icon

Poradíte dobré pančušky?

brambie
22. aug 2013

zeny ake pancusky sa hned nezozmolkatia, resp. nemate najake triky ako ich udrzat co najdlhsie v co najlepsej forme ...?

lejlla
•
22. aug 2013

ja syncekom kupujem len z rewonu a som max spokojna,

skolara
•
22. aug 2013

Ja mam rada Bepon

annulikb
•
22. aug 2013

Podla mna pancusky z nextu su najlepsie 🙂

pacesa
•
22. aug 2013

Next, milionkrat oprane a ako nove...ani gumka sa nevytaha, ani stopy po zmolkach

stanislavao
•
22. aug 2013

kazde pancusky maju aj plusy a aj minusy. next ryxhlo zmolkuju a z piatich kusov sa nam troje hned rozderavili. rewon su dobre, nezmolkuju. ja mam rada tuptusie a wola. wola su makucne. teraz som kupila dvojpack v tescu. su dobre, ale treba kupovat vzdy vacsie. mame aj topolino a H&M. H&M sa mi nepacia, lebo sa moc natahuju na zadkovej casti. najlepsie mi vychadzaju rewon a wola. rewon nezmolkuju.

martina1305
•
22. aug 2013

ja som tiez mala rada next, kym bola dcerka mensia...ale potom som sa sklamala. velkost prisla ako keby mensia podla oznacenia a na zadkovej casti boli akoby presilena latka a hned sa nam tam praskli, mozno po 2 praniach...odvtedy uz nejako next-u nedôverujem. asi vyskusam tie rewon, ako baby vyssie pisali

egyptanka
•
22. aug 2013

Stare dobre Tatrasvit 🙂

anjelicek26
•
22. aug 2013

Next su krasne, ale male, speru sa rychlo + teda ano aj nam sa ich xy dotrhalo... hm-kove vydrzia, ale zmolkuju a tiez treba kupit cislo väcsie... c&A su pritenke.... topolino su fajna kvalita, tento rok sa budeme orientovat tam.

inka04
•
22. aug 2013

Jednoznacne rewon su najlepsie🙂

helsinka
•
22. aug 2013

tie najobyčajnejšie bavlnené z tatrasvitu . . . ešte aj my sme také nosili . . . 😀 😀 😀

hori
•
22. aug 2013

nase najoblubenejsie su scorpio.

stellamaris
•
22. aug 2013

tatrasvitske pancusky 🙂 su vyborne,aj moj syncek ich nosi ,kupila som mu niekolko kusov a mozem iba odporucat.Cenovo tiez super 😉 a nezmolkuju......

gretka2
•
23. aug 2013

Najskor sa zomolkuju take pancusky, ktore maju obrazky. Tie zvycajne nebyvaju z bavlny, ale z nejakej umeliny, a tie narobia najvacsiu sarapatu. Skusali sme Mark&Spencer, Next. Tesco Lidl ( 🙄 ), Wola, a neviem co este, ale toto sa mi jednoznacne potvrdilo. Mali sme slusny vybe vzoriek. Ked su zmolky, tak pouzijem odzmolkovac (moj oblubeny pristroj - neznasam zmolky). Ale pri tych "obrazkoch" a vzorkach je riziko,, ze sa pusti ocko. Takze moj zaver je......hlavne jednofarebne, pripadne pasikav, bez komplikovanych farebnych vzorov a obrazkov, a v podstate je jedno, akej znacky (az na vynimky - Lidl), ci Tesco alebo Next.
Tatrasvit je fajn, ale su malo elasticke, a k sukni, ci pod kratasy nevyzeraju najlepsie. Ale mnoho deti znesie iba tie, lebo su tusim cisto bavlnene.

zeytin
•
23. aug 2013

Kupujem rewon, velmi sa mi pacia aj cenou, aj kvalitou, drzia tvar, nezmolkuju sa, maju dobry podiel bavlny. Som maximalne spokojna... kupujem z internetu 🙂

lubikan
•
23. aug 2013

pod gate Tatrasvit,na paradu H&M..jednofarebne,ale zlozenie bavlna ,elastan....su bez paty

obrazkove akej kolvek znacky su otrasne,hlavne z rubovej strany...tie zamotance,blee,takisto ani ponozky take nekupujeme,otrasne sa poti noha v tom

salome_82
•
23. aug 2013

My sme začali používať pančušky od Mile - milé malé handry. Je to slovenský výrobok, pančušky sú krásne a kvalitné. Dcérka má ekzém a nerobia jej žiaden problém. My máme také s tráčikmi, malá je v nich rozkošná 🙂 Vyrábajú ich 2 maminy, také ako sme my a je to vidieť 🙂

cejara
•
10. okt 2013

Tie pančušky od MILE - milé malé handry môžem len a len odporučiť. Včera som si objednala 2 kusy a mám ich už aj doma. Sú naozaj kvalitné, bavlnené a retro. Perfektné 🙂 posielam Vám aj linka: www.mile.sk

tehula
•
10. okt 2013

tatrasvit 100% bavlna. Nezmolkuje sa vobec, maju pekne farby na vyber, len teda bez vzoru a pre atopikov najvhodnejsie

lucinocka
•
10. okt 2013

u nas Tatrasvit, cely den sme v nich:D

dagmars
•
10. okt 2013

Podľa mojej skúsenosti a vyskúšala som takmer vštky značky absolútne najlepšie pančušky, ktoré boli super elastické, príjemné a absolútne sa nežmolkujú sú GANT. Sú síce drahé ale fakt stoja za to. Toľko moja skúsnosť🙂

jankatt1
•
10. okt 2013

Jednoznačne naj sú pančušky MILE. Pozri stránku mile.sk . Ja mám všetky farby tých , ktoré sú na traky a malý je v nich nádherný. Sú neskutočne rozkošné, krásne farby a praktické, kedže sú na traky. Majú aj pančušky bez trakov a tak isto, sú veľmi štýlové!

mravvcek
•
10. okt 2013

Kde kupujete rewon?

oblecenieprekojencov
•
23. okt 2013

SLOVENSKE Tatrasvit (na traky aj bez od cisla 70-110), alebo Pleso ( od cisla 50) . Mame skladom -overena kvalita 🙂

zlata54
•
Odpoveď bola odstránená
•
nataliatn
•
17. júl 2015

http://www.jograss.sk/index.php?lang=sk&route=p...
ja som kupovala doteraz len tatrasvit ale tieto z Plesa majú vyššiu gramáž a neprederú sa na päte .Zistila som že to sú tie isté ako z "mile" akurát v originálnom balení