Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ahojte 🙂 chcem sa opytat ci tu je nejaka maminka, ktora sije nosice pre deti 🙂 mozete mi napsiat IP 😉
@michamicha už sa teším, ak sprístupníš blog - kukneme...... to by som si rada pozrela aj iné blogy, neviem ale adresy, iba zopár...... tak davajte linky, nech sa inšpirujeme.....
Ještě chvíli tu mluvte o blití v těhu a už se definitivně nikdy nerozhodnu pro 2. dítě 😀 Do druhého nechci jít ze dvou důvodů - 1. porodnice v okolí jsou všechny na ho. a doma rodit nechci. 2. 4 měsíce nepoužitelnosti, objímání mísy a neustálé únavy už fakt nikdy nechci zažít... = adopce? 😀
hm, došla jsem k názoru, že ZCELA NUTNĚ potřebuju řezací kolečko a podložku :P
baby co treba este podoplnat v MTX....? mozno ma nieco zaujme.
a inak neprida sa niekde na lemovaciu micku cervenu ?
@caramilla tu amy butter musim mat 😀 😀 teda moje dieta 🙂 ja mam pozadie aj bez nej beznadejne velke :(
myslis, z to bude dobre drzat aj z menzestru? a hore by som to fukla do fineribu a gumicky?? ci radsej nieco tensie ?? a jasmi, super modelka , ako vzdy 😉 moje dieta odmieta spolupracovat pri foteni plienok.. ani za svet sa do nich nechce obliekat 😠
@caramilla můžou se udělat i citronový ponožky, místo octa. My máme všichni citivou kůži, já s Vítkem atopák, a jemu se vyrážka po těch ponožkách nikdy neudělala
Jasmína má nádhernej svetr!! Jako ta sukně teda taky není zlá 😀
Třetí těhotenství je vůbec největší lahůdka, o možnostech porodu už vůbec nemluvím... 😠
@zojec hele, manžestr jsem právě všívala do pevného pásku v pase, podle mě na řasení fineribem už je to moc. Dělalo by to takové hnusné boule.
@ngvadi No, na co ty nemyslíš? 😀 Jako vždy bych chtěla být 2x, jednou jako blijící matka a jednou jako pracující žena... 😝 Sotva se s Jasmínou dá už něco udělat a je relativně samostatná, tak znova blejt, nosit 24h denně ječící dítě v šátku, mít měkkej mozek a hormony v pr... jako fakt libová vyhlídka... však jsem tu už psala, že asi nejsem dost mateřskej typ 😖 A nebo nejsem idealista a už vůbec ne optimista 😀 Ono i Jasmínu jsem měla z rozumu, mateřský pudy jsem si vybila na mladších sourozencích, ty jsem měla jak svý miminka, tak mě to už prostě netankuje 😖
@veronik77 Zelený žabí svetr je NEXT 😀 Hele, u nás všechno Zara nebo MaS a nebo NEXT 😀 Svetr super, ale hrozně žmolkatí, mám od nextu víc svetrů na Mínu a všechny po pár nošeních žmolky jak kráva. Ale já mám odžmolkovač (ve skříni 😀 ).
@lucijan, asi půjdu do 45x60. na dětský věci to snad stačí, a kdybych chtěla něco velkolepšího, tak to nařežu u tchyně, který má tu velkou 😵 akorát mám problém, potřebovala bych ji nejlépe HNED, nejpozději zítra :D tak nevim, jestli jít zejtra do nějakýho obchodu a připlatit si za ni, nebo ji objednat po netu a platit poštovný, achjooo :D
Sk baby @kryska5,@season, @kajark,@wzorcek,@monr,@kalman,@timkoemkamatko, @beky52,@eriqe,@martinkah,@papajka7,@zojec,@evaon,
tu je link novy na vtc https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
plati tento tu povodnu tabulku som nemohla zamknut takze preto nova.
prosim prekontrolujte si ak ste nieco upravovali behom poslednych 15min...a zamknem to teda o 21h.
potom prekontrolujem sumy a spocitane ceny a predpokladma ze o 22h budete mat uz presne sumy kto ma kolko uhradit.nakolko VTC vybavuje objednavky celkom rychlo a platit budem kurierovi poprosim vas o co najskorsie platby.
@piecee tak jsem udělala tabulku tak si tam hod co potřebuješ https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Aq...
zítra příjde MTX 😝 😝 😝 😀
@ngvadi já si nakonec koupila tuhle podložku http://www.sikulka-vepa.cz/sikulka-vepa/eshop/7...
@ngvadi já mam tuhle http://www.sikulka-vepa.cz/sikulka-vepa/eshop/7... a pak ještě tu menší 45x30 a kolečko tohle http://www.sikulka-vepa.cz/sikulka-vepa/eshop/7... a pak ještě stejný ale 28mm 😉 kupovala jsem to v tomto e-shopu 😉
@michamicha jé kolečko mám stejný a pracuje se mi s ním moc dobře, není celoplastové, ale pogumované, což jsem chtěla

@season tyhle vypadají taky dobře a nepotřebují tolik přípravy, ale mě se taky víc líbí ty rovné :o)