icon

Kedy začať nakupovať pre bábätko?

17. mar 2026

Ahojte,kedy ste začali kupovať vecičky pre bábätko ? Kupovali ste postupne alebo ste si nechali všetko naraz ? Kedy je vlastne “bezpečný” čas začať nakupovať vecičky ?

anonym_60c05a
17. mar 2026

@anonym_autor kupovala som odkedy som vedela pohlavie.

sara07
17. mar 2026

kupila som látkove plienky + vecičky tak aby sme mali čo obliect z pôrodnice domov
v pôrodnici musel mat ich veci okrem čiapočky , striktne ich proste ... čo zase chápem .
vela veci sme pri prvom dostali , pri dalších sme mali odložene
pri prvom sme mali ak 2 dupačiek na začiatku kupene ,
zvyšok sa dokupil ked sme vedeli velkost a čo nám ešte treba , to zbehol manžel do tesca ,
ja som posledné dva mesiace stravila v pôrodnici čiže ani nebolo nejak priestoru na nákupy ale tak tie som si potom dobehla 😂😂

čo boli dobré dupačky prvému synatorovi ked prišiel z pôrodnice tak druhemu boli malé napr ...
teraz to máš lahšie nakupiš z netu ihned ..
my sme dost dostali vecičiek každy s niečim prišiel ..

kiki68
17. mar 2026

Ja som kupovala co sa mi pacilo od 12tt

lucia293
18. mar 2026

@anonym_autor po narodeni 🙂

autor
19. mar 2026
@lucia293

@anonym_autor po narodeni 🙂

@lucia293 po narodení mám začať kupovať kočík,postieľku,výbavičku.. ?😀pretože aj to sú veci pre bábätko..

lucia293
19. mar 2026
@anonym_autor

@lucia293 po narodení mám začať kupovať kočík,postieľku,výbavičku.. ?😀pretože aj to sú veci pre bábätko..

@anonym_autor my sme to kupili vsetko az ked sa narodila, takze ano 🙂

autor
19. mar 2026
@lucia293

@anonym_autor my sme to kupili vsetko az ked sa narodila, takze ano 🙂

@lucia293 tak to by ma asi piclo,neviem si to predstaviť behať,vybavovať a kupovať všetko už keď si mám užívať svoje dieťatko a nikdy človek ani nevie v akom bude stave po pôrode ..ale je to každého osobná vec ,ďakujem za odpoveď 🙂

lucia293
20. mar 2026
@anonym_autor

@lucia293 tak to by ma asi piclo,neviem si to predstaviť behať,vybavovať a kupovať všetko už keď si mám užívať svoje dieťatko a nikdy človek ani nevie v akom bude stave po pôrode ..ale je to každého osobná vec ,ďakujem za odpoveď 🙂

@anonym_autor velka vyhoda tejto doby je to, ze sa da vsetko vybavit online 🙂 drzim palce, majte sa

anonym_d9929e
20. mar 2026

Pri oboch deťoch som kupovala odkedy som vedela pohlavie. Kočík som mala doma v 4 mesiaci. Teraz tiež čakám kým mi povedia pohlavie. A čo to už doma mám neutrálne. Som v 15tt.