icon

Ktorý monitor dychu Nanny alebo Angelcare?

cokyna
29. jún 2010

Ahojte, chcem kúpiť drobčekovi monitor dychu, ale neviem ktorý. Viete mi poradiť? Ďakujem za odpovede 🙂

anjelicek26
•
29. jún 2010

My mame snuzu a sme maximalne spokojny 😎 Berieme ho vsade, aj ked spi v kocari vonku, ma to na plienocke, aj ked sme na navsteve... Funguje super...

matisekc
•
29. jún 2010

my mame nanny, som spokojna, falosny poplach bol len raz a zevraj sa to stane na kazdom monitore 😉

lopticka159
•
29. jún 2010

aj my sme mali snuzu 🙂 ale myslim že nanny je lepšie

nikush
•
29. jún 2010

my mame babysenze a som spokojna

utaninka
•
29. jún 2010

Mame Nanny a sme spokojni.

ivush
•
29. jún 2010

Ja som spokojná majiteľka Angelcare 🙂

orchidea13
•
29. jún 2010

Nam dobre posluzila nanny od jablotronu 😉

katka1981
•
29. jún 2010

Mame Angel Care, dcerka bude mat 13 mes. ajtak ho stale pouzivame. Maximalna spokojnost.

kaktusik007
•
29. jún 2010

jednoznacne baby sense... dovod??? je to jediny monitor dychu, ktory je evidovany ako zdravotna pomocka!!! takze rozhodne tento, a nie nanny a im podobne....

barbarka
•
29. jún 2010

my mame babysense - ani jeden falosny poplach 😉 sme spokojni, maly bude mat 7 mesiacov, zatial pouzivame bez problemov

latvia
•
30. jún 2010

nanny, ani jeden falosny poplach 🙂

gabika7706
•
30. jún 2010

Mame Nanny, 100% spokojnost 🙂

cheerlady
•
30. jún 2010

aj my mame nanny-ziaden plany poplach,iba raz zacal v noci pipat ale kvoli tomu,ze maly sa prevalil mimo podlozku,tak som ju o kusok posunula a uz sa to nestava 😉

tibinka22
•
30. jún 2010

aj my mame Nanny, zatial 100 percentna spokojnost ;)

majovka111
•
30. jún 2010

my mame oba a musim uznat ze angelcare je lepsi 😉 jednoznacne,hlavne ked su 2 podlozky. nanny nie je tak citlivy a ked som mala malu zabalenu este aj v deke a trosku bola mimo podlozky vyvolaval poplachy. angelcar je podla mna ovela spolahlivejsi.

lindauciatko
•
30. jún 2010

mame nanny, som spokojna 🙂

nicolo
•
30. jún 2010

angelcare je velmi kvalitny .. odporucam 🙂

orovka
•
30. jún 2010

Máme nanny už 2 roky a zatatiľ bol len raz planý poplach, ale to boli už slabé baterky. Inak spokojnosť. 😉

claudinka
•
30. jún 2010

Ja som kupila pouzivany Nanny. Pouzivala som ho vyse jedneho roka, potom som ho posunula kamoske, ta ho pouzivala tusim cca 9 mesiacov a teraz ho ma svagrynka, mala ma dva tyzdne a vsetko fici, ako ma 😀 😀 urcite som s nim 100 % spokojna, ani raz sme nemali ziaden poplach, i ked kamoska hovorila, ze mali tusim dva-trikrat, ale my nie. Ale na Angelcare tiez pocuvam iba same chvaly. Takze je to asi jedno 😝 obe splnaju svoj ucel..

martina05
•
1. júl 2010

Nanny....používame 3 mes. a sme s ním spokojní ...pôvodne sme boli naštartovaní na Angel care ale v obchode nás predavač presvedčil na Nanny /hoci predávali oba a Angel Care bol asi o 20E drahší/ a sme radi

atrami
•
5. júl 2010

angelcare- boli sme spokojní.

zuzanka.h
•
5. júl 2010

Máme nanny a sme spokojní.... 🙂

pammy
•
5. júl 2010

Mali sme Nanny od kamosky a stale pipal... Teraz mame Angelcare a sme spokojni, uz mame 20 mesiacov, stale ho pouivame.

sendynka01
•
1. apr 2011

Ahojte. Ja som vyskusala aj Nanny aj AngelCare 401. Z mojej vlastnej skusenosti mozem napisat asi toto:
Nanny sme pouzivaly od narodenia do 8 mesiacov. Viac krat sa mi stalo, ze sa mi spustil alarm a letela som k postielke zo strachom co sa stalo a malinky spokojne spinkal, len som ho zbytocne stresovala. Neviem ci sa naozaj nieco stalo, alebo to bol vazne len plany poplach. Teraz pouzivam AngelCare a ziadny plany poplach sa nekonal, pipal zatial len ked som maleho vybrala a zabudla vypnut. Keby mam znovu kupovat urcite by som isla znovu do AngelCare.

morandia
•
14. jan 2018

Aka je teraz prosim vas najnovsia znacka angelcare? Najnovsi typ