icon

Kedy začať nakupovať veci pre bábätko?

Včera o 16:31

Ahojte, v ktorom mesiaci ste začali nakupovať veci pre bábätko? Ja som momentálne v 15tt a mám chuť už kúpiť zopár vecí, ale bojím sa, že je skoro, aby to neprinieslo smolu. Chápete ma 😅

anonym_96b137
Včera o 16:43

Smolu? Nakupovala som hocikedy keď som šla okolo a videla som niečo pekne čo sa mi páčilo

esther100
Včera o 16:59

Ja som kupovala tuším prvý krát v 6 mesiaci lebo boli dobre akcie v Tescu😁

anonym_941c3a
Včera o 17:00

Na prelome 6 a 7 mesiaca.Najviac vecí sme nakúpili priamo v tom 9tom mesiaci.

anonym_c08e11
Včera o 17:04

Väčšinu som nakupovala, keď som bola na materskej, keď som už mala čas. Pár vecí čo sa mi zapáčili, som kúpila skôr. Kočík kúpil muž, kým som bola v pôrodnici.

anonym_9dd2bf
Včera o 17:13

to máš ešte časúúúú. Ja až v poslednom mesiaci som kupovala.
Obchody máš plné malinkých handier, nakúpiš raz - dva. popr. z netu ak ostaneš doma.

anonym_3f1391
Včera o 17:19

Až v poslednom trimestri, veľa veci dala kamoška, podľa toho som dokupovala. Menej je niekedy viac

verus_16
Včera o 17:36

Ja som si chcela robit radost od zaciatku. A tak aj bolo.

euka210
Včera o 17:54

@anonym_autor tak od 7.mesiaca

anonym_e85ba8
Včera o 18:13

Veď si kúp, ak máš takú potrebu 😊 koľkokrát v živote budeš tehotná.

denisa_deniska
Včera o 18:25

Malé potešeníčka hneď 🙂 potom už aj nejaké praktické veci po 12tt som začala postupne kupovať. Najlepšie rozhodnutie, že som veľa vecí mala vybratých, takže som kupovala vždy to, čo bolo aktuálne v zľavách a celkom dosť som ušetrila. Neviem si predstaviť kupovať všetko v 8.-9.mesiaci, bolo by to finančne náročné 🙂 a hlavne, ja už chcem mať ten posledný mesiac kľud, všetko zaobstarané a len oddychovať.
A priznám sa, že som si hneď na začiatku kúpila pár maličkostí v ružovej farbe 🙈 trošku som dúfala, a nakoniec využijem 😊 začni si kupovať aj hneď, veď nemusíš kupovať rovno kočiar, alebo postielku.

anonym_c7147d
Včera o 18:26

Ja som v 21tt. Nemám kúpené nič. Ale boli sme pozerať kočiare a postieľky, aby sme približne vedeli, čo a ako. Plánujeme to kúpiť až keď budem asi v 7-8 mesiaci. Nejaké veci mi chce podarovať kamarátka, napríklad oblečenie, vaničku a tak, čo si veľmi vážim.

mauduska
Včera o 19:50

Ja som kupovala dávno predtým, ako som sa vôbec vydala. No a čo 🙂 Keď je to milé, prečo nie. Osobne by som si to aj tak nenechávala na poslednú chvíľu, hlavne môžeš porodiť skôr alebo byť na rizikovom a vtedy fakt posledné čo chceš je preberať medzi značkami nosičov alebo si robiť prieskum ohľadom kvalitného vajíčka..