Koľko kusov oblečenia pre bábätko?
Baby som prvorodicka a jedna strana mi hovori, ze nekupuj lebo dieta rychlo rastie, a druha strana ludi, ze pokup si po 10ks napr 10 ks body10 ks dupaciek nieje to privela??
Nasa mala reflux takze sme prezliekali aj 3 az 4krat za den je to naozaj individualne
@stanulienkat Moja nepresrala ani jedne a ma 2 roky 🙈😆
@diaszoky áno ale také hm, next, Zara tie majú veľa na výber vo veľkosti 50..
Odporucam rastuce lindex, to vydrzi 2-3 velkosti. Navyse nemeni farbu, tvar, prezije susicku, pranie na 60. Mas casu, tak odsleduj akcie 20-25% dole, oplati sa 🙂
Moj syn negrckal, neprekakaval a mali sme velkost 56 po 5 ks. Niekedy bol v tom istom aj par dni, co to mema z coho zaspinit. A za mesiac z toho vyrástol. Velkost 62 nosil o cosi dlhsie, ale tiez to netreba prehanat. Pripadne si vues vzdy dokupit, dnes to nie je problem.
Po 10ks je taký ideál, nemusíš aspoň prať každý deň. Nekupuj veľkosť 50, mi hovorili, stačí Ti 56 hneď 😀 Realita...v 56 tke bola ako utopenec, z nemocnice rýchlo do obchodu pokupovať 50 tku veľkosť, rýchlo oprať, vysušiť, ožehliť a nosila ju mesiac a pol, aj dva.
@srdeenko19 a tych 6cm je tak vela? Nestaci zahnut rukavy napr?
@diaszoky Keď ja som to tak nechcela, aby to bolo ohrnuté, ja mám rada tip top 😀 , nie halabala.
@srdeenko19 chapem
U nas sa grcka po kazdom jedle, uz to nevladzem prezliekat lebo grcka ked lezi na chrbate,, na brusku, na boku, v klubicku, tigricek, na ramene... 🙄
Chytam to bavlnenou plienkou a maly pogrc podlozim perlanom a uschne. Mozno sa neprekadi, ale moze pretiect plienka... Podla mna tak 5 pyzamiek, 5 body a troje teplaciky minimalne😅

@sima1415 to je tiez pravda po dome nik nevidi😜