Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@animal tak to už bude jen dobré čím dřív ho zvednou z postele tím dřív bude doma.Já stávala hned druhý den tedy až mi vyrobily ten krunýř to bylo ještě ten den a už jsem šlapala nejdřív po pokoji druhý denpo chodbě a když jsem sešla schody jela jsem domů 😀 a to je oříšek to se nezdá ale to je největší problém tedy pro mě byl a šlapalo nás po schodišti asi deset to byla rehabilitace 😀 😀
@kuna ad tašky z kočárkoviny. Ta z www.gabinka.cz je moc příjemná a relativně tenká. Doporučuju. Až se uvidíme, tak můžu dát osahat a jestli budeš objednávat, tak tam taky něco potřebuju. a fakt drží a to v nich tahám věci, že to ani pomalu nezevdnu
@sufik1 kam se ti ztratila fotka? 😠
@ngvadi to, jak jsi psala o Budle, tak mě normálně rozbrečelo, když jsem si to představila, myslím to, co jsi v tu chvíli, když jsi přišla domů, cítila.... Ale to se brzo spraví, když už máte tak krásný sukýnky 😀 Prý se po odstavu naopak děti víc mazlí 😀 Mě tím někdo uklidňoval, když jsem si stěžovala, že Jasmínka se vůbec nechce se mnou mazlit 😀
Hlavně, že jsi v pořádku, tak je teď klid vše zase dát do starých kolejí 😉
Tak Jasmí potřebuje většinou jednou za rok tepláky na tábor, protože doma má jen jedny a ty jí jsou už i trochu malý, tak jsem včera ušila NA TÁBOR! druhý. Normální matka by tyhle tepláky dala holčičce do kostela, já je ušila na tábor k táboráku 😀 😀 😀 😀 😀 Ale myslím, že to asi nikoho u mě nepřekvapí 😀
Pěkné tepláčky, proč já nemám fantazii na takové aplikace? 😉
@lucijan 😀 Tak za 4 hodiny gratulka 😀
hotfixy kupuju ze stoklasy, folii mám, ale na ty kytičky ji nepoužívám, žehlím to rovnou. Folie je nezbytná, když chceš třeba vyskládat obrázek nebo nápis a nechceš, aby se ti to rozjelo. Já to naskládám na tu kytičku a rovnou přežehlím natvrdo žehličkou na 3 bodky. Na 2,5 je to málo...
@zojec střih je právě pajclej z jedněch tepláků, co tu mám, co byly Míně na jaře, je do zvonu a úzké nohavice. Mě právě se tepláky střihem nelíbí, tohle jsou vlastně takové leginy z teplákoviny 😀 Použila jsem na to elastickou teplákovinu z MTX a je fakt geniální na tenhle střih. No nic, jdu balit 😀
jeeemine, tie kamienky som si pred tym ani nevsimla .. tak to uz je fakt "nenormalne " 😉 😀
@lucijan No tak já zase nevím, co to je dítě donosit do konce...ale nezoufej, moje doktorka mi teď potvrdila, že porod začíná v mozku, takže říct "jdi ven" a ono to půjde...u druhého mi to zafungovalo a u prvního zřejmě taky psychická příčina 😉 První mám narozenou o 6 týdnů dřív, druhou o 4, takže kdybychom šli do třetího, třeba ho konečně donosím 😀
@lucijan Ja hovorím zlaté české dialnice, mne sa z nich chce vždy rodiť. Tento víkend som 3x absolvovala dialnicu Brno - Břeclav a v noci som mala praviedelné tvrdnutie brucha a menštruačné bolesti. Radšej som sa naopovala magnézkom. Ale plánujem, že na dušičky si spravíme výlet na Slovensko a potom porodím. Len aby som to stihla potom do Brna 😀
Tak prajem nech o prebehne čo najrýchlejšie a najbezbolestnejšie 🙂

@medvi11 @kuna @barcav @lucijan @dankakk @petkasv @maly_prcek @mooncaa Dík holky za názory, asi to spravím tak, že s nimi na tú chatu na pár dní pojdem, nech si na seba zvykajú. Oni budú radi, že možu byť trochu viac s Eli a ja budem mať trochu dovču 🙂