icon

Poraďte teplomer

petra_maminka
8. sep 2015
Používateľ petra_maminka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petra_maminka.

Ahojte maminy, chcem sa vás spýtať na váš názor ohľadne teplomerov? Klasika, bezkontaktný, taký čo sa dáva na čelo? Ktorý je podľa vás naj?

mia997
•
8. sep 2015

pre dieťatko? ja mám digi ten 8 sekundový a meriam s ním aj vodu do vaničky 😀

jarkakovacc
•
8. sep 2015
Používateľ jarkakovacc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarkakovacc.

Ja za nič nedám bezkontaktný. Najprv som si myslela, že je to len rozmar za ktorý vyhodím peniaze a dokopy ho vôbec nevyužijem. A naopak 🙂 Využitý je naplno...odmeriaš aj teplotu vody, prostredia atd, dokonca ešte aj na zviera sa dá použiť, my sme to využili keď sme mali chorého hafana :D takže za mňa rozhodne bezkontaktný, aj keď teda občas trošku odmeral pár stotiniek hore dole, ale ak som to potrebovala veľmi presne tak som to priemerovala

martina833
•
8. sep 2015

bezkontaktny je skvela vec, pokial ti v noci nesvieti a nepiska , tak ze ti zobudi dieta, ako napr. tento https://www.mall.sk/teplomery-deti/microlife-nc...
takze na to si daj pozor

petra_maminka
autor
•
9. sep 2015
Používateľ petra_maminka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od petra_maminka.

@mia997 to si kupovala priamo lekárni?
@jarkakovacc vedela by si mi prosím napísať aký máš ten teplomer?
@martina833 vyzerá celkom dobre, cena síce nie je najnížšia ale s tým sa asi dá počítať... a svieti v noci? teda je podsvietená obrazovka?

mia997
•
9. sep 2015

normálne v lekárni

koniarova
•
9. sep 2015

@martina833 Tento mám aj ja. Keď premeriam teplotu ortuťovým alebo rýchlobežkou, nikdy mi nesedia. Meria ti presne?

martina833
•
9. sep 2015

@petra_maminka praveze je nanic, lebo namiesto toho aby mi zasvietil hned displej s teplotou, najskor psika 4 sekundy a az potom sa zasvieti displej....

@koniarova nesedia uplne presne, ale zhruba to sedi... problem je asi v tom, ze medzi meraniami musi byt 15 minut... tak potom su odchylky...

maris5
•
9. sep 2015

My mame tento a sme s nim spokojni

http://www.brendon.sk/Products/Details/38281

jarkakovacc
•
13. sep 2015
Používateľ jarkakovacc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jarkakovacc.

my máme tento www.truelifecare.cz... a zatiaľ som s ním max spokojná, meriam s ním aj vodu a tak takže super 🙂