Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal preventívne nič nebierieme, ale tie zubky hej...... lebo mal hrozne zdurené dasienka, to už bolo vidieť, že pár dní a ide to..... tak vtedy sme začali, a dávali sme aj pred očkovaním, čo poradila dr., aby nemal reakciu a horúčku - ked boli tie boľavé očkovania v 4. a 7. mesiaci myslím...... to bolo treba týžden pred očkovaním, v den očkovania a 10 dní po očkovaní..... a nemal nič, možno ani bez homeo by nemal.....
@ucitelka70 ale ty homeopatika ti nepomůžou na to, aby se ty zuby prořezaly, ty se používají, když dítě špatně snáží bolestivost při prořezávání zubů. Takže preventivně bych je nedávala (byŤ neuškodí) je to škoda peněz. Homeopatika před očkováním to už je věc jiná. (ale já osobně žádné takovéto homeopatika nepoužívám) zrovna dneska jdeme na očkování 😀
@ngvadi já myslím, že je to různé s tím zvracením někdo zvrací stejně, někdo zvrací ještě více. Asi jsem ještě od nikoho neslyšela, že kdo zvracel poprvé, že by podruhé nezvracel. Takže asi se to bude opakovat, ale v jaké intenzitě ??? je ve hvězdách 🙂 zkus si již teď dopředu do budoucna najít info s těma homeopatikama, třeba by to pomohlo.
@aerin jé gratulka k těhu 😵 😉 jinak na homeopatika kuk sem: http://www.vseprozdravi.cz/homeopatika-monokomp... 😉
@animal no vy ste už veľkí, to aj dcéra riešila iba vtedy, ked bol malinké miminko..... to viem, že homeo sú na zvládnutie bolesti pri prerezaní.... z toho máme tri guličky na večer..... ale nie každý večer napadne dať....
tak sa držte, aby ste zvládli dobre očkovanie 😉
@caramilla
Taky bojujeme se zubama, u nás o víkendu přes 39st. homeo moc nezabírají, u Matíka mi pomohly vždycky.
Ale jako holky si myslím, že to nebude jen zoubkama, u Damíka je v tom určitě i to jeho ucho.
Přijde mi, že v určitém věku se všechno svádí na zuby-horečky, průjem, mrzutost,...
Se zábaly zkušenost naštěstí nemám, dávám octové ponožky, jak už tu někdo zmínil, a taky tvaroh do ponožek. Z léků pak většinou čípek Paralenu. Diazepam jsem dostala dvakrát v nemocnici na pohotovosti na alergickou reakci a dostávala jsem se z toho dva dny, takže dětem bych ho sama fakt nedala.
@boudova
Díky, to je z kidsinthegarden, vánoční kolekce slonů.
@ucitelka70 já bolesti zubů řeším permanentně od jeho 5ti měsíců 😀 😀 😀 😀
@aerin no nemôžem okomentovať takúto fantastickú mikinu len, že sa mi páči!!! Krajšiu som asi nevidela!!!!! To je podla nejakého Ottobre, alebo si sama vymyslela? NO som z nej paf! Nebudeš sa hnevať, ked sa v budúcnosti budem inšpirovať? 😕 Ešte chvilku a dufam, že Ti tie nevoľnosti prejdú... ja som neblinkala moc, ale cele tehu som mala pocit ako pri črevnej chripke... 😝 😝 😝
ježiši marjá, já to s tím lemováním vůbec ale vůbec nechápu 😝 vy z toho vyžehlíte kolečko 😲
@aerin krásný 😵 a náhodou jsem v pátek sem házela foto mikči s podobnou kombinací látek 🙂 jinak ty kapsy jsou super! kdybys měla sílu popsat, jak se to dělá, tak bych to ocenila - vypadá to originálně!!! a v kolikátém tt jsi? snad nevolnosti brzy přejdou!!!držím pěsti! a už jste zprávu rozhlásili po rodině? co na to říkají? 😉
@crawler diky🙂 mrknu dozadu 😀
uz to pise o neco vis verdanec, je to normalni naplet jako kdekoli jinde, ale problem je v tom, ze kvuli malymu prumeru a taky ze to jaksi chces plochy a ne trcavy😀 se to musi dokonale sezehlit na plocho do kolecka, pak normalne vsijesdo toho kulatyho otvoru, ani jsem to nestepovala
jsem v 9tt, nekdo to vi, nekdo ne, tam kde jsme to vybalili prijato vesmes dobre
tak jsem udělala tabulku pokud budete někdo něco chtít tak se napište https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq...
@verdanec som šila podla ottobre 4/2011 hned na obalke http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2011_4/i... ale tieto vyžehlené sa mi viac páčia 😉
holky, mam OT a hlavně potřebuju poradit 🙂 založila jsem si blog na blogspotu, abych tam mohla dávat jednoduše fotky a články a ne jako mám teď na svym webu 😝 ale nevim jak udělat, když založim např. stránku Recepty, tak aby nový články (příspěvky) týkající se daného tématu byly rovnou zařazený pod tou stránkou a ne jen v tom Archivu 😠 ještě jsem si tam všimla nějaký funkce Štítky, ale to jsem nepochopila k čemu to je 😅

@verdanec ahoj teta 😀