Používali ste po príchode z pôrodnice detskú pestúnku?
ahojte.pouzivali ste to?ste s tym spokojne?
samozrejme, je to super vec. ja som ju predala asi po roku a potom som aj velmi lutovala. zisla by sa este aj teraz niekedy, ked v lete dieta spi vo vnutri a chcem byt vonku na terase napr, alebo na dvore, tak aby som ho pocula.
pouzivali sme - ale len pri starsom. mali sme 2 podlazny byt, tak ked bol dole v spalni, aby som ho hore pocula 😉
pouzivame, je to super vec
ak mas na mysly vysiielacku tak od 9m sme ju pouzivali mame taku lacnejsiu tak aj chrci :( aspon som si mohla navarit alebo na wc ked malu mi aj spendlik zobudil. ale pri druhom budem praktizovat hned 🙂
mame topcom s kamerou a je to jedna z top veci pre babatko, co sme mali a mame. Pouzivame aj dnes, nosime so sebou na chaty a pod, je to super - mala spi a my mozme spokojne sediet na terase, pri ohniccku alebo kdekolvek v dosahu signalu. A ked chcem vediet, ci je vsetko ok, len sa kuknem a nemusim nikam utekat.
nie, nepouzivala
pouzivala som ju az pri tretom dietati a aj to preto,lebo som nemala sancu pocut plakat babatko,ked sa dvaja starsi hrali...lebo moje deti sa potichu hrat nevedia 😀 a uz ma to fakt nebavilo chodit a nacuvat 100 krat ci place ci spi a tak som si pozicala od kolegu na par mesiacov fisher price baby sitter....u nas je najlacnejsi na trhu,ale mne zadarmo paradne posluzil 😀
pouzivame este teraz - starsia bude mat 5 rokov, mladsia 3 roky. ony nevychadzaju z postele, takze ak nieco potrebuju zakricia.
ked som ich dala vecer spat do spalne a pustila si v obyvke telku, tak som si to tam zapla, aby som ich urcite pocula. Teraz mam jedneho v spalni a druheho vo vedlajsej izbe a mam od neho pri sebe tu pestunku, uplne potichu. Ale v podstate ho vacsinou pocujem aj bez pestunky. Ide o to, ako je vsetko pocut v byte, kde byvas a ci je tam este nejaky dalsi hluk...ja myslim, ze dobra a za par korun je z Ikei.
tiez mam video monitor a je to vec na nezaplatenie
mala som od narodenia, ale nevyužívala som. v byte som malého počula aj bez vysielačky. párkrát som ju použila, keď sme boli na chate. ak bývaš v dome, tam je využitie asi lepšie, ako v byte. 😉
Jasné používame stále.malý spinká na poschodí a keď som v kuchyni tak zapínam.Som s tým veľmi spokojná..
neviem co rozumies pod pojmom detska pestunka- no babyphon(co je vseobecne zname ako detska pestunka) sme pouzivali je to super vec. mali sme babyphon s kamerou,mozem len odporucat,ale ak byvas v byte tak babyfon nebudes potrebovat...monitor dychu sme nepouzivali ,je to podla mna zbytocny nadstandard a dobry biznis...ale to je len moj nazor!
ja nie , nechcela by som pri bábätku min. do 6 mesiacov žiadne vlnenie, aj telefóny šli čo najdalej 🙂
pouzivali,zachranili zivot nasej dcerke,potom sme kupili uz aj s kamerkou topcom,ja sa bez toho nehnem,ani ked niekde prespavame...urcite odporucam ,jedna z najdolezitejsich veci podla mna...
Ja som to nikdy nepotrebovla, keďže bývame v byte a všetko tu dobre počuť. Ke´D bola dcérka veľmi maličká tak spávala väčšinou v miestnosti kde som bola ja, mala som taký košíček na kolieskach a putovala so mnou stále po byte 😀 A teraz spinká vo svojej izbičke sama a dokonca v noci za zavretými dverami...síce sa už nebudí vôbec, ale ak sa náhodou niekdy prebudí tak počujem v momente... už len podvedomie perfektne funguje... stačí že sa hmýri aj to začujem 😀
No my ju mame a napriek tomu nepouzivame,myslim doma,mame monitor dychu keby daco,a ked sa zobudo tak place,takze to hned pocujem. Ale ak chodis priklad na dvor alebo na vylety,ze chcete byt na terase a babo vo vnutri spi,tak je to dobra vec,my sme ju vyuzili na svadbe,mala spala v tichej miestnosti,a my sme sa bavili,tancovali a ak zacala blikat mala sa zobudila,takze stacilo sem tam pozret na pestunku..ale ak nechodis nikam a iba domace vyuzitie je podla mna zbytocne...moj nazor 🙂
pri prvom (jednom) dietati v standardnom byte (takmer) nevyuzijes.
pri druhom dietati v poschodovom dome je na nezaplatenie 😉
Hned po prichode z porodnice sme ju este nemali, lebo sme ju dostali az od Jeziska 😀
Ale potom hned, kazdy den ju pouzivam dodnes. Bez pestunky som predytm v panike vypinala sprchu, lebo sa mi zdalo, ze place...
Zapinam ju kazdy vecer, ked ide spat a ja idem do obyvacky. Casto som potom v kuchyni alebo pozerame film, a to by sme nemali sancu ho pocut cez dvojo zatvorenych dveri a nahlas pustenym filmom.
Aj na dovolenke super, mozme sediet na terase a keby sa zobudil, pocujeme ho.
používame je to super vec. Vďaka tomu sa naša malá naučila sama zaspávať. A samozrejme, že môžme byť kľudní, či sa náhodou niečo nedeje 😉 A používame aj monitor dychu. Ja odporúčam 🙂
nie, lebo sme v byte 🙂 Ale u svokrovcov v rodinnom dome nevyhnutna vec ked chces aj nieco urobit na poschodi ci vonku. Ja si to pochvalujem.
Použivame je to super pomocka.Pri staršich detoch 19,16 ročné som pestunku nemala a musela som sa zdržovat len v dome každu chvilku nakukat či sa nebudia čim som ich väčšinou zobudila ja sama.Synček má 13 mesiacov a vyživame ju každy den v lete bolo užasne ist si v klude vyvešat prádlo na záhradu pripadne popolievat kvety večer nebolo problem opekat a sediet pod altánkom a synček už sladko spinkal.Užasna pomoc velmi chvalim.

No my mame 29 mesiacov a pouzivame to este dnes... 🙂 🙂 uz sice monitor dychu je odpojeny asi pol roka ale vysielacku pouzivam stale... mame angel care