Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@macin73 jako, fakt tam nelez!
to je úplně "porod" - sorry za to přirovnání 😀
V kabinkách ze mě už byla asi hotová, páč já si tam zkusila skoro všechno oblečení pod 2 tisíce 😀 😀 😀 😀 Ale naštěstí '(!!!!) mi ty jejich šaty neslušely, mají je divně udělaný přes prsa, asi na nějaký super modelky s velkýma pevnýma prsama, co jim "stojej" i bez podprdy, bohužel na ty vykojený povislý to fakt není. A i obecně mi ty šaty moc nešly, ale jedny naopak jo, byly balonový a strašně sexy, tak jsem jim neodolala 😝 A pro zasmání jsem si koupila takový ty úchylný harémky, s rozkrokem bůh ví kde a patchworkový, na ty jsem koukala na MMB už 3 měsíce a jsou fakt prdlý 😠
Tak, konečně první výtvory na světě. Ušito teda už před cca 2 měsíci, ale konečně jsem se odhodlala jít se svou troškou do mlýna. 😀 Chyby tam jsou, mám se ještě hodně co učit...
První pláťáčky, látka z mamčiny skříně, kde jí je ještě dost, takže na pokusy jako stvořená.... 🙂 Jen není poznat rub a líc. 😀
@veronikahan myší kabátek fakt nemá chybu! Vtipné a profi zpracované, fakt super! 😉
@caramilla Díky moc, od Tebe si pochvaly hodně vážím! 😉 Fotka na modelce je na jiném počítači, takže až jindy....
@veronikahan 😉 Jo, takhle pak lituju, že jsem málo na tyhle prdlé obrázky co se tíče Jasmínky, ona miluje taky zvířátka a aplikace, ale šiju jí takový spíš "dospělácký" ohozy ☹ Dneska jsem na Chodově koukala na liliony triček s obrázkama pro holčičky, tak když odečku 999 tisíc, kde byla Kittyna, tak se mi prostě žádný nelíbil.... Nakonec jsem jí koupila jednobarevnou šedou halenku, chudinka! 😠
@veronikahan toto jsou prvotiny? Jdu se zahrabat 😀 Krasne
@caramilla 50%? Achjo, no to jsi mi ani nemela psat. Jesteze jsem tehotna a tudiz nema cenu kupovat si hadry, ale stejne tam mozna pro jistltu mrknu , na pristi leto 😀 Saty mo teda asi taky nebudou, doslo na tele ke zmenam 🙂 Vyfot ulovky, at se pokochame 🙂
První pyžamko z bambusu je na světě 🙂 jsem se toho materiálu docela bála, je takový tenounký a vypadal, že se kroutí a natahuje, ale bylo to v poho 🙂 ale jsem na to pyžámko pyšná, jsem zvládla celkem hezky ty lemy a dokonce zkrotila dvojjehlu, můj první výtvor z něčeho jiného než z dadky 🙂 fotka je všelijaká, se omlouvám
@veronikahan teda, bych taky chtěla takové prvotiny, i druhotiny :D
@caramilla jedš do Prahy a neozveš se???? No ženská, mohlas mít uzenou marmošku višňovou, mám ji tu pro tebe schovanou 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 A zrovna včera jsem měla čas.
tak tam asi budu muset zajet dneska.... s holkama máme sraz až ve 2
@veronikahan no ty nám netvrď, že se šitím začínáš. Budeš evidentně další talent od přírody. Myška úchvatná (a já jsem na myši a vůbec zvířátka ulítlá). Jen houšť mám máme zase koho kopírovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
teda zajet do toho obchodu na Chodov, neee do Benešova 😎
@caramilla na další entomologickou výpravu 😀
http://www.desigual.com/en_GB/kids-clothes/girl...
holky že neřeknete že jdete do centra chodov 😲 bydlím kousek od toho 😀 😀 😀 jsme mohly dát kafe nebo zmrzku u hájka 😎
@veronikahan juuu, ta myska je bozska, si sikulka 🙂
@karchinka pyzamko krasne, ja som tiez raz take sila, ale nejako mi to nesedelo na rozkroku, mal tam vetranie 😀 no a vlastne sme ho pouzili asi len dva krat, lebo sa mi v nom zle prebalovalo...
Ahojky 🙂
tak házím další pýžo 😉 😀
@veronikahan jůůůů super věcičky 😵 ta mikča je fakt supráááckáááááááá 😵 😵
@karchinka krásný pyžámko 😵 😵
@veronikahan krásné věcičky, mě se moc líbí ty kaťátka 😵
@piecee není co pajcovat, jsou to písmenka z volného střihu ottobre 😀
http://www.ottobredesign.com/fi/kaavat/index.html
@veronikahan Tá myš je dokonalá, aj so syrom 🙂

@jemi Moje ségra běhala v 9 měsících už sama, takže pohoda, ne? 😀 😀 😀 😀
@katkaela nádherné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Švagrová byla ráno na Chodově a přijela nadšená, že tam je takovej "obchod s barevným oblečením" a slevy 50% a že by se mi to mohlo líbit, že se to jmenuje "Desigual", vzala mi Jasmínu a vykopla mě do Prahy. Hádejde, kolik jsem tam utratila? 6,5 tisíce? 😎 @animal asi budu muset stornovat celou objednávky rumíka 😎 😀 😀 😀 😀 😀 😀