Prefarbenie vecičiek pre bábo
Ahojte baby, mam trosku zvlasnu dilemu.mesiac pred terminom porodu nam na sone dr.oznamila ze cakame chlapceka a teda videla som nezvratny dokaz o tom lenze cele tehu mi iny dr.vravel ze cakame dievcatko tak sme pokupili same ruzove vecicky za nemale peniazky. A teraz otazka ze ci kupit nanovo vybavicku alebo len prefarbim na modro popr.nejake chlapcenske farby. Co by ste robili vy? Popr.su vlastne vhodne tieto farby na textil aj pre babo? Neviem uz ako to vyriesit kedze cas suri a vecicky sa uz nedaju vratit do odchodu kedze su oprate a poskladane. Dakujem za kazdy nazor 😉
Jednoznacne nefarbit.
Ako pise petrofka mozes nieco predat a dokupit chlapcenske.
A dieta rastie mega rychlo prve mesiace.
A ja som uz pocula pribehy o nezvratnych dokazoch a namiesto pipika to bola pupocna snura, zabludeny prst, popripade tien.
Taktiez kamoske 3x zo sona vyslo, ze bude mat babu a bol to chalan
A tak sa tesila lebo uz dvoch chalosov mala doma.
Takze by som to riesila az po porode.
Ak chces dokup neutralnu farbu pre istotu.
Ono je to fakt uplne jedno, mne chalani ponosili aj hello kitty bodycka 😂 co som mala podedene. Len na fotenie som im davala "chlapcenske" a ked sme k niekomu sli tak neutralne alebo chlapcenske.
Ale chapem ze to cloveka zamrzi, nabuduce treba kupovat biele a zlte 😇
No to som ešte nevidela, že prefarbiť vecičky pre malé bábo to koho môže napadnúť taká blbosť
ja by som nefarbila, popredala by som čisto dievčenské ako šaty, sukne a obliekla by som v pohode body, dupačky.
@poky1501 no určite by som to nefarbila...na doma mozeš mat aj ružové a na von par kuskov biele, modre, sivé...v ,,cé a áčku,, maju bodičky za 3,50 kus ...v Pepku detto...stačí ti par kuskov ved bábo vela nepošpini. Určite by som nekupovala cakum prásk novu vybavičku..
Urcite neprefarbuj nieje to zo zdravotneho hladiska vhodne pre male babo. Doma moze mat aj ruzove. Skus co- to popredat a kupit zopar neutralnych alebo modrych kuskov. A mozno aj nieco dostanete este. Ved vela toho male nepotrebuje a hlavne teraz ked ide leto. Nakoniec to predsalen moze byt baba 🙂 A ak nie tak mozes nechat pre dalsie babo alebo ako darcek pre kamosky.
Urcite nefarbit, nieco predaj, nieco nechaj...par kuskov dokup ak musis mat silou mocou modre a do buducna uz vies ze radsej neutralne farby...
neriešila by som, na doma by som nechala ružové (o pár rokov budete na to s úsmevom spomínať🙂 a na vonka by som dokúpila niečo modré, prípadne radšej už len neutrálne, kým nie je dieťatko na svete😀 keby predsa ešte...
@poky1501 Ahoj, u nas to bolo pri druhom dietati tak isto.. skoro do porodu to malo byt dievcatko a nakoniec bol predsa len chlapcek. Ja som mala od starsieho este vela chlapcenskych veci, takze som len zopar dokupila a dievcenske som vsetky dala do jednej krabice, kde cakali na malu princeznu. A nastastie sa tento raz aj princezna podarila, inak by som tie vsetky veci asi niekomu darovala 🙂. Takze ak este planujes deticky, tak skor dokup pre synceka a tieto si odloz.
PS: taketo 'omyly' sa z mojej skusenosti stavaju az nejako moc casto, preto som si pri tretom dala robit geneticke testy aby som mala istotu, ze po par tyzdnoch sa to zas nezmeni 🙂.. mozem len odporucit
Osobne by som vecičky neprefarbovala. Dá sa to, ale keď je dieťatko staršie, čo tebe nepomôže. Predsa len farbením ostanú na veciach chemikálie a nepotrebuješ, aby novorodenec dostal nejakú alergiu. Je to smola, že sa vecičky už nedajú vrátiť, ale tak pokúsila by som sa ich popredať a tým by sa ti čo to z ich kúpi aspoň vrátilo.
ja by som tomu okrem ineho asi stale neverila na izbe pri druhom synovi som bola s maminkou ktora mala dievcatko a az do porodu bola v tom ze bude chlapcek... este to aj ta princezna nakoniec moze byt a deti ponosia aj ruzove im je to fuk..
Pre citlivú detskú pokožku by to asi nebolo najlepšie riešenie. Čo bude môcť nosiť aj chlapček si nechaj a zvyšok predaj, buď tu alebo skús aj na iných bazároch, poprípade aj facebook skús dať nejaké fotky, možno sa niekto ozve a potom kúp normálne nové 🙂 Nebudeš prvá ani posledná mamička, ktorej sa takéto niečo stalo.

Urcite to nefarbi.
Nejake kusky predaj a kup vylucne modre vecicky, par, ked pojdes niekam k doktorovi alebo pride navsteva, co snad nebude casto. On kludne ponosi aj ruzove a co. Ucel splnia. ;)
Toto na tom vobec nieje dolezite. Dolezite je len, aby ste boli v poriadku ;) Vela pekneho zelam.