icon

Koľko topánok majú vaše deti na sezónu?

evulienka22
15. júl 2013

pytam sa, lebo ked u nas zabudne muzova dcera 8rocna z prveho manzelstva tenisky, vola nam ze ich muz ma priniest, ? pritom jej plati 560 eur alimenty mesacne, plus co na malu dostava od statu, ide o uradnicku rakusanku, a stale pyta viac penazi?

Strana
z2
beatrice28
15. júl 2013

no dcéra má teraz na leto poltopánky, sandále, crosky a botasky, jaj a ešte crosky donútra a crosky na dvor, máme toho dosť, ale keby asi jedny niekde nechala, určite by nám chýbali.

horana
15. júl 2013

na aku sezonu? teraz na toto leto?
kazde dieta ma 1x sandale, 2x poltopanky - jedny skor do tenisiek lahsich druhe take pevnejsie na turistiku
boty do vody im nahodou su dobre tie z min. roka
koniec, naco viac, od penazi to nezavisi, nemusime splundrovat zbytocnym mnozstvom zdroje planety

veronicka1901
15. júl 2013

My teraz na leto 2x sandalky, 1x platenky cele, 1x botasky a 1 topanky k suknicke a gumaciky este od jari. Ale ja kupujem aj tu na MK, takze cenovo na sezonu ma to asi vyjde tak na 30 eur.

danusskaaa
15. júl 2013

zalezi asi na veku, nasa chodi cca pol roka a preto ma topanok neurekem. skusame co jej sadne najviac... 3xbotasky, 3xpoltopanky, crossky, papuce, 3xlakovky na prilezitosti, 2xsandale na leto, jedny slapky a jedny lepaky /sandalky aj do body/ + ma nejake 3topanocky na vonku /do piesku, na bicykel a ine radosti, kde ich znici/

cecil36
15. júl 2013

Moj ma na jednu sezonu 1x tenisky, 1x crocsy, 1x sandalky ( kupovane pred letom a snad potiahneme do konca leta, lebo nozka mu rastie rychlo), 1x papuce (statocne vzdy vyzuva). Neviem si predstavit naco by nam boli dvoje tenisky, nema sancu to v jednu sezonu vynosit. Naopak 14r. dcera ma 1 conversy, milion platenie, tenisky, slapky, cizmicky.... ale jej uz noha cca dva roky nerastie, takze sa jej toho nazbieralo. U nej by mi nevadilo ak by si niekde nieco zabudla 😅 , ale vadilo by to jej lebo ku kazdemu outfitu ma speci topanky 😀 Ale v tvojom pripade urcite nejde o tie tenisky, ale o byvalu manzelku a jej brutalne naroky od vasej rodiny. Netrap sa, toto je klasika na MK, druhe manzelky tazko predychavaju tie prve. Najmä z financnych dovodov 😉

katy1979
15. júl 2013

tak my tiez mame po jednom pare. maju 1 sandale a 1 tenisky a crocsy k vode. to je vsetko. na jesen maju kazdy po 1 teniskach v zime 1 topanky.

kikina84
15. júl 2013

mi mame tento rok cca 9 kusov..od slapiek az po pevnu obuv..vsetko su to ale topanky za smiesne ceny..nenosene z bazarov,alebo z vypredajov..takze aj ked ich ma viac,,cenovo uplne dostupne..aspom ich davame na striedacku..malo sa znicia a minimalne polovicu urcite este predam po sezone 🙂

ivett1
15. júl 2013

@evulienka22 naša 7 ročná má momentálne "len" 5 párov tenisiek ... ale ... asi by mi véééééľmi dlho pílila uši, keby si nejaké tenisky niekde zabudla, takže... asi to skôr bude o inom, ako o tom, že by si dcéra tvojho muža z prvého manželstva nemala čo obuť ...😉 ...

Strana
z2