Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lucijan jj je to rovně a potom sešité je to podle tohoto http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8815 a vlna je ovčí přírodní co se používá na vlňáčky 😅 toto je hnědá a taková přírodní s šedou 🙂
Děvčata či ženy nemáte prosím na zapůjčení Ottobre 4/2007, bohužel už je vyprodané. Ráda přidám nějakou korunku na pořízení 😵
@lucijan já právě taky nesnáším ty umělé věci.Moje segra řekla že by se na to vyprdla že klukům radši koupí na tržnici a dá za čepici 50kč a má to bez práce 😀 😀 😀 😀 ale chudáci sepak celou zimu škrabou protože se v tom potí jak pr..e a nikdo jí to nemůžeme vymluvit že je to v podstatě z PET lahví
Tak jsem včera vyzrála na ty balíky všechny jsou podané čísla dopsána do tabulky.Jsem je včera narvala poštačce když mi přinesla balíček a ona si je vzala podala je a dneska mi to přišla vyúčtovat tak jsem ani nemusela na poštu to je konfort co? Jsem ani nevěděla že to tak funguje jsem se to dozvěděla když jsem si jí posteskla že musím odpolko v tom vedru na poštu se 14ti balíky a ona tak to dejte nám a mi vám to podáme tak jsem měla ušetřenou práci a prý příště si mám zavolat na poštu objednat podání balíků oni na mě zazvoní převezmou si je a druhý den příjdou vyrovnat.pohoda.Neuděláme další hromadu když ted nemusím na poštu 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lenasss To sis koukám postěžovala na správném místě. Jsem taky nevěděla, že to jde s poštou takto udělat.
@barcav No vidíš a já myslela, že to je záměr. Jako okraje triček pro holčičky. Jsem si vzpomněla, jak jedna holčina vykládala, že když se něco nepodaří, tak se to má podat jako umělecký záměr. Protože jen ty víš jak to mělo být, ale ostatní ne.
Je zajímavé, že tyrkysový finerib MTX vypadá z jedné strany trošku jinak než fineriby, co mám od nich doma...přijde mi i tenčí a tím i míň pevný nebo co...ale zase na tričko třeba bude lepší, nebude tak teplý
Ahojte... tak moje tehu potvrdené dr. - hcg cez 9000... Ale stále sa neviem tešiť. Mám náladu pod psa. Včera nám otec oznamil, že ma pravdepodobne rakovinu:((( ide ešte na ďalšie vysetrenia, ale nevyzerá to dobre:( ach, idem robiť niečo normálne, lebo sa zblaznim....
@dankakk ináč blahoželám k potvrdeniu, nestresuj, isto bude všetko OK, a za otca najlepší liek mu bude dalšie vnúčatko, neboj, všetko bude ako má. 😉 😉 😉
@dankakk HCG krááásný 😵 moc gratulujeme 😉 tatínkovi držíme palec ať má dost sil bojovat 😉
@sinala super výtvory 😵
@lenasss teda s tou poštou to je paráda 😉 no jo no když si chce ČP udržel krok s konkurencí tak se musí snažit 😉 😀
@barcav plínka vypadá moc pěkně 😵 😉
jinak dneska jsem při hledání receptu na domácí zmrzlinu našla na netu střih na osmidílnou sukni 😉 😵 kdyby měl někdo zájem tak tady je: http://www.brydova.cz/radka-sije/napady/663-str... 😉
@kuna Já ho našla náhodou teď na netu, hledala jsem si něco o fimo a vyskočilo mi tohle... 🙂 Tištěné jsem to nikdy v ruce neměla, trafiky celkem míjím.
prosííím máte někdo odka,z jak jste tady udělaly tu ottobre půjčovnu 😵 😵 😵
@dankakk k potvrzení těhu moc gratuluju 🙂 🙂 🙂
a s tatínkem mě to mrzí, ale musíte doufat, že to nebude tak zlé. Ona rakovina je svinstvo hnusné, to jo, ale dá se s tím poprat. Loni jsem tu psala o mojí švagrové, podruhé se jí vrátila rakovina štítné žlázy (respektive se jí vrátila do té samé oblasti, štítnou žlázu už neměla od minula). Všichni jsme se báli, že se jí to rozšíří na lymfatické uzliny, protože to by byl konec. Prodělala další operaci, další léčbu...dneska je rakovina potlačená, ona je "relativně v pořádku", bere samozřejmě léky, ale dělá vše, co předtím a užívá si každý okamžik života.
Další útěcha je to, že u starších lidí rakovina nepostupuje tak rychle, jako u mladých. Takže je tu vysoká šance, že by to u něj nenabralo tak rychlý spád, ale zase je asi ještě dost mladý a tím pádem by něj mohla být léčba úspěšná.
Držím palce!
baby poradte, vnúčika čaká očkovanie mmr

@kuna tak ten časopis vypadá zajímavě já to mám stejně jak ty všechny mám v sortě překvapení chvilka pro tebe atd atd atd 😀 😀 😀 to totiž nejsou časopisy. 😀 😀 😀 😀