Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@wzorcek on jí zabere ten enterol, takže to není tak hrozný, zvracela jen 2x v noci, a průjem měla jednou šílený a pak už to bylo lepší. Dneska zase horší, ale enterol zabral a už je to dobrý. Pití taky moc nechce, dávám jí povinně čaj po lžičkách, ale čurá normálně 😎 Ona to nějak neřeší, ani nepláče, vůbec jí není divný, že chodí často kakat a co tam pak v nočňajsi je 😀 zatleská si, řekne, že jí mám utřít zadek a tím to končí. Je v pohodě, jen trochu zelená 😀 Ona většinou tyhle virozy špatně nese, jako, že to dlouho trvá, ale tentokrát je to nějak horší než dřív, takže jsem už zavolala Dr. nechci nic podcenit a jistota je jistota, ale čevíček teda hlodá ☹
@palosek Hele, asi ji budu muset začít líčit, páč co prodám se zelenou modelkou? 😀 😀 😀 😀
@terezita rotaviry podle me to nejsou, to byva hnusne, narocne, ale rychle, tohle je "v pohode", ale vlece se to. Salmonelou nestras, ale na to by zase asi nezabral enterol, ne? ☹ Ale to bych se fakt picla, já to tak hlídám, aby nemohla sníst cokoliv, kde by to mohlo být 😠 Vzhledem k tomu, ze tu min tyden vedle sr. polovina osazenstva se uklidňuju, že to je rodinný macháčkovic chcíp, který ona špatně snáší. No, uvidímě během týdne víc ☹ Taková blbost jako řídký hov. a jak to člověka trápí 😀 😀 😀
holky viděli jste tudle čelenku krásnýýý🙂
http://www.lovestitched.com/my-tutorial/knotted...
Ahoj všem! 🙂
Zapojte se do naší Velké letní soutěže o 4denní pobyt ve 4* hotelu Chopok!!!
Stačí jen odpovědět na tři základní otázky a vyhrát můžete třeba právě vy!
Více info a celá soutěž zde: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=39010393...
Hezký den,
Jennyska
Asmira team
@animal naobed sme sa vrátili od kožnej, tak sú to štípance, až na jedno, to nie je štípanec, a vraj nakoľko je to dieťa alergičky, mohol zreagovať, vraj v zime treba dať testy urobiť. Dcéra má alergiu na prach a roztoče.... ale udrelo to na dýchacie cesty, dostala astmu. A dr. vypísala atb mastičku, ona teraz pôjde na dovolenku do 30.7. vraj sa má ukázať u svojej PA o týžden.
@ucitelka70 tak snad to bude dobré, ale zaráží mě to točení hlavy ☹
já už 2 měsíce s Marečkem řeším jeho nateklou nohu, už mu otok sice trochu splasknul, ale stejně ho pořád má. Už měl rentgen, ultrazvuk a troje odběry, ty poslední byly hloubkovější a výsledky budu znát v pátek a konečně ho uvidí primář z nemocnice. Případně nás pošlou do Prahy ☹ chhjo (jediná výhoda je, že ušetříme za boty)
@ucitelka70 tak snad to bude dobré, ale zaráží mě to točení hlavy ☹
já už 2 měsíce s Marečkem řeším jeho nateklou nohu, už mu otok sice trochu splasknul, ale stejně ho pořád má. Už měl rentgen, ultrazvuk a troje odběry, ty poslední byly hloubkovější a výsledky budu znát v pátek a konečně ho uvidí primář z nemocnice. Případně nás pošlou do Prahy ☹ chhjo (jediná výhoda je, že ušetříme za boty)
foceno mobilem, abych to mohla doktorům ukazovat
@animal tý jo, tak to je taky mazec ☹ ☹ ☹ A vůbec nic ho nekouslo, to mu to takto nateklo jen tak???
@ucitelka70 tak to snad vypadá, že to bude dobrý! Mě to taky přišlo jako alergie. Podle mě pokud je vlastně komáří sérum něco jako jed, tak nemůže to točení hlavy být vlastně jakoby reakce tělíčka na "jed"? @animal
Snad to bude brzy dobré!
@caramilla no právě, jen tak ze dne na den, po 2 měsících první diagnóza lymf edém (otok lymfatického původu) ale proč, to nevím. Já mám autoimunitní onemocnění, tak se bude pátrat, zda to M. nemá tay autoimunitního původu. Štípanec neměl, úraz neměl, nesvědilo ho to , nebolelo ho to, prostě nic. Jenom takováto baňatá noha.
@ucitelka70 neviem sice celu strory ale co tak radsej fenistilova mast a fenistilove kvapky?
baby otazka chcela by som usit pre mna a muza zimnu bundu aky matros a kde ho zohnat ?
chcela by som ale nieco take kvalitne ako byvaju trekove bundy ja neviem napr. znacky hanah, trekland, hudy..a ine
proste nejaky ten dobry sustak pod ktorym by stacilo ma dobru fleesovu mikinu alebo softovu...
co vy na to?
@animal To je chudáček ☹ a nějakou přebytečnou tekutinu v tom nemá? U Dr. jste byli? Jinak klobou dolů se softem 🙂
@crawler vůbec nevolnosti nezávidim, já je měla u prvního těhu s Bětkou a teď i u druhýho ☹ většinou se říká že u kluka nevolnosti nebývají, tka to třeba u vás bude holčina 🙂 a srdíčko bude stopro 🙂 jinak já tě nepovzbudím, já jsem cca 17-18tt a bliju stále ☹ ráno, děsný, nic jsem nepřibrala a ve středu nástup do špitálu, uričtě na jeden den, mám se na to psychicky připravit ☹ můj Dr. je na dovolený a když jsem tam volala co a jak tak mě paní Dr. připravila na to a´t si nachystám tašku ☹ to se mi chce
@caramilla je mi Jasmí líto, a hlavně to že jí to drží takhle dlouho, tu colu jsi zkoušela, aspoň po lžičkách, už jí něco?

@palosek hele u nás nějaká hnusná viroza řádila v práci, bylo to děsný, děti zvracely a sráčkovaly ☹