icon

Jednoduché lehátko do 18 kg

orsi_h
3. jún 2016

Ahojte skúsenejšie mamičky.
Synčekovi chceme kúpiť lehátko, nakoľko nerád leží, najradšej pozerá do sveta 🙂 no má už 6 kg, tak sa nám obyčajné vibračné kresielko nehodí, (tie čo sú do 9 kg,toľko bude mať zachvíľku)
Viete nám prosím poradiť nejaké jednoduché lehátko, hoci aj bez vibrácie? Ideálne cca do 18 kg, nie veľmi drahé.
Ďakujem pekne.

petah82
•
3. jún 2016

18kg? moj syn ma 5a pol roka a ma okolo 20kg... a tiez je TEO :D ten rast sa pomaly spomali, v roku bude mat 12-13kg a v roku a pol mozno 14-15... a to ti uz v lehatku lezat asi nebude.

orsi_h
autor
•
3. jún 2016

@petah82 teovia su super 😊
Tie lehatka su do 9 alebo do 18 kg.. a tie do 18 sa daju zafixovat aj v takej kresielkovej polohe, to vyuzije aj ako 3-4rocny..ci sa mylim?

petah82
•
3. jún 2016

@orsi_h moj by to nevyuzil. v pol roku sa snazil dostat z obycajneho lehatka, par krat sa s nim prekotil a tak sme s nim skoncili. potom bol prevazne na zemi, rozvijal pohyb, v 9. uz stal pri nabytku, v 11. behal. nesedel. iba v jedalenskej stolicke-tu treba naozaj dobru, aby vydrzala, a by nebol priputany, vyliezol by aj odtial... nad tou sa zamysli. potom okolo roku mu budes hladat choditka, okolo roku a pol odrazadla a mozno vlastny stolik a stolicku, aby sa citil dolezito. kup si z bazara to do 9kg a uvidis. ak v tom nie je taky cenovy rozdiel, kup si do 18, ked bude doma, mozno si nan obcas sadne...

tobnuf
•
3. jún 2016

My mame vibracne kresielko od fisher price do 18kg ale ak sa nepacia vibracie nemusite zapnut ani my nepouzivame a je to naozaj vyborna vec!

orsi_h
autor
•
3. jún 2016

@petah82 tvoje argumenty stoja za prehodnotenie ☺ dakujem za rady. Sme sa s manzelom rozhodli ze dame na skusenejsiu mamicku ☺ kupime do 9 kg spod ruky, neskor uvidime. Nemusime mat zbytocnosti doma. Esteze sme vcera nekupili v rychlosti nic 😁

orsi_h
autor
•
3. jún 2016

@tobnuf kolko ma maly alebo mala rokov?

tobnuf
•
3. jún 2016

@orsi_h mame 6mesiaciv a ma 8kg.. pouzivame ho od narodenia 🙂

orsi_h
autor
•
3. jún 2016

@tobnuf okey diky 🙂 a myslis ze aj dalej to vyuzijete, alebo uz bude behat?

tobnuf
•
3. jún 2016

@orsi_h jasneee .. je jednak polohovatelne cize pokial nesedi je v pololahu a ked bude sediet tak sa da uplne do sedu. Mozes mu potom k nemu nejaky mini stolik kupit .. a ja ho aj prikrmujem v nom je super..

orsi_h
autor
•
3. jún 2016

@tobnuf tak uz som zmetena teraz znovu 😀 diky pekne Vam obom za rady, ked tak cakam dalsie. 🙂

kalendarik
•
3. jún 2016

@orsi_h ja mám Fischer Price do 18kg, mrkni v bazáriku, chcem sa ho zbaviť 🙂 , my sme dosť využili pri prvom synovi, keď som odsávala mlieko, skoro až do roka a pol, teraz pri druhom menej, ale podľa mňa parádna vec, tento druhý syn mi v ňom bol do cca 10 mesiacov, potom sa začal viac hýbať a nechcel tam byť - čo je logické, keď chce objavovať svet 🙂, potom ho to nebavilo, ale teraz v roku a pol si tam rád posedí, pohojdá, ale už mi to zavadzia, predsa len dvaja chalani - kopec iných somarín v byte 🙂 Rada ho posuniem ďalej 🙂

janickacrazy
•
3. jún 2016

@orsi_h moj malý má 7 mes. a máme hojdačku a kresielko v jednom a už tam nechce byť, respektíve vydrží tam asi 5 minút a všemocne sa snaží z lehátka ujsť, pretože už sa vie plaziť, čiže kresielko posúvam teraz švagrinej, lebo nám je fakt už zbytočné, takže u nás tak, ale je to ozaj individuálne u každého dieťatka, niektoré tam vydrží možno dlhšie

ankapribinova
•
3. jún 2016

ahojko, na hej majú pekné lehátka pre detičky http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/ skús si pozrieť. A majú aj presne taký do 18kg v chlapčenskom prevedení :D Mne osobne sa veeeľmi páči 🙂 Značka napríklad čo vidím je Bright Starts Light Up Lagoon Rocker Napper a je to síce trošku drahé, ale dá sa využiť ten kupón. No a potom zase, keď už synček porastie, tak ho môžeš predať ďalej na bazare alebo ho predať kamarátke 🙂 No uvidíš čo ti tu poradia ešte ostatné baby a mamičky 🙂 to len na inšpiráciu, nech máš s čím porovnávať 🙂 držím palčeky a daj potom vedieť aké a kde si kúpila ;) kamarátka ma malého chlapčeka, tak rozmýšlam že keď bude mať malý narodeninky, tak im kúpime, tak som zvedavá aj ja aké tu ešte poradia a aké vyberieš ty 🙂

orsi_h
autor
•
3. jún 2016

@ankapribinova
@kalendarik
@janickacrazy dakujem Vám za cenné rady! 🙂 dám vedieť ako sme sa rozhodli cez víkend.

janickacrazy
•
3. jún 2016

@ankapribinova ty asi nemáš deti, však? ked bude mať malý narodeniny, to lehátko už mu bude na nič

kacko12
•
3. jún 2016

Pridavam sa k babam, co maju kresielko od fisher price do 18 kg. Neskutocne dobra vec. Ja som tam tiez krmila maleho pokial nevedel poriadne sediet v detskej stolicke. Dostali sme aj kresielko od bright stars do 9 kg, takze viem porovnat. Ma slabsie potahy, je kratsie na nozicky, nas maly je dost velky a do FP sa v pohode zmestil, nozicky mu netrcali, no v BS uz davno. A co je aspon pre mna dolezite, to od BS sa da ovela lahsie prevratit dopredu ak ho nemas 'zaistene'. To mame u svokrovcov, sme tam raz za mesiac na mozno 2-3 dni, takze aj to malo svoje uplatnenie. Takze ja som rozhodne za FP. Neskor predas alebo vyuzijes pri dalsom dietati, posunies kamaratke...

orsi_h
autor
•
3. jún 2016

@kacko12 diky,dalsia uzitocna rada.