Kedy začať nakupovať veci pre bábätko?
Ahojte, v ktorom mesiaci ste začali nakupovať veci pre bábätko? Ja som momentálne v 15tt a mám chuť už kúpiť zopár vecí, ale bojím sa, že je skoro, aby to neprinieslo smolu. Chápete ma 😅
Na prelome 6 a 7 mesiaca.Najviac vecí sme nakúpili priamo v tom 9tom mesiaci.
Väčšinu som nakupovala, keď som bola na materskej, keď som už mala čas. Pár vecí čo sa mi zapáčili, som kúpila skôr. Kočík kúpil muž, kým som bola v pôrodnici.
to máš ešte časúúúú. Ja až v poslednom mesiaci som kupovala.
Obchody máš plné malinkých handier, nakúpiš raz - dva. popr. z netu ak ostaneš doma.
Až v poslednom trimestri, veľa veci dala kamoška, podľa toho som dokupovala. Menej je niekedy viac
Veď si kúp, ak máš takú potrebu 😊 koľkokrát v živote budeš tehotná.
Malé potešeníčka hneď 🙂 potom už aj nejaké praktické veci po 12tt som začala postupne kupovať. Najlepšie rozhodnutie, že som veľa vecí mala vybratých, takže som kupovala vždy to, čo bolo aktuálne v zľavách a celkom dosť som ušetrila. Neviem si predstaviť kupovať všetko v 8.-9.mesiaci, bolo by to finančne náročné 🙂 a hlavne, ja už chcem mať ten posledný mesiac kľud, všetko zaobstarané a len oddychovať.
A priznám sa, že som si hneď na začiatku kúpila pár maličkostí v ružovej farbe 🙈 trošku som dúfala, a nakoniec využijem 😊 začni si kupovať aj hneď, veď nemusíš kupovať rovno kočiar, alebo postielku.
Ja som v 21tt. Nemám kúpené nič. Ale boli sme pozerať kočiare a postieľky, aby sme približne vedeli, čo a ako. Plánujeme to kúpiť až keď budem asi v 7-8 mesiaci. Nejaké veci mi chce podarovať kamarátka, napríklad oblečenie, vaničku a tak, čo si veľmi vážim.
Ja som kupovala dávno predtým, ako som sa vôbec vydala. No a čo 🙂 Keď je to milé, prečo nie. Osobne by som si to aj tak nenechávala na poslednú chvíľu, hlavne môžeš porodiť skôr alebo byť na rizikovom a vtedy fakt posledné čo chceš je preberať medzi značkami nosičov alebo si robiť prieskum ohľadom kvalitného vajíčka..

Smolu? Nakupovala som hocikedy keď som šla okolo a videla som niečo pekne čo sa mi páčilo