icon

Kde kúpim normálne rifle pre 9 ročné dieťa?

ejha
18. sep 2013

Zdravím všetkých/všetky!
Viete niekto, kde zohnať normálne rifle pre 9-ročné dieťa? Pod tým "normálne" myslím rifle, ktoré neodhaľujú kríže, keď sa dieťa zohne, nevidno spodné prádlo/zadok a nie sú príliš obtiahnuté (aby zostal priestor v zime na pančuchy; aby v oblasti pod kolenom mohla pri sedení v lavici dostatočne prúdiť krv). Čo som uvidela, týka sa hlavne dievčat. Ani u chlapcov to nie je celkom ľahké (rifle sú zvyčajne celkom voľného strihu, ale pás príliš nízko a tie kríže trčia...
. Vopred vďaka za konštruktívne príspevky.

linda20111
•
18. sep 2013

@ejha myslim ze tu sa tazko da poradit konkretny obchod alebo znacka.. treba skusat a skusat.. aj v cinskom mozno najdes take rifle, zalezi na strihu.

sissy27
•
18. sep 2013

@ejha neviem,asi prehrabať povaly a pivnice a vytiahnuť "mrkváky" 😅
u nás h&m, c&a, takko... ale ani jedny nemajú extra vysoký pás, čo v zime riešime zapraveným tielkom, iné ako slimky moja dcéra nechce, takže v zime nosí rifle minimálne - do školy legíny a oteplovačky, tie si v škole vyzlieka a ostávajú v šatni...

veronikapodolska
•
18. sep 2013

mne sa podarilo zohnať v Takku, majú tam viac strihom a našla som aj teké širšie aby zostal priestor na pančuchy, ale moja veľmi rifle nechce, že ju to tlačí, skôr legíny 🙂

petlangerova
•
18. sep 2013

ja by som odporučila HM, majú tam veľa krásnych vecí na deti, síce si trochu priplatíš, než v iných obchodoch, ale je to kvalitné. Skúsila by som aj CA alebo Takko, ako píšu dievčatá predo mnou a alebo vo veľkých obchodných centrách treba bývajú špeciálne obchody pre deti. Dobrú skúsenosť mám aj v detskom Kenvelu

😉 🙂

eeffka
•
18. sep 2013

kupila som take v Tescu za 5e

gabyvt
•
18. sep 2013

Ja som svojmu deväťročnému synovi kúpila super rifle v Nexte, tak vyskúšaj tam.

vroni
•
18. sep 2013

Tak ja netusim, do akeho H&M chodite nakupovat, v tych, ktore su v blizkom i sirokom okoli maju pre deti od cca 7-8 rokov vyradne bedrace a obtiahnute rifle. V C&A sa daju dostat aj normalne, v Nexte boli ceny take, ze strih bol uplne vedlajsi (som lakomec a nedam dietatu 60 euro za rifle)... Vyssie rifle je dostat (v Rakusku) aj v Adlerovi alebo Zare.

lucula73
•
18. sep 2013

ja som kúpila svoje 10ročnej dcére asi pred tromi týždňami v CA....mali dosť veľký výber.......tiež ma šľak triafa,ak jej zadok z gatí vylieza 😝

tenerifka
•
18. sep 2013

V poslednych rokoch rifle kupujem babam len v ZARA, normalny strih, nezda sa mi, ze by im vytrcal zadok, ale zasa si neviem predstavit kupit im rifle po pupok, to by mi nenosili

ejha
autor
•
28. sep 2013

Baby, ďakujem vám všetkým za príspevky. Inšpirovali. Nakoniec som kúpila dcére rifle v H&M, rovný strih (úzke, ale nie slim, pančuchy sa zmestia) s klasickým pásom (nie až po pupok ale keď sa zohne, zadok netrčí 🙂.