Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@palosek juj dakujem...no musim s tym nieco urobit..vcera som to hodila za seba...lebo som uz nemala nervy...este som kamoske nasivala snurky na plienky co ma nejake original,...a zlomila som pri tom 2 ihly a 2 sa mi ohli..take to uz bolo tvrde z prania a pod...a potom este ta moja plienka tak som uz nemala nervy...dnes som ju uz vyparala no ..chcela by som des dosit...a ako ukladas plienku pod patku..hore suede ci pul?? a ten kores ...to kde kupim...
@dankakk prosím Ťa, šila si ten poťah do autosedačky (Romer King)? Ja sa chystám, malý sa v nej príšerne potí. Rozmýšľam, či ušiť takúto podložku: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=30570665&tab=2
alebo len froté poťah: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=33788959&ta... - len neviem, či to nie je tenké proti poteniu.
@ucitelka Ty si tiež šila? - lebo si sa chystala...
Poraďte, prosím + dajte foto, ak máte.
@komisakpd KORES je značka lepidla...normálně v papírnictví, ale už jsem kupovala aj v Tescu. 😀 Já dávám PUL nahoru, ale holky psaly, myslím, že ho dávají dolů...mě se to shrnovalo tak aj tak, takže, když mám pul nahoře, tak se mi to aspoň líp sleduje, když hrozí vlnění 😉 To znám, když se nedaří, tak s tím mrsknu do kouta a počkám až se zklidním...mi zas včera blbnul stroj, a bylo to opět napětím horní nitě...s tím furt bojuji. 😠 To pak nechci vidět na OL 😅 😅
@monikajan nešila ešte, a tá druhá verzia sa mi páči viac, tam aj bočné diely sú chránené..... naši často nechodia autom, ak len v meste, alebo nanajvýš do 20 km, to sa nestihne ani spotiť, a ešte je len ročné, ale isto plánujem ušiť, lebo väčšie dieťa to ušmochce. Danka šila z termo ribu, ale vraj je jej malý....
prosím vás nemáte někdo střih na vysoké capáčky?
holky, je ta DADKA froté vhodná na plínečky na snapku? chtěla bych si našít něco ve stylu HAipa DAipa s tím chobotem, ale nevím na kterém froté bude spolehlivě držet snapka??? nemáte zkušenosti??? díky moc! 😉
prosím prosím, nemáte některá střih na nějaké decentnější dámské harémky?
OT Kdy pořídit první boty s tvrdou podrážkou? Na webu jsem našla různé informace. Teď velice rádi stojíme u čehokoli, ale víc času je na 4 nebo sedí. Doma máme obyč capačky a teď dostala nové kožené capačky na ven (ještě jsme je nezkoušeli-http://lilbabybuggy.blogspot.cz/p/soft-soles.html). Kdy je potřeba koupit botky s tvrdou podrážkou?

tak mi ted přišla dadka paní jsem poprosila o froté ale jestli by to šlo bez růžové a chtěla jsem 4kg a došli mi převážně šedé a modré a samé klučičí barvy ještě jsem si objedlama mikroplyš a bavlnu a vše bylo ladělo do klučičích barev jsem spokojená jak želva a ještě po převážení toho froté bylo 5kg 😝 😝