Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@kalman, @matinkah, @zojec krieda dosla ale biela :( a na krabicke napisane ze barevna. napisali ze by este dnes resp zajtra poslali farebne a potom u mna vyzdvihne ich obchodak v maji tieto kriedy naspat
tak prosim napiste ci chcete tieto biele alebo pockate na farebne. mne je to jedno...ja ich v pohode vymenim...lebo asi budem svoje menit....cize dosli by asi v pondelok
Zdarec cácorky, tak už jakš takš bydlíme, i když stále hodně provizorně, mazlíci (tzn. stroje) jsou ještě schovaní... Tak se du zeptat, co je nového? 😉 Hromadky a tak... Znáte to 🙂
Mam dotaz ohledně hromadného podání zásilek na poště. Nechce se mi vypisovat X podacích lístků 😝 existuje nějakej "hromadnej"? a abych si ho případně mohla vyplnit v počítači a pak jen vytisknout? 😅
@michamicha na stránkách je podací arch, počkej já to vyštrachám a pošlu ti ten vzor mailem a doplníš tam jenom v hlavičce svou adresu a pak už jedeš jenom adresy a ceny pojištění balíků na balíky si napíšeš čísla v jaké sledu to musíš podávat a hotovo. Na 1 arch 10 adres.
@animal jsem hledala na jejich webu a našla jsem ten samej co jsi mi poslala mailem 😉 tak to je super, jdu vyplňovat 😉
už mi chybí adresa jen na @eldwen @sufik1 a @zdeann, tak holky rychle poslat mailem nebo doplnit do tabulky ať můžu poslat všechny balíčky zejtra, když mě manžel hodí na poštu autem a pomůže mi to odnést 😉
@michamicha zaplatit pak budeš chtít celou částku i podle výše poštovného najednou?
@michamicha já ti jejich adresy pošlu mailem vydrž prťka vydrž
@animal kuju 😉
@macin73 jj, ještě budu večer posílat mail s infoškama 😉
Ahojte baby... Tak sa hlasim po otrasnom týždni:( po prehoruckovanom vikende maly dostal v pondelok hnacky a vracal, odmietal piť, ale totalne, ani mm, nic. Večer sme skoncili na pohotovosti a nakoniec nás hospitalizovali a A napichli na infuzky. To boli asi najhoršie chvíle môjho života:( brali mu krv, napichovali jednu rucku na 3 krat, nic, potom druhu dvakrát tiez nic až sa im podarilo napichnut ho na hlavicke. Medzi tým mu vrazili do stehienka niečo na ukludnenie. Bože, sestra na konci povedala, že sa tak spotila ked ho držala, že má sily za dvoch (a to sa dialo o jedenástej v noci! Bol vycerpany a unavený) mala som čo robiť aby som tam neplakala s ním. Dnes nás prepustili- hnacky nevedia z čoho boli a tie horúčky- na štvrtý den bodkovane cele telicko, čiže tak ako u @caramilla tiez 6. Choroba.
@maly_prcek jsem na tebe zrovna včera myslela, jakpak na tom asi tak jste s tím stěhováním národů 🙂
@ucitelka70 ten kabat na nádrž mi ani nespominaj. Nakoniec som ho musela presit, bol príliš dlhy ... No a môj drahy mal jedinú zodpovední úlohu, a tovystrihnut asi 10 dier na vyustenie ventilov. A samozrejme že sa pomýlil a dorezal to ako mu prišlo. Takze to v konečnom výsledku vyzera otrasne az mi bolo do placu. Som sa tak snažila:(
sk baby mozete sledovat vybavenie svojej objednavky VTC tak kde je hotovo zajtra cestuju rano na postu 🙂
@dankakk joooj, viem si to predstaviť, ty precízne meriaš a šiješ, radšej by si sama tie diery vyrezala.....
aký matroš si použila?
@dankakk tak sa len skoro zotavte, hlavne na psychiku je to pre matku hrozné, vidieť dieťa trpieť a slabnúť, a potom dopichať..... mojej brali v 9m vzorku z čreva, z kostnej drene, 3x za sebou transfúzku dostala, potom plazmu, pri plazme som ju musela držať, myslela som, že od vyčerpania odpadnem
@vevercam v prvom rade pre teba ..... dalamánky... http://hobby.idnes.cz/nadychane-dalamanky-z-bra......

holky nechcete někdo ten Sport výplněk (modrý a fialový) z Productservisu??? Mají to ve výprodeji za dobrou cenu?