Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@behulka ahoj pokial viem tak je to OK na zatial usitych gatkach - co bude robit po dvoch rokoch neviem ale na pol roka pouzivanych je to zatial dobre 🙂 lastin fakt neznasam...
Holky, jenom mi tak blesklo hlavou...co šijete plínky z Dadka froté - drží na tom Snapka? Uvědomila jsem si, že bych si mohla též pár jednoduchých plínek ušít z froté, než našiju patentkové bambusové.
@sinala prosím pošleš mi odkaz na tab polimex, zatoulala se mi!
moc ted nestíhám, malá mě začíná víc zapřahovat...ale po očku vás sleduju a obdivuju
a ta membri me fakt rozčiluje, nedluží mi, nic jsem neobjednávala. Ale když vidím jak se vynořujou další a další tak je to fakt na pěst...(rozumněj na žalobu)
@lenasss hezká čepka, já loni svou první háčkovala a taky jsem to s velikostí napoprvé nevychytala 🙂. Je dobrý, že to u vás má kdo vynosti 😎
A můj počin, abych tu jen tak nezacláněla. Ségra mě totiž vypekla s tím, že na společnou dovolenou nechce tahat Antilopu (židli) a tudíž nemá cenu ji brát ani pro dceru, jakmile by totiž viděla, že má neteř volnost, stejně bych ji v ní neudržela. A tak jsem spáchala podsedák, zatím mi doma přijde super. Dá se přichytit buď v rozích židle, nebo vzadu za opěradlem, podle typu.
dorazilo zimní dámské ottobre a líbí se mi tam snad úplně všechno. Fakt moooc povedené číslo http://www.ottobredesign.com/lehdet_js/2012_5/i... i když ty večerní šaty fakt šít nebudu a tady ještě větší foto http://ottobredesign.blogspot.cz/
@kuna ...podsedák je super...já to udělala jednoduše...dala jsem na židli autopodsedák, co mám po holkách 😀 😀 Potah snímatelný, pratelný.... na jídelní židličku jsem se už vyprdla 😝 😅 Nejdřív mi stejně malá seděla na klíně a pak teda ten podsedák. Máme houpací-krmící křesílko do 18kg...v něm mi teda nejedla ani jednou... takže tvůj podsedák se mi moc líbí 😀 😀
Takový flísový nebo lamí kabát musí být božský... Já mám svůj flísový kabát (chuďátko odrbané ještě od gymplu) a miluju ho - nosím ho od podzimu do jara, se svetrem i v zimě...
Tak plesové šaty já potřebuji, ale v těchto, to by můj velký zadek byl ještě větší.
Ahojte. Chcela by som sa poradit, mozno mi date uzitocne rady prave vy. 🙂 Nadabila som na vlniaciky Merinostar ale velmi su chvalene aj BI Shorties a ja sa neviem teraz rozhodnut,ktore su vskutku dobre..alebo ake su klady a minusy...ci je to jedno?
Zajímavý kreativní časák http://www.ona-vi.cz/onavi-hlavni-strana.aspx... Já jsem ho teda neznala 🙂
@palosek děkuju, s tou sedačkou mě to napadlo obráceně, až J. doroste, může to mít do auta, když přivážu do těch úchytů v autě, bude mít isofixovou 😀 😀 😀 😀 😀 😀
U nás se na klíně nikdy nekrmilo, dítě je nechovné, na klíně neposedí, takže doma i po rodině bydlí židličky. Doma máme Stokke a jestli si na dovče navykne na toto a pak to bude vyžadovat i doma a na Stokke se bude prášit, tak mě asi šlehne 🙂 🙂 🙂 🙂, když vezmu v úvahu pořizovací cenu podsedáku 🙂
@maly_prcek já ten časák taky neznám, viděla jsi to někde na stánku? Zkusila bych jedno číslo. Je teda fakt, že po ženských časopisech moc nekoukám, mám to všechno v jednom pytli s "Překvapení" apod. Asi bych měla změnit názor 😉

Holky, je to ta správná membri?
http://www.rodina.cz/nazor16535106.htm