Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ad šusťák. Já mám doma asi 5 barev, šila jsem z toho před rokem zvířeti bryndáky s rukávy ala Ikea. Některé mají i tu zátěrovou vrstvu http://www.dumlatek.cz/sustakovina-slabsi-nepro... a musím říct, že to fakt proteče za chvíli. Když jí polívku, tak mu pod to dám ještě jeden savý bryndák. Ale nevím, jestli ta z batany má nějaké o dost lepší parametry
@papajka7
@ucitelka70 Baby aj ja by som potrebovala teplákovinu 🙂 aj ja sa pridám k objednávke od animal
Ahoj holky omlouvam se, ze jsem sem tak vtrhla, ale vsimla jsme si, ze se tu sije o sto sest 🙂 a mam prosbicku. Chtela jsem si koupit klasicky overlok, ale do oka mi padl overlock / coverlok Singer 14T9 a zajimalo by me, co si o tom zkusene svadlenky mysli 😅 . Cena zrovna mala neni a nevim jestli slatanina dvou typu stroju stoji za to 😅 http://www.sici-centrum.cz/c-overlock-singer-14.... Predem dekuji za info
@kalman hele ta tabulka je všeobecně nějaká divná, když přidávám řádky nebo ubírám, tak se třeba rozhodí a já ani nevím, jestli se něco smazalo nebo ne, během příštího týdne tak navkládám raději více řádků do foroty a až pozjišťuju všechny zbývající podrobnosti, tak holky upozorník, aby si to překontrolovaly a dáavly na to pozor.
@danielahe servis asi dobrý, ale kvalita bídná, já nesnáším singer. To už opravdu raději zlatá stará 300let veritaska 🙂. Singer už mi nesmí domů ani jako obyč stroj. Zrovna nedávno tady někdo psal, že měl doma singer overlock a navlíkání složité a celkově se s nim prej špatně šilo a teď má myslím Brother (jako většina nás tady) a prej velký rozdíl. Co se týče AEG jsem slyšela taky nebrat a Toyotu taky ne.
@palosek tak si tabulku odlož na jaro 🙂 na jaře zase vyhlásím novou válku 🙂 ode mě už jenom v září další soft (to ty už máš nasyslíno ne??? to se tě netýká) a snad výjde i to překvápko už v září no a pak dlouho nic a v lednu pokud bude potřeba tak soft a jaro znovu tohleto. Možná zkusím sehnat ten šusťák, pokud bude zájem. Jo a mělo by být HILCO (ale to se bude muset zabookovat už v říjnu) uvidíme jak ta kolekce bude vypadat - expedice Hilca někdy na jaře myslím
baby pozeram tu tabulku,tak pocesany elasticky uplet,je elasticka teplakovina,,mam ju doma v cervenej farbe,nedavno nam ju objednavala season,a je uzasna,hrejiva prijemna nie je objemna,no SUPER 😉

@papajka7 ja by som brala tie tenké fineriby a jednolíc