Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
a jeste odkaz 🙂 http://www.myllymuksut.com/tricot-balls-p-69.html
@beky52 aj mne poštár ráno o ôsmej doručil, díky..... @season.... díky
@caramilla my i Mareček futrujeme cukr, ale v poslední době se snažím co nejvíce nahrazovat klasický bílý cukr vším možným, protože je to alespoň kvalitní sladidlo, které nám dodá živiny. Taky při pečení část bílé mouky nahrazuju moukou špaldovou a palačinky dělám taky ze špaldovky a manžel je jí úplně normálně. A co se týče ochucených mléčných výrobků, tak raději kupuju obyč tvaroh a jogurt a dám mu do toho ovoce či domácí marmošku. Tvaroháčky atp. mu kupuje spíše tchýně. Ikdyž občas mu doveze jogurty z malé domácí mlékárny.
holky neužil by někdo světle šedé piké z moraviatexu? http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... Případně jiný barvy? Udělala bych takovou menší objednávku, asi jen to piké, já už toho přes břicho moc nenastříhám🙂
@stassy na lemovačky máš zaujemkyne aj z SK?
@boudova no já jsem z něj šila teď poprvé z hromádky eldwen, a jsem nadšená, a když je teď levný 😉
Ottobre si zatím nech, jestli potřebuješ, já ten kabát budu šít až po porodu, teď nevím, jaku velikost a ani bych si ho nemohla zkusit, tak až se vrátím zpátky normální míry - aspoň trochu 😀
@ucitelka70 Přiznávám, že na zahrnutí ještě i holek z SK si netroufám, už teď budu mít gumiček až nad hlavu. 😅 Takže tentokrát pardon, jen ČR.. 😕
holky, tieto želvy http://www.myllymuksut.com/tricot-kilpikonna-p-... sa nikomu nepáčia? všimla som si že sú v tabulke milly, ale nikto tam nepridal: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Au...
@petkasv jsem doma, nikam nechodím, takže to zvládám dobře, zatáhnu si žaluzky, pošlu děti na zahradu a došívám resty 🙂
nám se pokaždý - nevěděli jsme pohlaví - potvrdilo, že když jsme si absolutně nebyli jistý jménem pro holku, narodil se kluk, pro kterýho jsme jméno měli, a podruhý naopak. Teď teda nevím, obě jména máme 😕
@eldwen Jasmína je taky super, mě se líbí ještě víc jenom Mína, ale jedna kamarádka mi řekla "pěkný jméno...pro kočku...jedna moje se tak jmenuje" a byl s Mínou konec 😀
K MYLLY: prosím, kdo tam nemáte mail, tak dopište, budu psát info o platbě a další věci, tak ať s vámi mohu počítat a nemusím mazat... co si pamatuji @kuna @crawler @zojec ....
Jo a zkuste to nějak dorovnat na celé metry, nelze objednat na desetiny.... jinak pak teda zase zaokrouhlím a pokud nebude zájem o přebytky, tak asi rozdělím mezi vás, čímž vám naroste nejen množství, ale i cena 😉 Zítra zamknu, možná po obědě, uvidím, jak stihnu. 😉
@kalman to se bude libit @terezita 😀
@petkasv Je to krásný jméno, moc se mi líbí, Já s Jasmínkou mám zkušenost, že jsem řešila, jak jí budu říkat, ale většinou jí prostě říkám Jasmínko. Podle mě,když to jméno samo o sobě je krásný, tak nepotřebuješ tisíce variant. Míno říkám taky, ale spíš píšu, protože je to krátký, ale Většinou říkám Jasmínko a nebo Mínko a nebo Minýsku, ale to nesmí slyšet manžel, ten to nesnáší 😀 😀 😀 😀 Jasmí sama si říká Mína, páč je to lehčí. Jinak oslovení Jasmí nepoužívám, jen pro psaný text, kdo to jméno má furt vypisovat 😀
@animal jo, tak v herně! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 s dětma 😀 😀 😀 😀
jinak ty tvoje trička jsou opravdu krásný, musím říct, že nejhezščí klučičí trička, co jsem asi kdy viděla (kromě těch mejch pro šimona, samozřejmě 😀 😀 😀 😀)
@lucijan však ona moje Mína taky kočka je! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@argo1 tam to snad kdyžtak nějak rozprodám, uvidíme, kolik toho bude chybět 🙂
jen teda mi tam něolik holek hodilo 0,7 m, což je problém, co jako pak budu dělat s 0,3 m, to už pak moc nikdo nechce, je těžké to udat, takže tam to ještě budu muset vyřešit a buď přemluvit na 0,5m nebo na 1m, někdy pošlou o něco více, třeba by tam těch 0,2 m bylo, ale na to nemohu spoléhat
@ucitelka70 niet začo, som rada, že sme to rýchlo vybavili
@ucitelka70 a možeme šiť...ako blázni 🙂 a počuj moja..tá dankakk mi neodpísala..žeby nechcela eurá odomňa? 😀 😀 ..skus s ňou dohodnuť..nech mi pošle udaje k platbe..díky

tak hlásím že jsme rozchodily internet vše jsem doplatila a tímto se moc a moc omlouvám za komplikace