icon

Kde nakupujete?

queenofdisaster
10. sep 2017

Ahojte cez ake stranky nakupujete detske veci? Mám ročneho syna a nepačia sa mi veci z detskych obchov pretože nemam rada tie detske motivy. Kde nakupuje štylove detske "skoro dospelacke" oblečenie? Okrem H&M,Zara,Next odtial objednavam aj ja. Ďakujem za rady

majka99999
•
10. sep 2017

@queenofdisaster mayoral a lindex

dai
•
10. sep 2017

@queenofdisaster lepetittom, rl, gap, stranok je velmi vela... inak ak mas pristup k obchodom co si vymenovala tak odporucam navstevu kamenneho - omnoho vacsi vyber ako v online obchode...

loginexistuje
•
10. sep 2017

@queenofdisaster lindex je fajn

queenofdisaster
autor
•
10. sep 2017

@dai Praveže nemam ale mam tak to riešim e-shopmi ale vo vedlajšom meste je tak asi sa tak skočim popozerať. Ďakujem

tuqanqa
•
10. sep 2017

Odporúčam Lindex.

bleblu
•
11. sep 2017

Ja mam rada slovensku stylovu modu ako mirau, little people, popy. Ak chces nieco co nema nik tak mozes dat usit napriklad znacka MJ fashion, velmi sikovna dizajnerka a krajcirka - info na FB, alebo potom este small rags, je super na chladnejsie pocasie ich vyrobky su hrubsie

bleblu
•
11. sep 2017

a este Funny bunny, som zabudla 🙂 aj oni su super

1bambinko1
•
11. sep 2017

Lindex jednoznačne 🙂 Chodíme tam so sestrami a zakaždým idú domov s plnými taškami, ja si zatiaľ iba pozerám ale fakt je si tam z čoho vyberať. Len záleží aj od toho kde ideš. Lebo v niektorých mestách je len taký nijaký ale napríklad v Bratislava tam sa oplatí ísť, isto tam niečo nájdeš

l3yla
•
Autor odpoveď zmazal
•
emarusinakova
•
8. okt 2017
Používateľ emarusinakova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od emarusinakova.

Ja nakupujem cez Zoot.sk a som veľmi spokojná. Hlavne vďaka cene a keď využijete zľavu z kuponyzdarma.sk bude to ešte lepšie. A tie drahšie kúsky su kvalitné a vydržia veľmi dlho.

vrana80
•
8. okt 2017

Ja co sa da, tak cez internet, pre seba najcastejsie z H&M alebo nextdirect.com, tak vela veci kupujem aj babam.