Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@michamicha ked budes mat strih na blogu, prosim hod link... uz mam nachystanu latku... kupila som tkanu lanovu. myslite ze sa velmi sperie, lebo sa mi ju nechce predpierat..
@dankakk ty jo, lněnou bych asi předeprala, u tý bych se bála, že se trošku srazí 😖 střih dám na blog večer, teď jsem si po obědě schrupla páč mi bylo mírně šoufl 😝 a Vojta ještě chrní 😕 ten dnešní první bobek do nočníku ho nějak unavil 😀 😀
Tak westernový setík na tábor dokončen, udělala jsem i vestičku ze stejného materiálu a kalhoty zužila, protože se mi minule nelíbilo jak byli široké. Jinak vše dělano hodně jednoduše jelikož je to obleček na 14 dní, zapínaní na měkky suchý zip, olemovano kalhotovým začisťovacím páskem, hvězda na hrudi je od oka....Modelka nechcela pozovat, tak jen taková rychlovka....Ještě dodělávám manželovy pytlík na chleba, ale to je úplně obyč, to sem ani nebudu dávat 🙂
tak ted jedu z pošty nějaké balíky už letí k vám večer dopíšu do tabulky kdo odešel 😉
Baby aha aké krásne látky (Amy Schimler) http://littlecherubsheirloom.com/store/index.ph... (Škoda že u nás v galantérkach o takých aspoň trochu podobných ani nechyrujú)
@gucz veľmi krásne látky....vedela by som si vybrať...., možno máme šťastie, že u nás nie sú také látky, lebo by nebolo na stravu.....
tabulka dopsaná pokud máte už cenu poštovného a jste v kladném čísle prosím o doplatek a pokud máte - tak poprosím o číslo účtu kam přeplatek poslat 🙂 v pondělí by měli odejít všechny ostatní balíky pokud to stihnu všechno odnést 🙂
tak slíbený střih na klobouček 😉 http://bymicha.blogspot.com/2012/05/strih-na-kl...
Ahoj, tak zas po delší době malé ukázky potřebných věcí 😀 Pyžamo z lila kára na náplet v pase, tílka pro holky z kvadrátů, trika pro malou, modré z Wendy srdíček a žluté pruhované - recyklované mužovo triko (díky špatně nastavené sušičce 😀 😀 )....u trička se pruhy střetly, ale kraťásky je mají na střídačku. 😀 😀 😀 . A to tílko z písmenek je na těle úplně super, ani ty zvlněné lemy nejdou moc vidět 😅
Jinak mě se ten Rip v akci z Wendy fakt líbí... 😵 😵
jsem zas někam vlezla. A to kabelky fakt nemusím... http://www.fler.cz/zbozi?uid=35972
já dneska střihla taky do srdíček z wendy. Udělal jsem z nich teda potah na matraci do cestovní postýlky. Nějak jsem si to na triku nedovedla představit. Ale jako prostěradlo moc příjemné. A ani to fotit nebudu... A ještě mám pončo, ale to bude foto až tam vytvořím nějaké aplikace.

@dankakk pyžámko super, ale přiznávám, že Fridy jsem se lekla 😨
@jemi díky. No mi se taky nechce dávat takových peněz za prášek na soft. A hlavně to peru i s jinýma věcma... Tak zkusím ten gel jak radila @daisyr