Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
tyjo, ty britský látky jsou bombastický, a vzhledem k tomu, že na leginky se u nás hodí tak akorát těch pár druhů, co má mráz (taky jsem dneska koupila, nechtěla sem, aby to vypadalo, že pajcuju car, ale když oni prostě jiný nemají...), tak bych snad i nějaký brala... kolik je libra? to vychází na něco přes dvě stovky, jestli dobře počítám... a jak by to bylo s poštou? neprodražilo by se to moc?
@ucitelka70 super tričko, už píšu terezitě ať mi ho pošle 😀 😀 😀
@terezita tak to zkusím zahnout ještě víc 🙂
@ucitelka70 já jsem si na středový linii přidala jen cca půl cm 😒 a na bocích po 1cm , jsem myslela že to bude stačit 😖
kdybyste se ptali,proc mlcim, tak mam pivo v klavesnici ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@ucitelka70 Monča, ROBÍŠ?
tip na šikovné kojotriko http://mamas-hand-made.blogspot.sk/2012/06/koji...
Zienky, foto našej hromadky Miller s bleskom a bez 😉
sk baby tabulka na platby https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
vtc objednane asi v pondelok dovezu
@season ešte do 30.6. akurát od pondelka bude skúškové obdobie, v júli si vyčerpam dovolenku a od 1.8. žiaľ ÚPSVaR - nezamestaná... fuj, grc
@dugyna ten kabátik je fest dobrý, ty si urobila parádne pokroky, však? musíš mať z toho úžasný pocit.....
@barcav závisí od pružnosti materiálu..... ja som si mohla tiež menej, lebo vidieť na rukávoch, že sú širšie... ale nevadí.....
@season super, máme kvietkovanú látku, ja som sa zľakla, že nebude...
SK kočky, ešte 4 m mentol fineribu k tučniakom - a možno aj k tyrkys piké......
@ucitelka70 dakujem,mam. ale ten kabatik zase nebol nejak tazky..dva strihy z fleesu a vnutri vypln . jedine co som robila na nom prvy krat bolo vysivanie dierok strojom, a miesto lemovacky som dala stuzku hrubu
Tak kovboj džíny hotové (už včera), jen někdo neměl čas je zkusit 🙂 tak je dávám bez modela. Všité třásně a klíny pro rozšíření v pasu. Jinak 100 jehla v pohodě přešila i 10 vrstev džínoviny (když jsem sešívala lem nohavic v místě kde už byl jednou sešitý....) jen jsem musela pomáhat a točit kolečkem 🙂
Na dnešek má obkreslenej střih na bodýčko (teď už konečně něco co využijem a né kostýmy), ale mám toho moc, takže hotové bude asi až v neděli 🙂
@ucitelka70 ved práve, jasom siju pomýlila z jednou čo mala @komisakpd objednanú millerku, ked mi volali,tak som ju dala preč z tabulky. Som az prekvapená, lebo jej je aj naviac 3m, či to bol už koniec, tak nám to dali všetko?
@season ja mám z oranžovej farby tričko - presne toto, veľmi rada nosím, tak mi hod o 1 m navyše, ak si ešte nestrihla, zoberiem 3 m z nej
http://www.produktservis.com/katalog/wendy/jedn... viděli jste toto?
a toto 😕 😕 😕 😕 http://www.produktservis.com/katalog/wendy/jedn... asi nutně potřebuji látky pokud by jste někdo chtěl písněte IP

@ucitelka70 ..ale určite sa to oplatilo..je to sexi a určite za deň ich ušujem aj 10 😀 😀 ..vraj už bude teplooo..tak treebbbaaaaaaa 😀 😀