Kozmetika pre novorodeniatko
mamicky ktora z tychto kozmetickych znaciek vam najviac pasuje zo skusenosti pre novorodeniatko? dakujem
ASTRID
Aviril
Batole
Bella Baby
Happy
Bupi
Fixies
HiPP
Indulona
Johnsons Baby
NIVEA Baby
Schauma
Sudocrem
@janullikle novorodeniatko nepotrebuje ziadnu kozmetiku - len vodu 😉 . pokial nie je ritka cervena, tak ani na zadocek nic 😉 .
@janullikle prve mesiace ti voda staci. ak ti bude nieco chybat, dokupis. zasoby si urcite nerob, babetku to zatazuje pokozku a tebe penazenku
skus kupit detske mydielko,,lebo cistou vodou nezmyjes krem na ritku,,,ja som len ritku umyvala mydlom,,zvysok tela cistou vodou
@janullikle cista voda je uplne top; a ak bolo treba tak u nas to bol Sebamed, ale ten nemas na zozname 🙂
@janullikle
welleda - telove mlieko. Obcas mydlo na ritku - sebamed alebo babylove.
Cca v roku sampon na vlasky sebamed. To je vsetko. Teraz pouzivame excipial, lebo syn ma velmi suchu pokozku.
U nas plati: co najmenej vody a este menej pripravkov. 🙂
no pre nas to nebola ziadna z tych znaciek.. 😝
v prvom rade ako napisali baby - cista voda. ritusu som umyvala sebamed syndetom, neskor weleda mydlom, natierali sme weleda nechtikovym olejom, ale len trosku, dlho nam vydrzal, tusim aj pol roka 😝
okrem toho sme pouzivali bepanthen, imazol. sudokrem nam az tak nepomahal pri podrazdenej ritusi.
@janullikle ja tiez odporucam sudokrem, na ritku mydlo, inak nic netreba, obcas sme sa masirovali olivovym olejom. plienky sme mali od zaciatku pampersky. skusali sme rozne ale nic ich netromflo.
@janullikle je uplne jedno ake plienky, hlavne velkost NEWBORN 😉
Dominika nosi Pampers a Michal Huggies
odporucam umyt babu len ritku, pod pazuskami, pod krkom detskym mydlom. Ja kremujem malu raz za tyzden. Na ritku pouzivam sudokrem. Plienky pampersky biele su ok.
@janullikle ja pre novorodeniatko určite odporúčam biele pampers, sú vynikajúce a my sme používali od narodenia prírodnú kozmetiku Weleda 😉
@janullikle
ja mam rocnu dceru a okrem rybacej masti na ritulku, ktoru som pouzila asi 3 x ju nicim nemazem.
Umyvam ju detskym mydlom, uplne obycajnym bupi a vlasky niveou detskou.
Inak vobec nic.
my pouzivame od narodenia weledu,hipp...neviem si bez kozmetiky kupanie predstavit,tak potom babatko krasne vonia,a ten ritual olejcekovania a masirovania milujem ♥
na umyvanie telicka HIPP, na ritku Nivea SOS, zriedkavo sudocrem (nam dost vysusoval pokozku v zahyboch) a len na vystipane miesto. na telo sme najskor pouzivali telove mlieko nivea nutrisensitive. potom sme podostavali aj hipp olejcek, bupi olejcek, krem z oriflame. vsetko v podstate zbytocne, pretoze maly ma suchsiu pokozku, ktoru musime premastovat. takze momentalne testujeme emolient BABE, zatial sa zda byt v pohode...
@janullikle pampersky su najlepsie tie biele, teda premium care. tie davame na noc a v pohode, ani raz precurana plienka a to vypije pocas noci aj 360 ml mlieka. cez den davam pampers active baby, tiez fajn. pampers sleep and play ani nekupuj - to su tie najjednoduchsie pampersky, o nicom. pre novorodenca sme mali huggies organic cotton, boli fajn. a vyskusali sme aj plienky Fixies - po 3 hodinach vzdy precurane a obrovske... nikdy viac.
Na telo Aviril, na tváričku domáca nechtíková mastička....a olejčekujeme ako večerný rituál dodnes 🙂
Pri kúpaní čistá voda, cca posledný mesiac na vlásky 2x do týždňa Bupi šampónik.
Plienky Bella Happy.
@janullikle
Mydielko - " plienkova" oblast
Šampónik na vlasky...
Po kúpaní používať telové mliečko, nie olej - pokožka potom "nedycha"
@janullikle my sme použivali a stále použivame na ritku sudocream, na teličko aviril kedže ma velmi suchu pokožku plienky sme mali prve dva mesiace pampera premium care a teraz mame pampers active baby a som velmi spokojná a mydlieko bupi biele a vhlcene utierky su super nivea alebo JOHNSONS Baby ale neparfumovane NA ZAčIATKU URCITE
viete aj o nejakej stranke kde sa daju plienky kupit lacnejsie ako v obchode?
@janullikle sleduj akcie. casto byvaju napr. v tescu. ale inak mozno aj www.feedo.sk. ale mne sa vzdy viac oplatilo sledovat akcie. nakupujem plienky len pocas nich.
@janullikle jo, a este, co sa tyka vlhkych utierok - kup si tie, ktore su urcene specialne pre novorodencov. napr. pampers sensitive alebo nivea newborn. 😉
my sme pouzivali len sudokrem a sebamed detsky syndet na kupanie a to je vsetko...nekremujeme s nicim..

@janullikle cista voda, sudokrem, infadolan a bepanten.