icon

Poraďte najvhodnejšie topánočky pre dieťa na prvé kroky

janie7
18. apr 2026

Ahojte maminy, poprosím o radu, ktoré topánočky sú najvhodnejšie na prvé kroky bábätka do exteriéra.Páči sa mi veľmi barefoot značky D.D Step ale chcela by som vedieť aj iné tipy. A na obdobie máj, jún kúpiť radšej otvorené alebo uzavreté?
Ďakujem.

taktotedanie
18. apr 2026

@janie7 jedna vec je to co sa ti paci a druha co dietatu sadne, jednemu dd druhemu jonap tretiemu frodo stvrtemu superfitky dalsiemu protetika bf a dalsich milion znaciek a tebe to aj tak nepomoze a budes mat este vacsi gulac co dietatu kupit
Takze otvor google, pozri kde najblizsie k tebe je predajna detskej obuvi, nozku dietatu odmeraju a aj podla tvaru vyberiete vhodnu obuv
Tu je zbytocne ked ti poviem, ze moje dieta nosilo toto ked jeho noha je uplne ina ako noha tvojho dietata , chapes….

janie7
autor
18. apr 2026
@taktotedanie

@janie7 jedna vec je to co sa ti paci a druha co dietatu sadne, jednemu dd druhemu jonap tretiemu frodo stvrtemu superfitky dalsiemu protetika bf a dalsich milion znaciek a tebe to aj tak nepomoze a budes mat este vacsi gulac co dietatu kupit
Takze otvor google, pozri kde najblizsie k tebe je predajna detskej obuvi, nozku dietatu odmeraju a aj podla tvaru vyberiete vhodnu obuv
Tu je zbytocne ked ti poviem, ze moje dieta nosilo toto ked jeho noha je uplne ina ako noha tvojho dietata , chapes….

@taktotedanie Jasne a vďaka za odpoveď, chcela som si urobiť prehľad čo by bolo pre dcérku najlepšie, lebo poslednú dobu mám taký dojem, že predajca ponúkne hocičo, len aby predal.

taktotedanie
18. apr 2026
@janie7

@taktotedanie Jasne a vďaka za odpoveď, chcela som si urobiť prehľad čo by bolo pre dcérku najlepšie, lebo poslednú dobu mám taký dojem, že predajca ponúkne hocičo, len aby predal.

@janie7 ale je jedno, ze poviem, ze mojmu dietatu sedeli dd alebo befado ale do jonapu ani nestrcilo nozku ked tvojmu by napr jonapy sadli super a boli by najlepsie, nekupila by si ich alebo ani len poriadne nvyskusala lebo nam akurat nesedeli a nedostala si na nich pozitivne odporucanie?
Predajca ma na predajni viacero znaciek, skusaj ich viac, urcite mas v okoli nejaku taku predajnu

kitycat
18. apr 2026

Prve topanocky pre prave zavinajuce dieta este maju mat spravne makku podrazku. Cize kozene capacky.
Potom ked sa chodza zlepsi a zistie tak prve topanocky s makkou podrazkou, my sme mali bobux explorer... az za dalsi polrok sme presli na pevnejsiu podrazku ako ma froddo, jonap ci ss step tzv. Celorocky.

A urcite zatvorene do sandal furt nejaky kamen pada, v predu mozu prstami zavadit o nieco

kiki68
19. apr 2026

My sme mali z Geox, kozene makke, stali cca 50 eur a potom Elefant

alcielle
Včera o 19:48

Najskor zistit ten typ nozky a podla toho...a na prvé kroky urcite uzatvorene topanocky.