6. mar 2013

@nikolet_89 my už sme menili

nikolet_89
autor
6. mar 2013

hej hej aj ja radsej dam menej vstiev a mala si aj vonku pobeha, len neviem kedy uz dat iba deku...

nadula01
6. mar 2013

aj ja som uz dala dole a dala som jej nanoznik a deku...ale udajne sa ma este ochladit ,tak ked tak zas prehodim 😅

gubcikova
6. mar 2013

@nikolet_89 my máme rok a 2mes..dávam mu pančušky,rifle,alebo tepláky a na to deku,ked je vonku zimšie tak nánožník.a aj ked má len tú deku má tam teplo.kamarátky majú ešte nánožníky

adka0029
6. mar 2013

@nikolet_89
My mame tiez jeden rocik a z fusaku som zhodila vrchnu cast - takze mi ostala akokeby podlozka. A navrch ho prikryjem dekou. Ja maleho musim riadne poobliekat, lebo ked sa v kociari rozcerti tak musi ist von na ruky, na hupacku na ihrisku ...
Vsak ked sa ochladi, dozipsujem vrch. 🙂

zuzanat
6. mar 2013

moj syn mal dva roky a v kocari ma deku a nanoznik....

burina4
6. mar 2013

@nikolet_89 už si mohla dať fusak preč ked zmizol sneh ved je v deke a potom na kočár dáš nánožník 🙂 🙂 môj 5 mesačný syn bol tuto zimu len rau vo fusaku to vom chodíme stále 🙂

novamamima
6. mar 2013

@burina4 nie je to skoro zbaviť sa fusáčika? Môj malý má 3 mesiace a nemám odvahu ho dať preč veď v podstate len leží a nehýbe sa, stále na prechádzke zaspinká, bála by som sa že prechladne.

novamamima
6. mar 2013

@burina4 alebo máte tak teplo teda okrem posledných dní bolo krásne slniečko ale myslím že ešte zubaté 🙂

loxa
6. mar 2013

zalezi ake velke dietatko...Samko 1.5r uz je iba v decke, leboaj tak chce bezkat po 20 minutach vozenia a Simonko 5m je vo fusaku ( mam lodger bunker, uz bez boostra)

vanes10
6. mar 2013

ahojte..tak môj maly má rok a pol,tiež sme už fusak dali preč..ked sme vonku tak chce behať,no po 10min šup do kočíka.ale máme deku a nanožnik.ak sa ochladí ako predpovedajú,dáme späť fusak 🙂

burina4
6. mar 2013

@novamamima ved ho máte oblečené má košielko, podtým body krátky rukáv potom svetrík vetrovečku, pančušky,gate a potom je zv deke ktorú má aj pod sebou aj na vrchu kryt na kočár, čiapku,netreba to zbytočne prehánať a prehrievať do spotenia. 🙂 nemám len jedno dieťa má viac tak viem o čom hovorím 🙂

novamamima
6. mar 2013

@burina4 neber to v zlom iba sa pýtam 🙂 Možno sa až prehnane bojím o to malinké na rozdiel od teba je to moje prve a nemám skúsenosti.

stanislavao
6. mar 2013

pokial dieta v kocari spi, tak mu vo fusaku urcite horuco neni, lebo darmo je vonku "krasne" ked je zima, fuka a pride este aj mraz. kludne ho vo fusaku nechajte, kym nebudete vy chodit uz len v mikine, bez bundy.

burina4
6. mar 2013

@novamamima ja chápem všetky čerstve maminy a preto chcem sa so svojimi skusenosťami podeliť takže ja len reagujem a pokúsam sa poradiť. Neboj pri druhom a ..... budeš ostrelaná mamina 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

novamamima
6. mar 2013

@burina4 Nenechala by si fusak ani keď je po zápale močových ciest a ATB liečbe?

adrioska
6. mar 2013

@novamamima ahoj, neviem, ci Ti to pomoze, ale ja mam 9-mesacnu a fusak nechavam do cca 5 stupnov. Ked je viac, tak dobre naobliekam (oteplovacky, kabatik, hrube pancusky...) a prikryjem hrubou dekou. Nestazuje si,pekne v kociku spinka, na kociku je este ten nanoznik ci co je to...Ale mohla si sa spytat aj doktorky, ze po takejto diagnoze co odporuca ona... 😉

jasminet
6. mar 2013

ja teda ako druhomama fusak este nechavam - a to ma maly 8 mesiacov 😉 radsej ho rozopnem a rozhrniem ked je teplo, ako keby malo na maleho fukat ked (ne)spi. a hlavne rano a okolo stvrtej sa riadne schladi 😉
ja sama nosim este kabat, nie jarnu bundu
ale zas maly ma len tielko, tricko s dl. rukavom a bunduu, tenke pancuchy a tenke rifle.

adrioska
6. mar 2013

a pod nou mam tiez hrubu deku, aby nahodou ani zospodu 😅 ...mozno to prehanam,ale takto som to robila aj pri synovi...

novamamima
6. mar 2013

@adrioska no zajtra ideme na kontrolu tak sa opýtam

adrioska
6. mar 2013

@novamamima aha, no super, urcite sa opytaj, ja by som sa tiez... 😉

novamamima
6. mar 2013

@adrioska no teraz sme nechodili von, pediatrička mi vravela, že drobca mám držať v teple tak som sa bála veď má ešteiba 3 mesiačiky 🙂 aj keď mi to bolo ľúto bolo vonku krásne.

skoricaxx
6. mar 2013

no čaute, u nas dnes tak fučalo že som prvý krát túto zimu pridala k fusaku deku 🙂 aby na nu nefučalo máme 11mes
(ale teplý overal sme už odložili a tak ako vačšina píše gate a bundičku

burina4
7. mar 2013

@novamamima ale to si predtým nepísala, že je chorá na močové to je už trochu o inom ale ked sú plusové teploty nad ť5 tak načo ved ju naobliekaš a na druhý týždeň zas má padať sneh tak fusak bude užitočný 🙂