icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

michamicha
16. apr 2012

jinak začínám plnit blog, zatím teda spíš recepty a fotky, články budou přibývat postupně 🙂 http://bymicha.blogspot.com/

michamicha
16. apr 2012

@animal jj, já původně chtěla jiný, ale volali mi, že už ho nemají, tak poslali tohle a k němu navíc náhradní kotouček jako kompenzaci 🙂 a tu menší podložku jsem teda kupovala na nejsicistroje, což mi připomíná,

kdyby někdo chtěl slevu 300,-Kč na nákup šicího stroje, tak můžu poskytnout kuponek, který platí od 14.4.2012 do 13.6.2012 😉

jam3
16. apr 2012

Už mám doma nové Ottobre a můj šicí seznam se krotě rozrostl. Já fakt nevím, co šít dřív. A ještě mi ti synáčkové rychle rostou. 😀

dugyna
16. apr 2012

baby SK http://www.vtc.cz/sk/vyrobek/52025/kloboukova-g...
chyba 20m, je tu napisanych 80 a treba nam 100 alebo 50....takze kto chce pridat..alebo ubrat...

dugyna
16. apr 2012

baby SK http://www.vtc.cz/sk/vyrobek/87505/paradlo-svu-jp 2ks paradiel chybaju, kto by mal este zaujem 🙂

terezita
16. apr 2012

@jam3 ja uz slintala na webu.. 😵 taky jsem se tam do par kousku zamilovala..

beky52
16. apr 2012

a takto som skombinovala ružovofialkový jednolíc..s puntíkovým fineribom..ešte nie su dokončené..ale baby dnes ráno pozovali v nich..

komisakpd
16. apr 2012

@dugyna a cena?

mikulka45
16. apr 2012

@beky52 vyzeraju na riadne sidla 🙂

papajka7
16. apr 2012

@beky52 presne aj ja chcem mat tuto kombinaciu 😉 ,uplne si to sadlo,inac krasne kompletiky 😵 a mas doma riadne modelky 😉 ,pre nich radost sit 😀

ngvadi
16. apr 2012

@beky52, krása a holky jsou teda dobrý modelky:D a koukam na věk tvých dětí, to je krásný, že máš takový malý cácorky a už za rok můžeš bejt klidně i babičkou :DDD

kryska5
16. apr 2012

@michamicha na recepty sa teším, pre inšpiráciu 😉 inak úvod, najprv mi to hodilo iba tie látky parááááááááda 😵

kryska5
16. apr 2012

@beky52 vidím že dve baby = dvojnásobná radosť 😀 krásne modelky 😵 a jedna má rovné a druhá vlnité vlásky? či sa mi to len zdá?

komisakpd
16. apr 2012

baby tak drzte prsty..zajtr rano mam skusky z vodicaku....bude sranda...nejako som sa malo ucila...

dugyna
16. apr 2012

@komisakpd za paradlo 0,29 eura 1ks

dugyna
16. apr 2012

baby Sk tuto chyba este 20ks cievok , http://www.vtc.cz/sk/vyrobek/80045/civka-spodni..., su balene po 50ks, a mame tam napisane 80.

dugyna
16. apr 2012

@timkoemkamatko, @kajark http://www.vtc.cz/sk/vyrobek/80044/civka-spodni...
pridate si este par tych cievok. mate spolu 30ks a treba do minima 50.

dugyna
16. apr 2012

@season, @wzorcek, @kajark http://www.vtc.cz/sk/vyrobek/88517/vlakno-silik...
chyba vam 40m do minima pridate si? ci neobjedname?

beky52
16. apr 2012

@mikulka45 ved aj su 🙂 takto vystrájali už ráno o 9 hodine..nikdy nič nechceli zatial vyskušať..a toto som z nich nevedela stiahnuť dolu 😝

beky52
16. apr 2012

@papajka7 ked som objednávala látky..ani ma to nenapadlo..ale hned ked som ich mala vedľa seba..užasná kombinácia..ešte z jednolícu chcem 3/4.. legíny..a sukničku kombinovanu.. 😉

beky52
16. apr 2012

@kryska5 dvojičky..ale uplne rozdielne..ano dobre vidíš..Izabelka má kučeravé vlasy hnedé očká..Bianka rovné vlasy modréočká..aj povahovo su uplne rozlišné... 😝

beky52
16. apr 2012

@ngvadi ..vieš.už pri slečnách som sa nudila 😀 😀 ..tak som si zaobstarala 😉 zábavu 😝 😝 ..no babkou by som už mohla byť..najstaršia zachvílku 19..ale ešte sa učí..má dosť zo sestričiek..určite si rozmyslia...či vlastné kedy? 😀 😀 ale poviem ti..zbožňuju ich 🙂

wzorcek
16. apr 2012

@dugyna co sa mna tyka tak neobjedname (to silikonove vlakno), neviem ako ostatne baby 🙂

palosek
16. apr 2012

@animal se těšíš, viď? 😀
@michamicha šikulku určitě potěšil nás hromadný zájem 😀 Mám dvě velikosti podložky a jsem nadšená 😀

season
16. apr 2012

@dugyna nevadí ak nevydá, ale ak si každá pridá, tak aj ja môžem 10m

timkoemkamatko
17. apr 2012

@dugyna ...10 cievok na veritasku mi mozes pridat...

aerin
17. apr 2012

@caramilla ehm, tak dekuji za ty pekne vyhlidky 😀
hele ja bych chtela videt Jasminin satnik a botnik😅 vy nejste normalni, fakt 😀 😀 😀

jinak teda vcera jsem blila zas asi 6x, ven sla i cokolada, zmrzlina a chipsy...jediny, co nevyhodim, je flakota 😅
tak uz mas asi jasno, Car, ze?😀
hlavne muz teda vecer uz nadhodil, jestli si to nezhorsuju tim kojenim, no tezko rict, ze...to asi ne, ale kazdopadne vetrelec v brise, kojeny batole bliti 6x denne asi neni idealni stav 😅

@beky52 krasny kompletky a hlavne krasny dcerky 😵

@michamicha jdu mrknout na blog 😀

animal
17. apr 2012

@palosek balíků je 7 🙂 no uvrtala jsem se do toho sama, tak se s tím musím poprat bez remcání 🙂

ucitelka70
17. apr 2012

@beky52 - stačí sa nie dievčence pozrieť, šidlá a huncútky - bože, viem si predstaviť, aký džavot máte doma :D

crawler
17. apr 2012

@michamicha jestli se Ti nikdo neozval, tak já bych kuponek i brala - manžílek mi povolil overlock 😀 jen chci počkat s nákupem, jak dopadne jeho audit ve firmě 😀