Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@zikie mám písni do ip adresu
@veronik77
@kuna
@daisyr
holky díky je to náročné, teď už jí křesílko nezajímá, ale zjistila že klečet a chytat se různých věcí je fajn, jen občas se ji stane, že nevyrovná své pohyby a spadne na záda (hlavu) a to chvíli brečí, ale nic jí nebrání zkoušet podobné věci znova...Dnes se natloukla tolik jako zatím nikdy, naposledy se dost natloukla, když zjistila že se dá sedět ale na to pak brzy přišla a spadla jen občas
@jemi je to sikula 🙂 - s tim padanim jsme to meli doma s lukaskem stejne, jenom teda pozdeji 😉. parkrat si natloukl, ale kdyz jsme ho "nechala" (pod dozorem, samozrejme), tak ted umi krasne vyrovnavat a kdyz uz spadne, tak si umi udrzet hlavu nad zemi. Je to krasa ho pozorovat 🙂. Uvidis, ze se to taky nauci a pak uz nebudes tak nervozni 🙂.
@jemi šikovnica.... na videu zlatučká....
@animal ty vado! No tak ten je super! U nás jede krtek, tak to asi abych se nachystala na krtčí batoh 🙂
objednala jsem si filc na aplikace (podšívají tím některé aplikace na farbenmixu a vypadá to moc hezky), mám ten tenčí 2mm, ale stejně mi to přijde dost tlusté. Nevíte, jestli se to praním ještě nějak slisuje, popř. mě ještě napadlo to zkusit rozříznout, ale to nevím, nevím...
děkuji za pochaly, ono to takto to moc nevyniká ta černá se špatně fotí, ale zvládla jsem i nozdry 😀 jen oči mě mrzí, ty měly být lepší
fotonávod opravdu netuším kdy bude, buď to stihnu ještě rychle než mi příjdou látky nebo až budu v září u našich (před softem) 🙂
ak niekomu pomôžem, pri preklikávaní som našla zaujímavú stránku - čiapky, rukavice, ponožky http://ruttu-nuttu.blogspot.sk/2011/07/s-niinku...
@ucitelka70 jojo, tuhle mám ráda, mám ji na blogu v záložkách. Paní má moooc krásné aplikace
@animal timmy je super. fakt se ti povedl. Já mám batůžek taky v plánu, jen špekuluju näd poněkud bytelnější a nepromokavou verzí. Ale teda při mým šicím seznamu bude nejdřív k vánocům 😖
@animal niečo pre teba http://kukikkaatkuosit.blogspot.sk/search/label...
@sufik1 ano, od teba som vychádzala, a jedno s druhým preklikávam už hodinu...
aj tento levík je super, ľahká aplikácia, ešte som nerobila žiadnu aplikáciu, tak najvyššší čas
http://kukikkaatkuosit.blogspot.sk/search/label...
@ucitelka70 tak to triko s Angry Birds jsem neměla vidět. Mareček asi bude mít Birďíkovské triko 🙂 on je miluje.

Nemáte některá doma volný voděodolný zip 60cm, PROSÍM????????? Myslela jsem že ho mám doma, ale ukázalo se že je to 80tka....